Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini review

Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini | review

Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini | review

Over weinig merken ben ik zo enthousiast als over Jeffree Star Cosmetics. Jeffree Star, eigenaar van dit merk, is lekker bezig met het uitbrengen van nieuwe producten. Onder andere de liquid lipstick die ik ga laten zien: Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini.

 

Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini review

 

Jeffree Star Cosmetics Gemini

Gemini is dus een nieuwe kleur uit de collectie van liquid lipsticks van Jeffree Star Cosmetics. Eerder heb ik al Androgyny van dit merk gehad, waar ik echt enorm tevreden mee ben. Toen de pakketjesman aanbelde en mijn pakketje aankwam werd ik verlost uit het lijden dat wachten heet.

 

Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini review

 

Als je me op snapchat volgt heb je me het pakketje open zien maken. Als je me niet op snapchat volgt en in de toekomst wel wilt zien hoe ik pakketjes maak en nieuwe spulletjes laat zien kun je me vinden onder de naam matteshimmer.

En natuurlijk: waar een lipstick is, is een swatch.

 

Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini review

 

Op swatches lijken kleuren altijd heel anders dan wanneer je het op je lippen doet. In de huls ziet het er ook allemaal weer anders uit. Deze kleur zal bij mij wel nude-achtig uitpakken, als je een heel lichte huid hebt oogt het waarschijnlijk als een donkere nude.

 

Jeffree Star Cosmetics Gemini swatch

 

Zo staat ‘ie op m’n lippen. Echt super neutraal. De nieuwe lipsticks van Jeffree Star Cosmetics hebben een kleine aanpassing in de formule waardoor ze naar rootbeer ruiken. Toen hij dat aankondigde was ik eerst even bang voor hoe dat uit zou gaan pakken, maar eigenlijk ruikt het best wel aangenaam. Voor zover ik gemerkt heb proef je er trouwens niks van.

 

Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini reviewย  Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini review

 

Zo staat ‘ie me bij een full face of make-up. Hij is zo moooooiiiiii. Ik denk dat ik de perfecte nude kleur heb gevonden. De kwaliteit vind ik echt verbazingwekkend goed. Het had naar mijn idee niet beter gekund. Gemini droogt matte op, maar droogt je lippen niet uit. Hij geeft helemaal niet af en blijft heel erg lang zitten. Pas als je een groot avondmaal met veel olie/vet hebt gegeten (olie en vet zorgt ervoor dat je lipstick weer liquid wordt) zal je ‘m bij hoeven werken.

Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini – nog beter dan ik gehoopt had! Ik hoopte al dat de kleur me mooi zou staan, maar dit is gewoon een juweeltje. Een nieuwe favoriet!

Heb jij al eens iets van Jeffree Star Cosmetics gekocht?

Posts created 907

51 gedachten over “Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini | review

 1. Ik zag het inderdaad op je Snapchat, super leuk. Ik kijk altijd naar Jeffree Star op YouTube en ik hou van zijn looks! Zijn liquid lipsticks lijken me echt op en top!
  Liefs,
  Elles

 2. Deze kleur staat je inderdaad erg mooi! Denk niet dat ik snel in de hype ga volgen… Heb altijd wat moeite om wat meer geld uit te geven aan lipproducten.

 3. Wauw wat staat hij je mooi! Elke keer als ik weer ergens een review tegen kom twijfel ik of ik er iets van wil bestellen, maar over deze is geen twijfel mogelijk ik ga hem eens opzoeken haha!

 4. Staat je echt super! Volgens mij inderdaad een perfecte oude kleur voor jou! Ik wil ook echt nog een keer Jefree Star Lipsticks aanschaffen!!

  1. Ze zijn online te vinden, niet in de winkels helaar! Op jeffreestarcosmetics.com en cocktailcosmetics.com verkoopt dit merk ook ๐Ÿ™‚

 5. Gemini vind ik bij jou heel mooi staan. Voor mijzelf leek hij te oranje als ik naar swatches keek…. nu twijfel ik toch weer. Ik vind dollparts echt een my lips but better kleurtje

 6. Je ziet er prachtig uit! Deze lip kleur echt bij je past . Ik heb nog een aantal van de Jeffree Star lip producten uit te proberen . Dank u voor het delen van deze met ons ๐Ÿ™‚

 7. Hele mooie kleur en goede recentie! Gek vraagje: blijft dit merk ook goed zitten dicht bij de mondopening op de onderlip waar de lippen wat vochtiger zijn? Bij Max Factor blijft het nooit zitten dus ik eindig altijd na 2 koppen koffie met zo’n lelijke rand waar de lipstick eindigt. Beetje moeilijk uit te leggen wat ik bedoel ๐Ÿ™‚

  1. Ik snap wat je bedoelt! Zelf drink ik geen koffie, maar de lipstick blijft bij mij wel best egaal zitten de hele dag. Ik heb dan ook in het algemeen geen last van gekke slijtage met wat voor lipstick dan ook, soms hebben anderen dat wel. Vanuit mijn ervaring zou je hier er dus geen last van hebben maar als je meer zekerheid wilt zou je meer reviews op kunnen zoeken ๐Ÿ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven