the power of lashes nep wimpers effect

The power of lashes | het effect van wimpers

The power of lashes | het effect van wimpers

 

Wimpers kunnen een make-up look helemaal afmaken en een ander effect of een andere uitstraling geven. Omdat niet iedereen die lange en volle wimpers van zichzelf heeft, laat ik eens zien wat voor verschil nep wimpers kunnen maken.

 

 

the power of lashes nep wimpers effect

 

 

Je kunt natuurlijk ook gewoon mascara gebruiken voor je wimpers, maar mascara laat je wimpers alleen iets langer lijken en verlengt ze niet daadwerkelijk. Doordat ik zelf wel van een dikke eyeliner houd, en mijn niet al te lange wimpers daardoor wegvallen, maken nep wimpers een nog groter en meer zichtbaar verschil.

 

 

the power of lashes makeup look

 

Dit is een volledige make-up look die ik gemaakt heb, hier draag ik wel mascara en geen nep wimpers. Zoals je kunt zien zijn m’n eigen wimpers gewoon niet echt zichtbaar, en het maakt echt niet uit met hoeveel mascara ik ze te lijf ga. Gaan m’n wimpers uiteindelijk van klonteren en ik houd niet zo van spinnenpootjes. Mascara is ook geen wimpergroeimiddel, dus zo gek is het eigenlijk niet.

 

the power of lashes nepwimpers

 

the power of lashes nep wimpers effect verschil

 

Op deze foto’s heb ik op één oog (op de foto links) een rij nep wimpers geplakt. Zo zie je het verschil het beste. En het verschil is enorm! De wimpers geven het geheel en vooral de ooglook een heel andere uitstraling. Ik voel me meer fabulous. Vooral aan een glam look voegt het echt de drama toe. Je hebt nep wimpers natuurlijk in heel veel verschillende soorten en maten; de vorm, lengte en soort nepwimpers die je hebt kunnen het ook een nog wat andere uitstraling geven.

 

Hoewel nep wimpers mij het gevoel geven dat een look meer glamour uitstraalt, vind ik het ook niet de bedoeling dat nep wimpers ervoor zorgen dat je je hele ooglook niet meer kunt zien. Als je kleine of gevouwen oogleden hebt kun je daarom naar mijn idee het beste kijken voor wimpers met niet een te extreme lengte of volheid, of gewoon wimpers die vooral aan de zijkanten langer zijn. Zo blijft je ooglid nog zichtbaar.

 

De wimpers die ik hier draag heb ik via AliExpress besteld. Nep wimpers van AliExpress zijn erg goedkoop en ik vind de wimperhaartjes altijd erg natuurlijk ogen. Als je ook zulke wimpers zou willen halen maar er niet helemaal uitkomt mag je me altijd een bericht, mailtje of reactie sturen.

 

Wat vind jij mooier: met of zonder nep wimpers?

Posts created 907

31 gedachten over “The power of lashes | het effect van wimpers

 1. Ik heb 1x nepwimpers opgehad maar ik kon mijn ogen bijna niet meer opendoen! Ferm wennen aan de zwaarte en het feit dat er vanalles geplakt is aan je oogleden!

 2. Ik heb ze zelf nog nooit echt geprobeerd. Ik ben opzoek naar een setje nepwimpers die er niet al te lang en redelijk natuurlijk uit zien!

  1. Ik heb bijna al mijn wimpers van AliExpress! Ze hebben veel verschillende, zien er heel natuurlijk uit en kosten maar ‘n euro 😀

 3. Ik probeer vaak nepwimpers… ik doe ze erop en vervolgens trek ik ze er weer af. Zo vaak laat het puntje los.. aan de binnen of buitenkant. Maar ik heb ook heel onhandige ogen.
  Ik vind het altijd heel mooi staan, echt zo een glamorous look krijg je ervan 🙂

 4. Wat een mooie wimpers zeg,ze staan je ook zo mooi! Ik zou het ook wel heel graag willen proberen maar ik zit er heel erg mee te klungelen, haha!
  Liefs,
  Elles

 5. Ik draag zelden valse wimpers, meestal enkel voor speciale looks voor de blog. En als het doe dan gebruik ik het liefst losse wimpers die ik dan enkel hier en daar aanbreng. Met volledige strips werk ik niet zo graag.

 6. Ik hou van nepwimpers! Bij andere dan haha, ik ben er zelf een beetje een kluns mee en gebruik ze daarom eigenlijk nooit terwijl ik dat wel graag wil. Ik vind het altijd zoveel toevoegen aan een look

 7. Ik vind het wel mooi, maar het aanbrengen lukt mij simpelweg gewoon niet haha! Het resultaat ziet er mooi uit, het geeft toch iets extra’s.

 8. Ik vind het er wel een stuk mooier uitzien met wimpers. Bij sommige mensen oogt het heel nep maar in deze look totaal niet. Ik gebruik ze zelf eigenlijk nooit want ik heb al hele lange wimpers van mezelf 🙂

 9. Vind het ook erg mooi! Spreekt meteen wat meer 🙂 Ik heb gelukkig vrij volle en lange wimpers dus ze vallen niet weg bij mij. Toch vind ik het voor een feestje wel leuk om een mooi setje wimpers te gebruiken. Geeft toch net iets extra’s.

 10. Ik hou er van! Kwam vroeger regelmatig in hong kong en dragen bijna alle vrouwen ze en zijn ze overal te koop! Moet het vaker doen.. Leuk blog weer!

 11. Ik probeer het wel eens als ik avondje ga stappen ofzo, maar het duurt vaak te lang, zit het weer scheef of laat er weer een hoekje los. Er is altijd wel wat en dan stop ik maar weer mee en pak ik m’n mascara gewoon 😛 (ligt ook 100% aan mij hoor)

 12. Ik vind nepwimpers er altijd leuk uitzien bij anderen, maar bij mezelf niet zo denkik. Maar mischien moet ik het wel nog eens een kans geven ;). x

 13. Ik vind ze net iets te lang, maar voor de rest zijn ze wel mooi hoor! Zelf draag ik geen nep wimpers. Ik heb van mezelf al lange wimpers en als ik soms nepwimpers zoek zijn ze korter dan mijn eigen wimpers haha en dan heb ik er niets aan 🙂

 14. Heel erg mooi! Ik vind ze altijd een erg mooi effect hebben, maar kan ze zelf niet zo heel goed verdragen. Om de zoveel tijd probeer ik het weer eens, maar vind het zwaar aanvoelen en icm mijn lenzen voelt het niet altijd prettig aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven