Gekleurd haar inspiratie

Gekleurd haar inspiratie

Hoewel mijn haar nu volledig naturel is, ben ik groot fan van gekleurd haar. Ombre haar, bayalage, of een andere manier van mooi en opvallend gekleurd haar: ik vind het allemaal prachtig. Plaatjes kijken en inspiratie opdoen is altijd leuk, toch?

 

kesha-1246102_960_720 (3)

 

Om te beginnen met pastel gekleurd haar. Een mooie manier om mooi opvallend gekleurd haar te hebben op een manier die toch niet zo schreeuwerig fel is. Niet dat daar iets mis mee is, maar ik vind dit wel een mooie tussenweg.

 

No Title

No Description

 

Dit kan zo ontzettend mooi zijn! Vaak ook goed te combineren met een natuurlijke haarkleur, met een zachte overgang. Heeft wel iets weg van suikerspinkleurtjes, I like.

 

En dan nu een gekleurd kapsel waar ik gigantisch fan van ben: sunset hair.

 

No Title

No Description

 

Ik heb eigenlijk niet veel met de kleur oranje, maar in zo’n sunset kleurenpalet gecombineerd vind ik het echt prachtig. Sterker nog, ik zit al enige tijd flink te twijfelen om zelf aan het sunset haar te gaan.

 

Waar er sunset hair bestaat, bestaat er natuurlijk ook galaxy hair. Sunset hair is dus gebaseerd op de kleuren die je ziet bij een zonsondergang, galaxy hair gebaseerd op de kleuren van de galaxy.

 

No Title

No Description

 

 

Turquoise, paars en blauw vind ik zo ontzettend mooi samen gaan! Echt, ik vind het enorm prachtig. Voor mij persoonlijk nét iets te opvallende kleuren. Misschien koop ik ooit wel een galaxy pruik.

 

Als je van aparte kleuren houdt, maar niet té opvallend wilt gaan en pastel te licht of opvallend voor je is, kun je nog voor oil slick hair gaan.

 

 

No Title

No Description

 

Volgens mij is het niet helemaal meer in de mode, maar ik vind het toch een mooie manier om een opvallende kleur aan je haar toe te voegen zonder je hele bos in de verf te hoeven leggen: de dip dye.

 

No Title

No Description

 

En omdat ik zo verliefd ben moet ik toch nog een tweede keer sunset hair laten zien.

 

No Title

No Description

 

Want het is zo prachtig. Wie weet loop ik over een tijdje wel met een vergelijkbaar kapsel rond.

 

Zou jij opvallend gekleurd haar aandurven?

Posts created 891

38 gedachten over “Gekleurd haar inspiratie

 1. Ik vind het allemaal geweldig. Ik ken iemand die galaxy hair heeft en het staat haar echt ontzettend mooi. Voor mij persoonlijk zou het niks zijn, echt, het zou er niet uitzien. Maar bij anderen vind ik het prachtig!

 2. Oh wow, die Galaxy & Pastel. <3 Ik hou echt zo ontzettend van dat soort haren maar ik durf mijn haren niet te verven, ook omdat ik stiekem wel een beetje dol en trots ben op mijn eigen haarkleur. xD

 3. Ik wilde vorig jaar in de herfst heel graag paars haar. Dat is helaas een beetje mislukt, het werd veel te rood. Er zit een hele warme gloed in mijn haar en omdat paars een koelere kleur is pakt deze helaas niet altijd goed bij mensen met een warme haar kleur, heb ik mij laten vertellen door mijn kapper. Zo jammer! Verder vind ik het echt gaaf wanneer ik zulk gekleurd haar zie! ZO tof! -x-

 4. Ik zou het zeker durven… dat blauw is mooi! Het lijkt mij ook gaaf om asblond of fel witblond haar te hebben, maar ik denk dat het mij toch niet zal staan… sproeten en wit haar… ?
  Als een kapper zegt, wil je Sunset haar, dan zit ik zo in die stoel! (natuurlijk aangeboden, haren verven bij de kapper is prijzig en ik denk zeker deze combinaties) En bevalt het niet, dan knal ik er zo weer een veilige kleur overheen. Ik hou wel van experimenteren 😉

 5. Ik hou van gekleurd haar! Heb door de jaren heen zo goed als alle kleurtjes wel gehad denk ik. Momenteel heb ik een paarse underdye aan één kant van mijn hoofd, de rest is mijn natuurlijke haarkleur, of toch ongeveer, haha!

 6. Zelf zou ik dit nooit doen, maar dat neemt niet weg dat ik het soms best wel tof vind! Vind het zo zonde om mijn haar in een echt kleur te verven. Maar bij anderen vind ik het wel leuk staan, ligt er ook wel een beetje aan of het bij die persoon past natuurlijk haha.

 7. Wauuuww! Ik vind het echt lef hebben als iemand deze haarkleuren heeft. Het staat werkelijk prachtig en je valt ook behoorlijk op. Het is trouwens ook heel knap van de hair artist om dit haar zo te kleuren! Vaak pakken kleuren toch anders uit. Echt een kunst!

 8. Ik vind dit zo mooi he! Ik wil dit ook eigenlijk meteen doen wanneer ik klaar ben met studie. Tijdens studie en zeker tijdens afstuderen mag ik dit niet doen.

 9. Ja dit vind ik prachtig! Ik had laatst mijn haar rosé goud geverfd en ik was zó verdrietig toen dit er al snel uit was. Ik ben echt een fan van dat pastel gekleurde haar! Mooi!

 10. Ah ja, gekleurd haar is echt mijn ding. Prachtig! Ik wil ook al een hele tijd sunset hair, maar rood is gewoon een moeilijke kleur om weer uit je haar te krijgen, en omdat ik zo wispelturig ben is het misschien nog niet zo’n goed plan. Denk dat het je heel mooi gaat staan!

 11. Ik ben hier zelf ook zoooo’n fan van! Prachtig gewoon! Ik zou zelf wel ook zoiets eens willen proberen, maar ik durf het niet zo goed, haha ;p. x

 12. Ik vind het allemaal zo mooi eruit zien maar ik zou het niet dagelijks willen dragen. Gelukkig heb ik zelf een aantal pruiken (door mijn hobby: cosplay) waaronder twee met pastel kleurtjes <3

 13. Ik had 3 jaar geleden roze dipdye, haha. En ook een paar keer gewoon ombre gehad. Ik vind dat galaxy haar echt zo mooi! Ik zit zelf te twijfelen om binnenkort een bayalage te laten doen 🙂

 14. Ik vind het altijd erg mooi, maar zou het zelf niet durven! Door stress is mijn haar de afgelopen jaren enorm verdund, dus durf het sowieso niet te kleuren, haha!

 15. Ik hou van de zonsondergang haar zo veel! Ik heb onlangs mijn haar geverfd paars pastel en het is een soort van dip dye . Ik hou van gekleurd haar <3 grote post !

 16. Ik hou van gekleurd haar, heb het zelf heel lang roze gehad maar het is een heel gedoe om het mooi van kleur te houden en ik vond het niet zo handig met solliciteren. Mensen hebben toch vaak een vooroordeel dan.

 17. De afgelopen jaren ben ik knalroze, vampierrood, paars, turqouise en verschillende kleuren door elkaar geweest. Nu ben ik mijn haren rust aan het gunnen, zodat ze lang kunnen groeien en ik eindelijk regenbooghaar kan nemen. Ik mis mijn felle haarkleuren ontzettend. Mijn eigen haarkleur ben ik altijd vrij snel weer beu. Met mijn haren durf ik eigenlijk alles. Het groeit wel weer aan en kleuren kan je verven. De meeste mensen vinden het bij me passen en vinden het juist raar als ik er zo normaal uit zie als nu. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven