Winactie | NYX Soft Matte Lip Cream naar keuze

WINACTIE

Om jullie voor te bereiden op de prachtige winactie die er komt wanneer m’n blog precies een half jaar bestaat (1 juni!) houd ik een iets kleinere maar leuke winactie: een NYX Soft Matte Lip Cream naar keuze!

De NYX Soft Matte Lip Cream is een lipstick. Lijkt een beetje op een liquid lipstick, maar de substantie die eruit komt is meer een crème. Vandaar de naam: Soft Matte Lip Cream.

Er zijn 16 kleuren beschikbaar (die je hier kan bekijken), dus voor iedereen iets moois.

 

annajirina
Deze foto mocht ik lenen van lieve medeblogster Anna Jirina.

 

Wat moet je doen om mee te doen?

– Volg Matte & Shimmer via Bloglovin’. Als je geen account hebt is er eentje maken best eenvoudig.
– Laat een reactie achter en vul daarbij een geldig e-mailadres in. (Je e-mailadres is alleen voor mij zichtbaar.)

Wat kun je doen om meer kans te maken? (Dit is dus niet verplicht voor deelname maar verhoogt je kansen.
– Like Matte & Shimmer op Facebook
– Volg Matte & Shimmer op Instagram
– Volg mijn Twitter

De winnaar ontvangt op 31 mei een e-mail van mij. Als die niet binnen 48 uur heeft gereageerd kies ik een nieuwe winnaar.

Doe je mee met deze winactie?

P.S. 1 juni komt er een heel gave winactie online! Houd het dus in de gaten!

Posts created 897

89 gedachten over “Winactie | NYX Soft Matte Lip Cream naar keuze

 1. Alvast gefeliciteerd! Leuke winactie ook! Omdat ik al zoveel van dit soort lipsticks heb laat ik hem aan me voorbij gaan. Succes aan iedereen die meedoet!!

 2. Alvast van harte meis! Ik volg je nog steeds met veel plezier en keep up the good work! Ik ga voor Amsterdam, ben getrouwd in Amsterdam ennnn getrouwd met een Amsterdammer..dubbel leuk! πŸ˜‰

 3. Alvast gefeliciteerd! Ik doe graag mee met je winactie πŸ™‚ ik ben super benieuwd naar dit product, ik lees er goede verhalen over dus ben echt heeeeeel enthousiast om hem uit te proberen en aan iedereen in mijn omgeving te laten zien! Het lijkt me echt een top product.

  Liefs Jennifer

 4. Wat lief en leuk dat je dit doet!! Ik ben altijd al erg nieuwsgierig geweest naar dit product, dus ik waag graag een kansje. Ik heb alle stapjes (+extra!) gedaan, maar eigenlijk volgde ik je al op heel veel. Liefs!!

 5. Wow, de tijd gaat snel als je blogt he πŸ™‚ Super tof, gefeliciteerd alvast! Ik ben heel benieuwd naar de winactie voor morgen, maar deze kleine winactie laat ik niet aan mijn neus voorbij gaan! Altijd al zo’n matte lipstick willen hebben van NYX!

  Fingers crosses dus πŸ™‚

  xx

 6. Oh wat een fantastische winactie. Op mijn blog heb je vast gelezen hoe fan ik ben van de NYX Soft Matte Lip Creams, dus een nieuw kleurtje is meer dan welkom. Ik heb alle stappen (incl. de extra stappen) gedaan dus nu kan het duimen beginnen! πŸ˜€

 7. Alvast gefeliciteerd!

  Ik doe graag mee om de kleur Abu Dhabi te winnen!

  facebook lieke van veen
  instagram liekevv24
  twitter _liekeee
  bloglovin/liekevanveen8

 8. Wat een leuke winactie! Deze lip cream staat al een tijdje op mijn wishlist. Heel grappig want 1 juni ben ik jarig! Gefeliciteerd met je blog!! Ik heb alle stappen uitgevoerd! Ik volg je op bloglovin’, heb je fb geliked en volg je nu ook op instagram. Op twitter volgde ik je al, maar heb je bericht ook nog even geretweet. xx

 9. Hiep hiep hoera!
  Wat een leuke blog heb je! Ik doe mee met deze actie en hoop mijn eerste NYX lippie te winnen! πŸ˜€

 10. Wat leuk dat je zo’n leuk lipproduct weg gaat geven omdat je blog alweer bijna een half jaar bestaat. Leuk! Ik ben gek op deze producten van NYX, dus ik doe graag mee :-). Ik ben je meteen op alle kanalen gaan volgen. Op naar nog heel veel meer blog (half) jaren ;-)! πŸ™‚

 11. Je doet het echt super goed om nog ‘maar’ een halfjaar te bestaan, doe zo verder!! Natuurlijk doe ik graag mee met de winactie ^^ Alleen je Facebook en Twitter volgde ik nog niet, nu wel!

 12. Wat een superleuke winactie ! Proficiat met je blog πŸ™‚ Ik doe graag mee voor de kleur ‘Monte Carlo’ πŸ˜‰

 13. Wauw wat een gave kleuren! Toch een beetje shiny met dit stomme weer πŸ˜‰

  Ik volg je overal al gezellig

  Fijne dag liefs carola

 14. Aaah wat onwijs leuk Mariska! Deze staat serieus al een tijdje op mijn lijstje. Althans, een lip cream van NYX. Lees er zo veel goede dingen over en de kleuren zijn prach-tig! Milan, Stockholm, Kopenhagen schieten mij nu het eerst te binnen hihi.
  Ik doe dus mee! Volg je ook op Instagram en Twitter, al dacht ik dat ik je al volgende op Instagram en Bloglovin, maar dat was blijkbaar niet zo, whoeps. Maar nu wel! πŸ™‚

 15. ik doe meee πŸ™‚ ik heb er eentje besteld in de kleur cannes en hij is zooo fijn! je voelt hem nauwelijks op je lippen!

 16. Alvast gefeliciteerd met de half jarige verjaardag van je blog! Bij deze doe ik mee aan de winactie ! Ik volg je overal, en ik wil al heel erg lang een nyx lippie! Jammer genoeg nog nergens kunnen scoren !

 17. Hey,
  Gefeliciteerd met het (bijna) 1 jaar bestaan van je blog! Ik volgde je al op Bloglovin, Facebook, Twitter en ik heb je net gevolgd op instagram!

  Liefs,
  Serena

 18. Wauw! Een NYX Soft Matte lipcream staat al een tijdje bovenaan mijn wishlist! En dit is mijn kans!!!!! Ik volg je op Bloglovin’ Γ©n op Instagram ❀

 19. Wat een gave winactie ik wil nog heel graag een Nyx soft matte lip cream, dus komt helemaal goed uit! Vind de felle kleurtjes ervan ook heel leuk voor de zomer.

  xx

 20. Wat een leuke winactie! Van NYX heb ik nog geen make-up wil daar graag verandering in brengen haha. Doe graag mee! Ik volg je op bloglovin en instagram.

 21. Alvast gefeliciteerd met je blog ^_^
  En leuk dat je voor ons een winactie organiseert! Ik doe graag mee, ik volgde je al op overal dus hoef niks meer te doen haha :p

 22. Waaah ik dacht dat jij al veel langer blogde joh! Ik doe heel graag mee πŸ™‚ Door alle goede verhalen wilde ik al een tijdje dit product uitproberen!
  Ik heb alle stappen gedaan!

 23. Wat tof dat je blog nu al bijna ene half jaar bestaat 9de mijne namelijk ook al bijna). Je bent zoveel gegroeid, je ziet potverdorie al bijna bij de 400 volgers! Je mag echt trots op jezelf zijn ik hoop dat ik ook ooit nog eens zo ver mag komen als jij. En natuurlijk doe ik ook eventjes mee met de winactie!

 24. wat een leuke winactie! Ik ben erg benieuwd naar de lipcreams en zou het graag gelijk willen reviewen voor mijn blog. Ik volg je overal

 25. Van harte gefeliciteerd!!! Joh, dat jij pas een half jaar bezig bent, heb ik helemaal niet gemerkt. πŸ˜‰

  Ik doe graag mee aan de winactie! Ik volg overal en heb gedeeld en getweet.
  FB (Tamara Mara Großmaul) Instagram & Twitter (@paramara1982) en BL (Tamara TS)

 26. Alvast gefeliciteerd! En leuke actie, wat een mooie kleuren! Istanbul, Milan en Addis Ababa zijn echt kleuren waar ik blij van word!

 27. Wat leuk dat je dit doet Mariska! En gefeliciteerd alvast voor je half jaar. Echt ik heb veel respect voor je hoe je alles zo goed volhoudt en steeds leuke en ook goede content post. Natuurlijk doe ik graag mee ik ben echt benieuwd naar het kleurtje ” abu dhabi” πŸ™‚ x http://www.lauramariska.nl

 28. Wauw! Ik ben best wel benieuwd naar deze Lip Creams na alle positieve verhalen. Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee! Ik volg je op bloglovin, Facebook (Britt van Ommeren) en Twitter (@brittvanommeren)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven