Kylie Jenner Lip Kit

Waarom ik geen Kylie Jenner Lip Kit ga kopen

 

 

Ze zijn razend populair en vliegen je om de oren: de Kylie Jenner Lip Kit. Iedereen lijkt ze wel te willen. Ik ga ze in ieder geval niet kopen, en ik zal jullie eens vertellen waarom.

 

Kylie Jenner Lip Kit

 

De Lip Kits van Kylie Cosmetics hebben hun populariteit te danken aan het gezicht dat achter dit merk zit: Kylie Jenner. Deze dame heeft het gemaakt in de beauty wereld als trendsetter en tegenwoordig ook als eigenaresse van Kylie Cosmetics.

Een Kylie Jenner Lip Kit kost $29 dollar, daar komen nog verzendkosten en douane bij, als je vanuit Nederland bestelt. Daar ligt al het eerste probleem: dat vind ik wel kei veel geld voor een liquid lipstick en een lippotlood.

Als ik een product erg mooi vind maar het een flink prijskaartje heeft ben ik zeker niet te gierig om ervoor te sparen. Dan moet ik wél zeker weten dat dit product het waard gaat zijn. Dat het kwalitatief is. Het gaat hier wel om m’n zuurverdiende centen. Hoewel ik mooie reviews heb gezien, zijn er toch een paar dingen die me laten twijfelen.

 

Kylie Jenner Lip Kit

 

Ten eerste, de formule is opeens veranderd. Waarom? Was de oude niet goed? Als de oude formule niet goed was, waarom heb je dan producten met die formule op de markt gebracht? Misschien is de nieuwe formule wel goedkoper om te produceren. In dat geval ben je vooral gierig bezig en heb je in mijn ogen niet de passie om je klanten een product te leveren dat nou écht elke cent waard is.

Niet de Lip Kits, maar de lipglossen van Kylie Cosmetics hadden ook een probleempje: de applicator was helemaal naar de klote. Zodra je het openmaakte kon je er al niets meer mee. Ook al kregen de klanten gratis een nieuwe lipgloss met de vernieuwde applicator, overtuigt zo’n situatie mij er zeker niet van dat de kwaliteit gecontroleerd is voordat iets naar klanten toe wordt gestuurd.

 

No Title

No Description

 

 

Nog eventjes over die formule van de Kylie Jenner Lip Kit. De ingrediënten van de liquid lipstick komen compleet overeen met bepaalde liquid lipsticks van het merk Colourpop. (De verhoudingen en hoeveelheden zijn iets verschillend, waardoor de formule toch nét iets anders uitpakt.) Colourpop maakt liquid lipsticks waar ik meer dan tevreden mee ben, dus je zou denken dat dat een goed punt is. Een klein maar cruciaal verschil? Colourpop vraagt slechts $6 voor een liquid lipstick. Ja, dan koop ik liever toch gewoon die van Colourpop. Doei Kylie.

Het is niet dat ik de Kylie Jenner Lip Kit verschrikkelijk vind. Het is niet dat ik denk dat het troep is. Het zijn gewoon al die kleine dingen bij elkaar. De Lip Kits zien er echt heel mooi uit, maar dat is het dan ook wel. Colourpop en Jeffree Star Cosmetics liquid lipsticks zien er ook heel mooi uit, en daarvan weet ik zeker dat ik heel tevreden ben over de kwaliteit. Die zijn ook nog eens goedkoper.

Als je fan bent van Kylie Jenner, of ze gewoon te mooi vond om te laten liggen, kan ik me best voorstellen dat je wél achter zo’n Kit aan bent gegaan. Iedereen zijn ding, toch?

 

Wil of heb jij een Kylie Jenner Lip Kit?

 

Nee, ik heb niet stiekem toch wel een Lip Kit. De foto’s heeft lieve Julie gemaakt en mocht ik gebruiken.

Posts created 902

53 gedachten over “Waarom ik geen Kylie Jenner Lip Kit ga kopen

 1. Ik vind net ‘t zelfde! Hoewel het effect van die lipkits erg mooi is, vind ik ‘t z’n geld ook niet waard, puur en alleen omdat ze van Kylie Jenner zijn.. Hebben die nu nog niet genoeg geld? 😉

 2. Ik denk dat het vooral om de naam is dat de KJ-lipsticks zo populair zijn. Net als bijvoorbeeld Chanel tasjes (om maar iets te noemen). Prachtige tassen, heus waar, maar niet 300x mooier/beter dan andere leuke leren tassen van bijvoorbeeld 100 euro. Toch betaal je er soms 300x meer voor, om de naam. En natuurlijk, dat is ook leuk. Maar daar betaal je dan naar. Kylie Jenner lipstick zou ik leuk vinden om te krijgen, laten we het daarop houden. Niet om zelf te kopen 😉

 3. Ik denk er precies hetzelfde over als jij. Ik denk ook dat er een veelte grote hype van wordt gemaakt door de naam die erachter zit, maar het product dat eigenlijk niet waard is.
  Al zou ik als ze goedkoper waren en ik ze niet uit Amerika hoefde te bestellen, er wel een willen proberen

 4. Omg, dat kwastje! Ja, ik ga er vanuit dat je vooral voor de naam betaalt. Dat is niet erg, mits de kwaliteit ook fantastisch is. Daar heb ik inderdaad ook wel mijn twijfels over 🙂

 5. Ik had er ook mijn twijfels bij en stiekem nu HEEL blij dat ik geen kit heb gekocht. Las er teveel negatieve dingen over en idd voor zo’n prijs, laat maar!

 6. Ehm nee die wil ik niet en heb ik niet haha. Ik heb een soort van aversie tegen alles wat te maken heeft met de Kardashians (ik kan er niks aan doen :p). Liefs.x

 7. Ik heb er eentje en ben er zelf echt super tevreden over! Maar als ik er eentje had met een rare formule of applicator was ik helemaal gek geworden.. Ik vond het sowieso leuk om het getest te hebben maar ben alsnog meer fan van bijvoorbeeld Jeffree Star! 🙂

 8. Ik geef je groot gelijk, het komt niet echt over alsof ze het beste voor hebben met hun klanten. Gewoon lekker die van Colourpop gebruiken 🙂

 9. Leuk eens te lezen dat iemand er eens niet zo hyped over is! Ik snap zelf die lip kit stress ook niet. Zal vast leuk zijn maar ik geef jou helemaal gelijk. Ik laat ze ook aan me voorbijgaan!

 10. Ik ben het compleet met je eens! Ook wat er met de andere reacties al is benadrukt: met dit soort merken koop je niet persé “een lipkit” maar meer de status die bij die lipkit hoort.
  Erg interessant om over te filosoferen, maar niet om geld aan uit te geven, haha.

 11. Dat heb je met heel veel producten he, dat ze van dezelfde fabriek komen. Ik heb met mijn merk dezelfde fabriek als een heel groot en bekend merk. Het verschil? Mijn prijs ligt lager omdat ik niet zoveel uitgeef aan marketing. Dat zal met colourpop ook wel zijn. Goed dat je dit ontdekt hebt, scheelt een hele duit dus!

 12. Ik sta ook niet te springen om dit te kopen omdat ik ze veel te duur vind en dan ook de verzendkosten en douanekosten er bij… Ik koop wel een goedkopere

 13. Ik ben zelf ook tevreden, maar ik snap jullie opinie ect. ook wel ergens. Iedereen moet het ook voor zich weten ik heb de originele formule (denk ik) en die is echt goed en niet te vergelijken met colourpop (die ik ook bezit). Er zijn er nog onder weg moesten deze nu echt zelfde qua formule zijn ga ik dit jammer vinden en zou ik de meerprijs niet betalen.

  Maar tot nu toe met de producten die ik bezit vind ik de prijs dik oké voor de kwaliteit. Heb 2 lip kits & 3 metal matte. Als ik Mac koop ben ik meer kwijt & hun liquids zijn slechter qua kwaliteit en kosten in België 25 euro O.o wat ik ook overpriced vindt voor de kwaliteit je krijgt.

 14. Ik heb er eentje en ben er eigenlijk super tevreden over.
  Heb geen douane moeten betalen en dan vind ik de prijs nog “cv” voor een lip pencil en liquid lipstick. Voor producten waar een bekend gezicht achter zit betaal je altijd wel voor het merk. Dat is net hetzelfde met Jeffree Star en ook van zijn liquid lipsticks ben ik serieuze fan 🙂 Ik kijk dan ook serieus uit naar de release van mannequin :p <3
  Maar ook van het goedkopere merk Colourpop ben ik absolute fan 🙂
  Iedereen heeft natuurlijk zijn voorkeur, maar of iemand de Kylie Lip Kit nu koopt omdat ze de formule goed vind voor haar of omdat ze het wil omdat het van Kylie Jenner komt .. Als die persoon daar zijn centjes aan wilt geven vind ik dat allemaal ok 🙂
  xx

 15. Ben het helemaal met je eens. Ik heb hier zelf helemaal niks mee, want ik vind dat gehype vreselijk. Volgens mij is het product zelf inderdaad echt niet fantastisch ofzo. Het is vaak zo he, dat de naam het ‘m doet en mensen aantrekt. Mij niet gezien! :’)

 16. Wat een prijs ja! Vooral als de formule niet eens zo anders is. Ik moet zeggen dat de Kylie Jenner hype een beetje langs mij heen gaat. Uit principe heb ik die MAC kleur ook nog niet gekocht die vooral door haar zo bekend is geworden. Al moet ik zeggen dat nu die hype een beetje voor bij is, ik wel in verleiding kom, haha.

 17. Precies mijn gedachte. Wat een onzin om zoveel te betalen voor alleen de naam.
  Don’t get me wrong, ik hou van Kylie. Maar ik heb betere lipsticks voor minder dan de helft ?

 18. Hier ook iemand die de producten niet op haar wishlist heeft staan. Maar dat heb ik wel vaker bij gehypte producten of bekende merken hoor, lang niet altijd betaal je puur voor de kwaliteit.

 19. Hoe maak je een bekend en rijk iemand rijker? Door dit soort hypes te kopen. Gaat alleen om de naam. Is ook een marketingstunt. Daarnaast moet je het geld voor hebben want niet iedereen heeft niet dezelfde inhoud qua portemonnee. Ik koop ook niet roekeloos alles omdat het “in” is!

 20. Daarom koop ik mijn liquid lipsticks bij Jeffree Star, dan krijg ik tenminste kwaliteit. Binnenkort ga ik ook eens colourpop proberen via shipito, want ik had de hoop al opgegeven.

 21. Met dit soort producten heb ik ook altijd meer het gevoel dat je voor de marketing (lees Kylie)betaald dan voor het product. Ik had die heisa rondom het kwastje ook gelezen. Nee ik ben sowieso geen liquid lipstick fan dus voor mij is deze niets 🙂

 22. Hahaha dat kwastje…… Hier zit een mega marketing machine achter en daarom betaal je ook een flinke duit voor het product. Ik vind de verpakking wel echt geweldig.

 23. Ow ik wist niet dat er problemen waren met de Kylie Jenner Kit. Wel super zonde ook omdat er een prijskaartje aanhangt. Zelf heb ik ook geen behoefte om deze kit te kopen, maar het ziet er wel leuk uit!

 24. Iedereen kijkt nu vooral naar dat kapotte kwastje… De kwastjes waren inderdaad een beetje verkeerd, maar ze heeft iedereen met een slecht kwastje een gratis nieuwe gegeven! Er was een foutje in de productie, maar alles in orde dus 🙂

 25. Ik laat deze ook lekker voor wat ze zijn. Ik heb het idee dat ze gehyped zijn vanwege Kylie en niet vanwege een goed product. En de kleuren vind ik ook niet heel speciaal. Voor mij ook geen ‘must’ -x-

 26. ” doei kylie ” haha :’).
  leuk artikel. Ik vind het ook
  niet zo bijzonder, er zijn genoeg van
  deze producten beschikbaar voor een ‘normale’ prijs.

  liefs

 27. Ik vind de prijs inderdaad aan de flink hoge kant, maar het zijn twee producten en als de kwaliteit goed is (/zou zijn) dan zou het op zich ook wel weer meevallen. Maar ik heb ook flink wat slechte reviews gezien en ik vind ze bij vele echt niet mooi zitten! Dat kan natuurlijk ook komen door de manier dat het is aangebracht, maar toch. Hm, nee ik ga ze ook zeker niet bestellen. Mochten ze ooit eens normaal verkrijgbaar worden in een winkel – dan zou ik wel even gaan kijken!

 28. Ik heb heel veel goeds gehoord over deze liquid lipsticks en zou ze ook graag willen kopen maar mijn enige probleem is de prijs. Die is inderdaad heel duur!

 29. Ik begrijp je, persoonlijk heb ik niet zoveel met die hype van Kylie.
  Je hebt je argumenten erg goed onderbouwd, en het was leuk om te lezen!

 30. Goed artikel. Ik ben het ook zeker met je eens. Het is een enorm bedrag wat je neertelt voor maar een simpel lipkitje, en dat terwijl er veel betere dingen voor een betere prijs op de markt zijn.

 31. Ik zelf volg kylie jenner totaal niet en ben ook niet onder de indruk van haar lip kits etc. Mij zou je het dus sowieso niet zien dragen. Daarbij vind ik het echt belachelijk veel geld voor een lippglos. Dan koop ik toch liever van een ander merk wat.

  Wel een super leuk artikel !

 32. Ik ben helemaal niet in to beauty producten dus ik wist niet dat dit bestond. Maar ik kan mij goed voorstellen dat je dit niet gaat aanschaffen!

 33. Zelf volg ik Kylie Jenner helemaal niet.. Zoals jij het verwoord, ben ik het wel mee eens. Waarom zou je een product op de markt brengen terwijl de formule nu aangepast is en de applicator ook nog eens kapot blijkt te zijn..

 34. Ik heb goedkoop (€20,00), een lipkit in Nederland besteld. Heb gechecked op echtheid en ben super blij met mijn lipkit! Mocht je het ook zoeken een tipje! De mijne heb ik via Instagram Cheapinbrands.

 35. Ik snap je punt maar waarom vind je t raar dat de formule veranderd is? Merken verbeteren zich, dat is alleen maar goed. Eerst was de formule goed, nu verbeterd. Daarnaast kunnen foutjes (zoals de applicator van de gloss) altijd gebeuren. Ik hou van de lipsticks van M.A.C. maar ook daar koop ik wel eens iets wat kwalitatief enorm tegen valt. Colourpop zelfde verhaal. Ik denk altijd: eerst zelf testen, dan oordelen. Bevallen de Jeffree Star lipsticks goed?

  1. Vind het streven naar verbetering een goede eigenschap, maar vind producten op de markt haasten voor ze uitvoerig getest zijn een minder fijne eigenschap. De liquid lipsticks van Jeffree Star vind ik van hoge kwaliteit, alleen de zomercollectie vond ik tegen vallen 😮

 36. ben het met je eens, duur product en kwalitatief niet beter dan goede dupes.

  Wel is het zo dat het bekend is waarom de formule is veranderd. De “eerste” versie droogde je lippen echt super uit. prachtig dat hij lang blijft zitten, maar droge lippen zijn gewoon niet mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven