nep wimpers

Meer nep wimpers! | Review

Nep wimpers

Als je geen wimpers hebt, of ze nauwelijks zichtbaar zijn, heb je daar iets leuks voor: nep wimpers. Sinds ik door heb gekregen wat nep wimpers voor verandering maken ben ik ze blijven kopen. Of ik daar nou nog steeds zo blij mee ben deel ik met jullie.

 

valse wimpers nepwimpers

 

Dit is alweer m’n 4e of 5e paar nep wimpers van AliExpress. Hoe meer ik er binnen krijg, hoe meer ik erachter sta: nepwimpers van AliExpress zijn gewoon super fijn. Ze kosten rond de 1 euro per set, de wimper haartjes zien er verfijnd uit en ze zitten goed. De wimpers die je krijgt zijn trouwens best wel groot, die zul je waarschijnlijk eventjes op formaat bij moeten knippen. Wat volgens mij met een heleboel wimpers zo is.
Volgens mij is dit het enige paar lashes dat ik heb wat niet van mink hair gemaakt is. Dit is waarschijnlijk van een soort kunststof gemaakt. Wanneer je de nep wimpers in je handen hebt voel je dat wel, maar ik vind dat ze er nog best zacht uitzien.

 

nep wimpers

 

Hier heb ik de bovenstaande set nep wimpers opgeplakt. Ik zou hier gewoon niets over te klagen hebben. Meer volume, meer lengte, meer alles. Ik kan misschien 1 ding bedenken: omdat je ze uit China bestelt moet je er eventjes op wachten. En er zit geen wimper lijm bij deze setjes. Ik gebruik nu wimperlijm van Eylure, maar ben eigenlijk op zoek naar een andere.

Dit soort wimpers zijn ideaal voor iemand als ik met bijna onzichtbare natuurlijke wimpers. Als je al écht lange wimpers van jezelf hebt, kun je misschien met losse wimpers werken om het voller te laten lijken.

 

IMG_0704 (2)

 

En zo ziet het er van wat verder weg uit. Deze wimpers vind ik weer een heel mooi effect geven! Niet te overdreven, niet te subtiel, goede lengte. Al draag ik hier een best wel neutrale look, voegen nep wimpers ook gewoon een heleboel toe.

Dus, veel voordelen aan deze wimpers! Ze zijn goedkoop en ze zien er gewoon erg mooi uit. Ze voelen ook niet zwaar aan m’n ogen, dat scheelt ook. Eigenlijk ben ik gewoon super blij dat dit bestaat.

Zijn er ook nog nadelen? Ja, een beetje. Je moet er eventjes op wachten, maar dat vind ik niet zo erg. Er zit geen wimperlijm bij, maar als er voor die prijs wimperlijm bij had gezeten moet die wel superslecht zijn geweest. Al met al ben ik dus een tevreden mens!

Wat vind jij fijne wimperlijm? Of houd je helemaal niet van nepwimpers?

Posts created 902

41 gedachten over “Meer nep wimpers! | Review

 1. Staat je heel mooi! Zeker super als je zelf niet veel wimpers hebt. Gelukkig heb ik van mezelf lange wimpers, ik heb het daarom niet nodig.

 2. Ik draag eigenlijk nooit nepwimpers maar vind het er altijd erg mooi uitzien. Als je op zoek bent naar een lijm die goed is probeer dan de duo lijm van Mac!

 3. Ik heb de wimperlijm van eyelure… ik weet even geen andere. staan geweldig, ik hou daar wel van.
  Ik zag dat het Kruidvat nu wimpers verkocht die je niet hoeft te plakken met lijm, ben benieuwd hoe die zijn. Zij zijn wel duurder… Als ze mooie hebben, ga ik ze waarschijnlijk testen, al heb ik het idee dat ze wel snel loslaten..

 4. Staat je prachtig meid. Lekker prijsje. Ik ben bang dat dit helaas voor mij geen optie is( heb last van mijn ogen). Ik kan amper een mascara op doen of het begint gelijk te tranen.

 5. Mooie wimpers! Ik zie in mijn omgeving ook steeds meer mensen die neowimpers kopen. Ik vind het prachtig. Maar niks voor mij

  xo

 6. Ze staan je heel mooi en wat een klein prijsje zeg! De lijm van Eylure vind ik zelf ook niet ideaal, daarom gebruik ik nu de lijm die ik bij mijn Tanya Burr lashes heb zitten, maar die is volgens mij niet los te koop, dus ik ben nog wel benieuwd naar een fijne lijm die gewoon los te kopen is.

 7. Als je eenmaal DUO wimperlijn hebt gebruikt, wil je echt noooooit meer andere! Eigenlijk iedere YouTuber gebruikt DUO volgens mij. Beste lijm ooit! Ook in meerdere kleuren (zwart zelfs) verkrijgbaar. Absoluut een aanrader.

 8. Wauw, heel mooi! Ik gebruik zelf momenteel de lash glue van DUO! Die is erg fijn! Die van House of Lashes schijnt echt geweldig te zijn hoor ik!

 9. Wauw, erg mooie wimpers en voor zo’n kleine prijs! Ik vind nep wimpers wel mooi, maar doe het zelf nooit aan, ik vind het zo’n gedoe om ze mooi aan te brengen. 😉 x

 10. Wauw! Ziet er goed uit! Toen mijn wimpers vrij broos waren door extensions droeg ik ook geregeld nepwimpers. Ik hou ervan! Het kan een mooie ooglook nét dat beetje extra geven. Ze staan je prachtig! X

 11. Ik vind ze erg mooi, maar zoals zoveel voor mij al zeiden, lastig om op te doen. Gelukkig heb ik met een beetje mascara zelf ook wel gewoon zichtbare wimpers… Toch vind ik het wel erg mooi.

  1. Die van Duo heb ik zelf niet, ik heb die van Eylure. Die gaat een halve dag mee, daarna blijft het nog wel zitten maar wordt het langzaam minder sterk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven