champagne pop

Winactie | Becca x Jaclyn Hill CHAMPAGNE POP!

Winactie | Becca x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Champagne Pop

 

Vandaag bestaat Matte & Shimmer precies een half jaar! En dat moet gevierd worden. Daarom geef ik deze geweldige highlighter weg: Becca x Jaclyn Hill Champagne pop!

Winacties vind ik leuk om te organiseren, maar is de mooiste prijs die ik tot nu toe weg heb mogen geven. Ik word er echt enthousiast van! En jullie hopelijk ook.

 

champagne pop

 

Voor als je deze highlighter nog niet kent: dit is de favoriete highlighter van o.a. Nikkietutorials, en onder veel YouTubers en aanhangers een grote hype. Dit is dΓ© highlighter. The mother of all.

En ik ga ‘m dus weggeven. Zorg dat je meedoet, hij is zo ontzettend mooi!

 

champagne pop becca

 

Hoe doe je mee?

– Volg Matte & Shimmer via Bloglovin‘.
– Like Matte & Shimmer op Facebook
– Deel het Facebookbericht en/of tag alle beautyliefhebbers in het Facebookbericht!
Laat natuurlijk ook even een reactie met een geldig e-mailadres achter, zodat ik de winnaar kan contacteren.

Hoe kun je meer kans maken?

(deze stappen zijn dus niet verplicht, maar geven je meer kans om te winnen.)

– Volg Matte & Shimmer via Instagram.
– Repost de foto van deze winactie op Instagram en/of tag alle beautyliefhebbers!
– Volg Matte & Shimmer via Twitter
– Like & save dit artikel op Bloglovin‘.

Ten slotte kun je me natuurlijk ook volgen op Snapchat! (matteshimmer)
Nogmaals, dit is echt de gaafste winactie die ik tot nu toe heb georganiseerd. Ik hoop dat jullie allemaal net zo enthousiast zijn als ik, en natuurlijk gezellig meedoen! De winnaar krijgt 14 juni een e-mail van mij. Als ik binnen 48 uur geen reactie heb kies ik een nieuwe winnaar.

Dus doe gezellig mee, maak kans op deze prachtige prijs en hopelijk lezen jullie mee en hebben jullie plezier van de artikeltjes die ik met veel enthousiasme maak.

Doe je mee?

Posts created 878

72 gedachten over “Winactie | Becca x Jaclyn Hill CHAMPAGNE POP!

 1. Gefeliciteerd met je jubileum! En wat een leuke winactie om dit te vieren, wauw! Ik doe mee!! Ik heb alleen geen facebook artikel kunnen vinden, dus deze heb ik niet kunnen delen en/of personen erin kunnen taggen. Wel heb ik de foto geliked op instagram, het artikel op bloglovin opgeslagen en gedeeld en volg ik je op instagram, facebook en bloglovin!

 2. Oh my god !! Wauw echt πŸ™‚ ben ik aan het dromen?
  Ik heb alle stapjes uitgevoerd, behalve het Facebookbericht delen, want ik vind de post niet op je Facebook pagina ? crossed fingers!
  Liefs

 3. Wat een fan-tas-tisch-e winactie! Hier zat ik al sinds vorige week woensdag op te wachten. Ik zou Becca Jaclyn Hill Champagne Pop namelijk zo graag toevoegen aan mijn stash. Ik volg je al een tijdje via Instagram en Bloglovin en nu ook via Facebook en Twitter. Het duimen kan beginnen! Succes X

 4. Ik doe meeeeee πŸ˜€ Al zoveel goede dingen gehoord hierover! En natuurlijk volg ik jou ook al een tijdje waarbij ik stiekem toch al veel geleerd heb! Bedankt daarvoor!

 5. Wat gaaf is dit, aangezien ik hem zelf wat prijzig vind, is dit een supergave kans! ?? Ik heb ook alle extra stappen gedaan, Gefeliciteerd met je jubileum ?

 6. Wat een ongelooflijke winactie ! Deze higlighter staat al tijden op mijn wishlist, uiteraard doe ik graag mee !!

 7. Eeeeeeek! Die highlighter! Zo mooi! Staat al heel lang op m’n wishlist en dat jij hem dan als een prijs aanbiedt! Super awesome ?

  Ik volg je nu ook op fb en instagram. Je instagram is trouwens vet leuk, met die selfie in die 8-hoek elke keer, vernieuwend πŸ™‚

 8. Whaaa ik waag heel graag een kansje! Ik wil deze prachtige highlighter heel graag aan mijn stash toevoegen! Ik heb alle stappen & extra stappen gedaan. Ik ga 14 dagen heel hard duimen! X

 9. Van harte gefeliciteerd!!
  Tuurlijk wil ik een gokje wagen!
  Ik volg je via Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin. Ik heb je toegevoegd op snapchat, heb het facebook bericht gedeeld en heb het bloglovin bericht geliked & gesaved!

  Liefs !

 10. Gefeliciteerd ! En wat een gave prijs ! Ik doe heel graag mee . Ik volg je via Facebook insta en bloglovin en heb hem overal geliked en op bloglovin ook gesaved . Op Facebook gedeeld en iemand getagd en ga hem ook zo op insta delen WoW nu heel hard duimen

 11. Ik doe zeker mee! Toen ik je aankondiging las ben ik op Youtube gaan kijken en zag visagist Wayne Goss helemaal lyrisch erover zijn en wat is ie mooi… Ik heb wel een highlighter maar die zie je nauwelijks bij mij.
  Deze is echt heel pretty!

 12. Doe ik mee??
  Hallo! Ik deed vorige week al mee haha!!
  Ik volgde ne al bijna overal maar nu echt overal ?
  Gedeeld etc. Done!

  I NEED THIS IN MY LIFE! Ik zou echt heeeeeel graag willen winnen ?

 13. Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Natuurlijk doe ik mee met deze geweldige winactie, deze highlighter is zo mooi! Ik volg je overal en natuurlijk heb ik het bericht gedeeld op Facebook en Twitter πŸ™‚ En ik heb het bericht op bloglovin geliked en gesaved.

 14. Echt een te gekke give-away! Congratz met je half jaar meteen zo’n awesome beauty product echt wauw! Droom highlighter, for sure! Ik ben bijna jarig dus zou echt mega leuk zijn. Volg je via Bloglovin, insta, Twitter en Facebook! Like en gedeeld! Duimen maar, Liefs

 15. Ik volg je overal al , en ik heb mensen getagd in het facebookbericht en heb deze ook gedeeld πŸ™‚ Echt een super gave prijs dit zeg ! Wat leuk dat je alweer een half jaar blogt πŸ™‚

 16. Ahhh wauwie, wat een geweldige actie, ik doe mee! Ik volgde je al op Instagram. Nu ook via Bloglovin en Facebook. Het enige wat ik NIET heb gedaan is delen via Instagram (wel mensen getagd) en Twitter heb ik niet. Succes iedereen met winnen!

 17. In ga zeker meedoen. Kan alleen niet bloglovin en twitter liken. Maar heb wel op fb en instagram gedaan. Super leuke winactie

 18. Wauw, super leuke winactie! Ik doe mee ? alle stapjes gedaan die ik moest + nog wat extra stapjes (buiten die van instagram want dat heb ik niet ?) proficiat met je jubileum & nog super veel succes!

 19. Gefeliciteerd met het halfjarig bestaan van je blog! Wie wil dit pareltje nou niet winnen, ik doe zeker mee! Ik volgde je overal al, behalve je facebook pagina maar die heb ik meteen even geliket πŸ™‚

 20. Wauw! Pas een half jaar? Dacht dat je al veel langer bezig was! Gefeliciteerd! En wat een supervette winactie. Ik waag graag een kansje hoor. Ik volgde je al overal en ga je bericht ook delen! Xx

 21. Oh wauw wat een gave winactie! En heel erg gefeliciteerd! Ik volgde je al op Bloglovin, Facebook en ik heb het Facebook bericht gedeeld. Ik volgde je ook al via Instagram en Twitter. En ik heb het bericht gesaved en geliked op bloglovin! Liefs x

 22. Jeeej, gefeliciteerd met je blogverjaardag! Wat een AMAZING winactie! Serieus <3 En je groeit zooo hard! Echt heel bizar. En mehn, deze winactie zou me zo goed uitkomen! Ik heb 15 juni mijn eindgesprek en moet 20 juni mijn scriptie herkansen. Als ik deze 14 juni win, heb ik in ieder geval wat extra zelfvertrouwen. Ik volgde je al op Bloglovin', je Facebookpagina vond ik ook al leuk, ik heb dit bericht gedeeld op mijn eigen Facebookpagina, ik volgde je al op Instagram, volg je op Twitter Γ©n heb dit bericht gesaved en geliked op Bloglovin'! Nu is het duimen geblazen <3 X

 23. Je hebt al vele mensen ”ingehaald” en dat in een halfjaar tijd je doet het heel erg goed! je schrijfstijll is top je foto’s zijn duidelijk en strak en je maakt al prachtige makeup looks! Mensen hangen graag rond op je blog, ik weet het zeker. Ik volg je nu ook op facebook en heb het gedeeld. Op bloglovin volgde ik je natuurlijk al! dit toppertje zou ik graag iedere ochtend willen gebruiken liefs

 24. Ten eerste, gefeliciteerd! En ik doe zeker mee, deze kans wil ik niet voorbij laten gaan, want deze prachtige highlighter staat al weken bovenaan mijn wenslijst. Ik heb alle verplichte stappen om kans te maken gevolgd en volg je nu ook op Insta en Twitter en heb je bericht geliked op Bloglovin’. Fingers crossed.

 25. Gefeliciteerd met het jubileum ! πŸ™‚

  Ik doe graag mee het is een prachtige highlighter zou deze graag aan mijn collectie toevoegen πŸ™‚

  Liefs Natasja

 26. Ah wat een gave winactie! Ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin en heb het gesaved. Ook op Facebook en heb ik het gedeeld! Ik volg je ook op Twitter, Instagram en Snapchat! Ik heb het ook gerepost op Instagram! <3

  1. Haha, niet eens! Ik ga voor mezelf voor het nieuwe Becca palette waar Champagne Pop ook in zit. En ik heb al gigantisch veel andere dingen voor mezelf besteld.

 27. Wauw wauw! Ik als beautylover heb deze uiteraard ook op mijn wishlist staan, dus ik doe mee! Ik volg je op Bloglovin, Facebook en Instagram. Daarbij heb ik getagd op Facebook, Instagram en heb ik geliked & gesaved op Bloglovin!

  Liefs, Britt

 28. Oh wat een gave winactie! Ik doe zeker mee! ik volg je op bloglovin, instagram, snapchat & facebook en heb deze post geliked en gesaved! Duimen maar!

 29. Oh my god, wat een geweldige win actie! I’m in! Heb bijna alle stappen gedaan behalve Twitter (want dat gebruik ik niet meer) en ik volg je natuurlijk verder overal al haha!

 30. Gefeliciteeeerd!!!! en wat leuk dat je het met ons wil vieren! Als groot liefhebber van make up doe ik uiteraard mee! Wat is ie prachtig πŸ™‚ Ik voldoe aan alle (extra) voorwaarde, behalve twitter want dat heb ik helaas niet! Ik zou zeggen: Op naar het volgende half jaar! Succes πŸ™‚

 31. Ik kan vast niet meedoen zonder facebook, maar wil je toch even feliciteren met je jubileum! Dat we nog maar lang van je blogs mogen genieten πŸ˜€

 32. Ik wist werkelijk niet dat je al een half jaar deze blog hebt. Ik volg je nu een maand (sinds je aankondiging van het shipito artikel op een andere blog.)
  Ik dacht dat je al jaren meedeed in de blogwereld… Je artikelen zijn namelijk heel goed!
  En ik doe zeker mee voor die geweldige Becca highlighter. Hij staat nog steeds op mijn wishlist.

 33. Zo mooi!!! Ik doe heel graag mee. Ik was al overal volger en ik heb geliked, gedeeld op FB en gesaved.

  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982, BL Tamara TS)

 34. Ik gebruik helemaal geen highlighter, maar ik ben nu toch wel heel benieuwd. (Onbekend maakt onbemind.) Ik maak dus graag kans.

 35. Gefeliciteerd dat je een half jaar blogt! Ik volg je op alle social media platforms, en heb een van mijn blogvriendinnen getagt op instagram en facebook. Ik zie op YouTube altijd dat alle beautymensen helemaal leip worden van deze highlighter, dus het zou super tof zijn om hem te winnen! πŸ˜€

 36. Oh, deze is zoooo mooi! Ik doe daarom heel erg graag mee!
  Ik volg je op Bloglovin’, Facebook en heb vrienden getagd in de post. Ook volg ik je op Instagram en Bloglvin’ (@thingsiwanttoblogabout). Mijn e-mail is jooolet@live.nl.

  En nu heel hard duimen!!

 37. Gefeliciteerd.
  Wat een toffe actie.
  Ik doe graag mee en volg/like je op Bloglovin,Facebook & Twitter.

 38. Dit kan ik niet aan me voorbij laten gaan natuurlijk:-O Ik ben zΓ³ benieuwd naar deze highlighter!
  Alle verplichte stappen heb ik uiteraard gedaan en verder volg ik je op Instagram, Twitter, Snapchat en heb ik het artikel geliked en gesaved op Bloglovin’.

 39. Ik doe mee ! Verplichte stapjes al gedaan en volg je op insta en deel je foto (twitter en snapchat heb ik niet)
  Ik weet enkel niet hoe ik dit moet opslagen op bloglovin’ πŸ™ new here !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven