het regent reviews

Het regent reviews #4

Het regent reviews #4

 

In dit artikel laat ik een aantal spulletjes die niet hun eigen review hebben gehaald tegelijk zien. Een heleboel reviews in één!

 

het regent reviews

 

Het zijn ook weer lekker verschillende spulletjes. Een foundation, een contour kwast, een nagellakje, een mascara, een oogpotlood en los poeder.

L’Oreal Lumi Magique foundation

 

L'oreal Lumi Magique foundation review

 

Een foundation vinden die fijn bij je huid past kan zo lastig zijn. Ik heb een drogere huid, dus matte foundations passen helemaal niet zo goed bij mij. Andere foundations gaan bij mij ook bijna altijd oxideren: ze worden door de dag heen donkerder en oranje. Verschrikkelijk.  Ik ben super blij met deze foundation! Hij heeft een dewy finish bij m’n huid en op de een of andere manier oxideert hij niet. Heeft een heerlijke (ik gok medium) dekking en blijft met behulp van een fijne primer lekker lang zitten.

 

Essence Lash Princess Mascara

 

essence lash princess mascara review

 

Mascara’s vind ik een ramp. Daar komt ook nog eens bij dat ik erg korte wimpers heb met weinig volume. Hoewel mascara dan een groot verschil kan maken vind ik deze het toch net niet helemaal. Hij verlengt m’n wimpers wel, en geeft ze volume, maar gaat helaas een beetje klonteren. Erg jammer, want ik vind deze mascara zo fijn in de hand liggen.

 

Morphe M530 contour kwast

 

Morphe M530 review

 

Sommige van jullie zullen wel weten dat dit de favoriete contour kwast van Nikkietutorials is. Mooi excuus om deze in huis te halen. Ik had het al verwacht, maar het is gewoon een enorm fijne kwast. Heerlijk zacht, maar niet té zacht (té zachte kwasten pakken minder poeder op). Voelt gewoon lekker zacht op je gezichtje maar neemt wel optimaal poeder op. Je kan er ook goed mee blenden. Nikkie heeft wel verstand van kwasten en in dit geval geef ik d’r ook helemaal gelijk.

 

Pupa Milano lasting color gel

 

Pupa milano lasting color gel review

 

Nagellak in een lekker fris kleurtje. Ik vind het potje zo schattig! Dit nagellakje heb ik ook in het paars gekregen, die bewaar ik voor een andere keer. Prima lakje; het kwastje is fijn, het drogen duurt niet al te lang en met 2 laagjes heb je gewoon volledige dekking. Zit ook een lekker glansje op. Ik vind het helemaal mooi. Op de foto heb ik trouwens maar 1 laagje op, dat ziet er al netjes uit, vind ik.

ArtDeco Soft Eye Liner waterproof

 

Artdeco Soft Eye Liner waterproof review

 

Een simpel zwart oogpotlood. Ik heb wel gemerkt dat deze echt lang blijft zitten. Omdat ‘ie waterproof is blijft deze ook goed zitten op de waterlijn onder je ogen. En ja, hij is echt waterproof. Na deze swatch ging ik m’n handen wassen, maar die streep ging echt nergens heen.

W7 Banana Powder

 

W7 banana powder

 

Eigenlijk wilde ik al best lang Banana Powder proberen, omdat poeders die kleurloos horen te zijn toch een witte waas kunnen achterlaten. Ik hoopte dat geel poeder misschien wat beter met m’n tintje op zou gaan, dus heb ik W7 Banana Powder aangeschaft. Hij doet het goed! Lekker zacht poeder, houdt alles op z’n plek en geen witte waas te bekennen. Yay!

Dat waren alle spulletjes weer, voor deze keer!

Wat is jouw favoriete foundation?

Posts created 897

40 gedachten over “Het regent reviews #4

 1. Banana powder wil ik ook al ontzettend lang proberen. Ik hoor er altijd zulke goede verhalen over, en het is ontzettend leuk om te gebruiken! Leuk artikel Mariska! <3
  Liefs,
  Elles

 2. Ik denk dat ik de W7 Banana Powder toch dan een keer ga aanschaffen. Ik heb er een tijdje geleden nog in mijn handen gestaan en getwijfeld.. Super, die ArtDeco eyeliner pencil, ik zoek nog een voor mijn waterlijn en die moet inderdaad waterproof zijn.. (voor onder mijn bovenste wimpers)

 3. Ik ben ook benieuwd naar de W7 banana poeder alleen heb ik dit van een ander merk een keer geprobeerd en je zag de gele poeder heel duidelijk. Dus ik bezoek deze af en toe wanneer ik in de winkel ben. Aan kopen ben ik nog niet toe ;P -x-

 4. Ik gebruikte eigenlijk altijd goedkope foundation tot mijn man(!) zei dat ik er te bleek uit zag.
  Toen ben ik maar eens een beetje raad gaan vragen en nu heb ik Shisheido. Ik krijg er veel complimenten over als ik hem draag 🙂

 5. Ik ben toch wel benieuwd naar de L’Oreal Lumi Magique foundation. Ik heb ook een droge huid en kan ook zeker geen matte foundations opsmeren want die zie je meteen.

 6. Na het lezen van jouw ervaring met L’Oreal Lumi Magique foundation. Het maakt mij heel erg benieuwd naar deze foundation. Ik heb pas L’Oreal Lumi Magique BB creme gekocht. Daar ben ik ook benieuwd naar.

 7. Heb de loreal foundation ook, alleen nog niet gebruikt dus ben benieuwd! Wil zeker de Morphe kwast hebben, dus denk dat ik hem wel ga kopen in de toekomst!

 8. Ik heb zelf ook een drogere huid en vind het soms lastig om een goede foundation te vinden! & Naar het banana poeder van W7 ben ik ook erg benieuwd ^^ x

 9. O ik ben benieuwd naar die Morphe brush! Ik heb al meerdere keren gele poeder gehad, eerst van Ben Nye en nu van Besamé, ik vind het een mooi en oplichtend effect geven. Maar vaak ga ik toch gewoon voor een transparante poeder voor over het hele gezicht, veel sneller!

 10. De L’Oreal Lumi Magique foundation is echt mijn favoriet! Ik heb hem al meerdere keren opnieuw gekocht. Echt een topper.

 11. Die foundation hebben ze ook in sponge variant, toch?? Ben daar ook erg benieuwd naar! Heb zelf trouwens ook een aantal kwasten van Morphe, stuk voor stuk favorieten! Ben nog op zoek naar een goede contourkwast maar twijfel heel erg tussen deze en een andere versie.

 12. Leuke producten! Dat nagellakje is mooi zeg! Die banana powder ziet er ook goed uit, zoek ook nog zoiets. Weet alleen nog niet of ik voor wit of geel zou gaan haha

 13. Leuke artikel, ben gek op reviews 🙂
  Sta ervan te kijken dat je de Lash princess mascara niks vindt; dat is juist mijn budgettopper. Grappig he, dat smaken en voorkeuren zo kunnen verschillen.

 14. Wat jammer dat je de Essence Lash Princess Mascara niet zo fijn vind. Ik gebruik hem echt elke dag, zeker mijn favoriet. Bij mij gaat hij niet klonteren gelukkig!

 15. Hahaha W7 met hun Banana Dreams. Ik durf hem nog niet uit te proberen vrees ik. Ik gebruik elke dag banana powder van make-up studio maar misschien moet ik W7 een kansje geven. 🙂 XOXO

 16. Wederom had ik die essence mascara vastgehad haha ! ik vond de verpakking er zo leuk uitzien, ik dacht dat ze hem in een andere kleur ook hadden ! De banana powder heb ik ook maar is helaas iets te geel voor mij.. 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven