Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini review

Achter het scherm | Gezonder leven en grootse plannen

 

 

Het is weer vrijdag en dat betekent een artikeltje ‘Achter het scherm’! Ik heb jullie al verteld dat ik van plan was om gezonder te gaan leven en aan een programma was begonnen. Vandaag volgt een update, en er is nog meer …

 

Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini review

 

Even random tussendoor. Was zo blij met deze look en lashes.

 

DSC_2042

 

 

Over dat gezonder leven. Ik had al verwacht dat het een uitdaging voor me zou zijn. Maar het is verschrikkelijk. Hardlopen, daar ben ik dus echt niet voor gemaakt. Met stap 1 uit het beginnersschema heb ik al de grootste moeite. Het dieet dat ik daarbij moet volgen … als ik het netjes volg werkt het goed. Ik heb energie, eet veel groente en fruit, krijg die vitamientjes binnen. Alleen. Die cravings. Ik krijg meer trek in sommige dingen (met name chocola, taartjes, ei, friet, pizza) dan een zwangere vrouw met een hormoonaanval.

Dus ik heb wel een keertje gecheat. Oeps. Maar over het algemeen, als je je bedenkt dat ik dit al 2 weken doe, vind ik het eigenlijk best meevallen. Gelukkig weet ik ook daarna de schema’s weer op te pakken, dat scheelt. Verwachten dat het in 1x perfect gaat is misschien ook wel veel gevraagd.

Ik ga waarschijnlijk van hardlopen overstappen op zwemmen. Zwemmen vind ik dan wel weer leuk. Als je niet iets vindt wat je leuk vindt qua sport, is het echt een helse lijdensweg om alle richtlijnen vol te houden.

Daarnaast heb ik deze week een beetje een dipje gehad. Ik ben in Nederland geboren, maar ik voel me echt transnationaal: geboren in het verkeerde land. De hele week regen en grauw weer, bah. Ik heb meteen nergens meer zin in, zelfs bloggen begint me dan moeite te kosten, hoewel ik het super leuk vind. Maar goed, dat trekt ook wel weer bij.

En dan die grootse plannen!

 

champagne pop becca

 

IK GA CHAMPAGNE POP WEGGEVEN. JAAAAA. Woensdag komt de winactie online! Echt. Ik ben hier zo enorm enthousiast over. Ik loop het overal te verklappen. Maar goed, woensdag! Komt dat zien. Champagne pop van Becca x Jaclyn Hill winnen! Mis het niet.

Dit is voor mij een best wel grote winactie. Normaal vraag ik bij een winactie alleen om een reactie achter te laten en/of me te volgen op Bloglovin, in dit geval ga ik er wel bij vragen om het bericht te delen op Facebook of anderen erin te taggen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Het zou zo leuk zijn als m’n enthousiasme gedeeld kan worden. En het is gewoon een enorm mooie prijs.

Ten slotte, nog meer plannen. Ik ga nieuwe gear aanschaffen; een nieuwe camera, en een ringlamp. Niet alleen voor betere kwaliteit op m’n blog, maar ook omdat ik een Youtube kanaal ga beginnen. Het kanaal zal wel Engels worden gesproken. Maar ik wil gewoon zo graag dingen laten zien! Bloggen is heel erg leuk, maar in een video kan je veel dingen toch een stuk beter en duidelijker laten zien. Dit betekent trouwens niet dat er minder blogartikelen komen of dat die minder uitgebreid zullen zijn: mijn blog en het kanaal staan los van elkaar. Misschien dat ik in een artikel naast foto’s en geschreven tekst een video erbij doe, maar m’n blog blijft verder zoals ‘ie is.

Als de plannen rond zijn en ik data in m’n hoofd heb horen jullie natuurlijk meer!

Hoe was jullie week? Wie is er net zo enthousiast over Champagne Pop? En hebben jullie nog tips voor de rest van m’n plannen?

Posts created 878

41 gedachten over “Achter het scherm | Gezonder leven en grootse plannen

 1. Je leven omgooien is altijd een ding, althans voor mij.. als het dan eenmaal lekker gaat dan is het top. Hardlopen is niet mijn ding, ik denk wel dat het belangrijk is dat je een sport vind die echt goed bij je past en waar je ook zin in krijgt om te gaan doen. Whuutt een Becca highlighter weggeven, ik hou het zeker in de gaten :-)!

 2. Dat van het gezonder leven herken ik, ik probeer het ook (wel niet met een speciaal dieΓ«t zoals jij) maar lastig is het wel. Super leuk dat je een Youtube kanaal gaat beginnen!

 3. Heyhey Girl! Yay wat leuk hey! It sounds good! Leuke plannen allemaal! Ik wens je heel veel suc6! Ik ga zeker abonneren wanneer het zover is! Mijn tip is: Do What You Love & Love What You do! En dan ben je op je best! Go for it girl! You can do it!
  Big Hug! Liefs, Miss B.β™‘

 4. Mmm, heerlijk die granaatappelpitjes!
  Super positieve blogpost, wat zou ik graag weer sporten( zeker nu tijdens de examens ) maar jammer genoeg sport ik al meer dan een jaar niet meer door een blessure.

 5. Heej wat gaaf !Ik kijk uit naar jou Youtube kanaal en alles daar omheen. Ik ben zelf niet in Nederland geboren maar ik begrijp het ‘transnationaal’ gevoel heel goed ;P En wat gaaf dat jij Champagne pop gaat weggeven πŸ™‚ Geniet van alles wat zal komen. -x-

 6. Super tof dat je een YouTube kanaal gaat beginnen, knap! Soms moet je gewoon even een cheat-dagje inroosteren. Je kunt niet de rest van je leven alléén maar gezond eten πŸ™‚

 7. Aaah! Wat ontzettend leuk dat je gaat vloggen! Ik ga je zeker volgen! Je bent niet de enige waarvoor hardlopen niet gemaakt, hier spreekt nog iemand, hihi!
  Liefs,
  Elles

 8. Wat fijn dat je nu gaat zwemmen, wat je leuker vindt dan hardlopen! Ik denk dat het zeker helpt als je plezier kunt halen uit de sport die je doet, dan gaat het veel meer vanzelf. Tof ook dat je Champagne Pop weg gaat geven en een Youtube kanaal gaat beginnen!

 9. Hahaha, die cravings, zo herkenbaar. Toen ik een sappenkuur deed kon ik de eerste dag alleen maar aan kroket denken :’) Vreselijk!

 10. Goed bezig! Hardlopen is ook bepaald niet mijn ding, maar ik ben wel lekker bezig met sporten en gezond eten. Ik ben erg benieuwd naar je YouTube kanaal! En wow, wat een geweldige winactie zeg!

 11. Erg leuk die plannen!
  En tip van mijn PT, cardio val je wel af, maar dat zijn de snelle kilo’s die doen niks aan je shape (zijn woorden)… Kracht is beter!
  En… Ik doe mee hoor met de winactie! πŸ™‚
  Welke camera ga jij kopen? Ben zo benieuwd!

 12. Oeeeh zo nice allemaal! Voor welke ringlamp ga je? Ik was pas ook aan het kijken maar die krengen zijn nog wel aan de prijs en als ik nou weet dat ze goed zijn, okΓ©… Maar dat vind ik lastig, ben daar helemaal niet in thuis. En aaah een YouTube kanaal. Ik ga je zeker volgen, ben een trouwe YouTube kijker πŸ™‚
  XX

 13. Ik ben laatst (zoals je misschien hebt gelezen) met een milde kuur gestart en dat was ook wel even een ommezwaai in mijn leven. Ik houd het ontbijt nu aan en hopelijk blijven de resultaten goed (tot nu toe wel) Wie weet is het ook wel wat voor jou! Maar omg.. Champagne pop van Becca x Jaclyn Hill is echt amazing! Sinds dat ik het eerste artikel zag verschijnen was ik om, I WANT IT! Ik doe dan ook zeker met je actie mee want ik vind hem awesome, zou een leuk verjaardagscadeau zijn! Liefs,

 14. Wat leuk dat je een YouTube kanaal gaat beginnen! En tof dat je champagne pop mag weggeven, ik ben heel benieuwd! Ik zwem ook en dat bevalt me heel goed, het is leuk om te doen en voordat je het weet heb je een uur gezwommen. Ik zou het zeker aanraden πŸ™‚

 15. Pfff ja, ik vind sporten ook echt geen reet aan haha! Ik vind die filmpjes van Blogilates wel leuk op youtube, korte maar effectieve workouts πŸ˜€

 16. Oef, ik begrijp je struggles van het gezonder leven. Als je er de hele tijd mee bezig bent krijg je soms zo’n vette dip… Dan doe je alles nog 10x slechter dan hoe je het normaal deed, qua eten en sporten. Maar we blijven doorzetten toch!

 17. Woop woop goed bezig meid! Zelf geen voorstander van een dieet, ben zelf ook enorm aan het letten op mijn voeding (vooral dus idd niet snaaien, chocola en chips..mis ze nu al hahaha) en sport om te dag met m’n man, vooral krachttraining, vetjes verbranden en spieren opbouwen heujjjj!
  Benieuwd naar je vlogs straks!!

 18. Een transnationaal? Haha… maar snap wat je bedoelt. Het weer heeft momenteel ook veel invloed op mijn humeur. Bloggen is dan soms echt een opgave en dat is niet de bedoeling. Gewoon een dipje waar we uit moeten komen. Fijn weekend xx

 19. Maar zelf moet je soms ook wel cheaten om het vol te kunnen en blijven houden hoor. Het moet ook wel leuk blijven toch!

  Ahhh ja! Ik wil champagne pop, heb je trouwens dat nieuwe palette gezien??? Wow!!!

  Enneuuuhhh yay voor YouTube! Soms is het zoooo lastig om iets te laten zien in een blogpost. Ik ben echt benieuwd πŸ™‚ you go girl!

 20. Ik vind het goed hoor, 2 weken alleen maar gezond eten, dan mag je zeker even smokkelen. Er zijn ‘diΓ«ten’ die dat juist aanraden anders zit je er zo doorheen.
  Leuk dat je gaat vloggen, ik denk dat YouTube filmpjes heel handig zijn om te laten zien hoe je een ooglook maakt.
  Heb je een mooie ringlamp op het oog? Ik zoek er ook een, maar ik vind ze behoorlijk duur. Misschien weet jij een goed adresje… jij bent zo handig in het vinden van andere online winkels waar alles een stuk goedkoper is!
  En ik zal de winactie voor je delen πŸ™‚

 21. Ik ben super benieuwd naar je yt kanaal! Ik heb deze week mijn eerste video geupload haha, het neemt HEEEUL veel tijd in beslag dus ik ga er geen wekelijks ding van maken (meeste tijd stop ik in foto’s) maar leuk is het zeker! En ehh die Champagne Pop… ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven