Essence Wake Up Spring review

Essence Wake Up Spring eyeliner & highlighter pen | review

Essence Wake Up Spring eyeliner pen & highlighter pen | review & look

 

Ik ren niet altijd naar de winkel voor de nieuwste Essence collectie, maar Essence Wake Up Spring zaten toch wel erg leuke dingen tussen. De witte eyeliner vond ik er wel heel cool uitzien en toen heb ik ook maar meteen de Jumbo Highlighter Pen meegepakt. Die ga ik natuurlijk uitgebreid laten zien.

 

Essence Wake Up Spring review

 

Bij een Eyeliner is het duidelijk waar je het voor kan gebruiken. Van de Jumbo Highlighter pen weet ik eigenlijk niet waar die precies voor ontworpen is, dus ik gebruik ‘m in deze review gewoon als een oogpotlood voor op m’n waterlijn.

 

Essence Wake Up Spring Eyeliner Jumbo Highlighter Pen review

 

De verpakkingen zijn normaal met een schattig tintje. Het is natuurlijk wel een lente collectie. De eyeliner is dus in de vorm van een pen en het potloodje is iets korter dan normaal gesproken, maar ook iets dikker.

 

Essence Wake Up Spring Eyeliner Jumbo Highlighter Pen review

 

Dit zijn de swatches. De Essense Wake Up Spring Eyeliner pen is het bovenste streepje, de Jumbo Highlighter pen is het onderste streepje. De witte eyeliner ziet er goed uit! Gewoon goed wit, zoals ik gehoopt had. Het potlood is net niet wit, een soort gebroken wit maar dan een beetje roze.

Je weet natuurlijk pas of een product echt fijn is of niet wanneer je het gebruikt is, dus heb ik een look gemaakt met zowel de Eyeliner pen als de Jumbo Highlighter pen.

 

Essence Wake Up Spring make-up look

 

Een close-up van de look. Eenmaal aangebracht lijken ze eigenlijk gewoon allebei wit. De Eyeliner pen heeft me echt teleurgesteld. Er komt niet veel product uit het pennetje, waardoor je eigenlijk het stiftje over je ooglid sleept in plaats van dat de kleur er overheen glijdt. Hierdoor gaat direct alle oogschaduw in de buurt op de punt van het stiftje zitten en is het wit niet wit meer.

De kleur heb ik ook niet echt dekkend kunnen krijgen. Erg jammer, want het had me zo gaaf geleken om hier een strakke eyeliner mee te kunnen maken.

Het potloodje heb ik op de waterlijn onder m’n ogen gedaan. Doordat het potloodje zo breed is gaat het ook op het begin van je onderste wimperrand zitten. Dit kleurtje blijft wél gewoon mooi zitten en komt goed tot z’n recht.

 

Essence Wake Up Spring make-up look Essence Wake Up Spring make-up look

 

Zo kun je de look nog even beter bekijken. De look die ik gemaakt heb heeft wel wat kleur erin, maar niet té opvallend. Het was de bedoeling dat het nog een best draagbare look zou worden, maar witte eyeliner is gewoon heel erg opvallend.

De Jumbo Highlighter pen zal ik dus nog wel vaker gaan gebruiken, maar ik vrees dat de Eyeliner pen in m’n laatje blijft liggen. Misschien bedenk ik er eens iets anders voor.

Heb jij iets uit de Essence Wake Up Spring collectie?

Posts created 897

40 gedachten over “Essence Wake Up Spring eyeliner & highlighter pen | review

 1. Wat jammer van de witte eyeliner. Zelf zou ik niet zo snel een witte eyeliner kopen, ik ben zo wit dat je die toch bijna niet zit zitten op mijn ooglid. Het oogpotloodje vind ik wel interessant, van wit krijg je ook altijd zulke mooie grote ogen!
  Liefs,
  Elles

 2. Wow, het is inderdaad wel erg opvallend! Ik denk dat ik zelf andere looks ook mooier bij jou vind staan. Maar het is zeker het proberen waard geweest, en wie weet he, kun je het ergens anders voor gebruiken! 🙂

 3. Nee, ik heb nog niet uit de collectie voor het voorjaar. Ik zit te wachten op het palette van Serena! Deze look zou niets voor mij zijn. Volgens mij staat dit mij totaal niet. Jammer dat de eyeliner bij jou niet werkt. Je hebt er het beste van gemaakt!

 4. De Jumbo highlighter pen is witter dan ik dacht dat die zou zijn. Deze leek mij ook mooi voor in de waterlijn… de eyeliner in het wit… nee, dat gaat hem niet worden inderdaad. Maar zo creatief als je bent zal je vast nog iets handigs verzinnen met de potloden!

 5. Leuk dat je dit hebt uitgeprobeerd! Ik snap dat de witte eyeliner je heeft teleurgesteld. Toch vind ik je look nog wel gaaf geworden hoor!

 6. Wit op mijn waterlijn dat zal ik wel eens willen proberen maar ik durf het nooit. Wit gebruik ik minder op mijn ogen omdat het vaak zo contrasteert met mijn huidskleur.

 7. De Jumbo Highlighter pen is mooi! vind het altijd zo mooi op je waterlijn staan, ik heb er zelf ook een maar vaak lui om op te doen XD

 8. Leuk dat je dingen uitprobeert! Misschien met iets meer mascara of nepwimpers erbij zou het denk ik nog best een mooie look kunnen worden.

 9. Wel bijzonder witte eyeliner. Het kan volgens mij ontzettend tof zijn, maar jammer dat deze niet zo goed werkt. Ik vind het wel heel leuk dat Essence met dit soort producten komt!

 10. Ik vind het best mooi! Komt doordat je van die grote ogen hebt. Bij mij zou het absoluut niet staan haha! Ik volg je nu op bloglovin, neem je ook gezellig een kijkje bij mij?
  Liefs!

 11. Heel erg jammer van die witte eyeliner, want het had echt heel erg tof kunnen zijn. Ook flink balen dat er allemaal oogschaduw aan blijft “hangen”. Die zou bij mij ook in het “gebruik ik niet meer” bakje belanden.

 12. Jammer dat de eyeliner niet fijn werkt! Vind het wel heel cool, die witte eyeliner. De highlighter pen klinkt wel erg fijn en gepigmenteerd.

 13. Jammer dat hij niet fijn is. Ik vind het aan de ene kant er wel mooi uit zien, maar als ik hem zou kopen zou hij bij mij ook in mijn laadje belanden. Het idee is leuk maar ik hou het toch bij zwarte eyeliner. Al vond ik die andere kleurtjes die ze hadden staan ook wel erg leuk!

 14. Na een zware avond stappen vind ik het potlood wel fijn, maar het wordt pas mooi na een half uurtje (minder nep). De eyeliner zou ik zelf ook niet gebruiken, te licht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven