oma is lief

Moederdag | vergeet je oma niet!

Vandaag is het Moederdag, wat betekent dat enorm veel moeder verrast zullen worden met een ontbijtje op bed, een mooi cadeau of een ander lief gebaar. Natuurlijk mogen de moeders eens in de watten gelegd worden, maar verdienen de omaatjes dat niet ook?

 

oma is lief

 

Natuurlijk, als moeder zorg je goed voor je kinderen en stop je daar al je tijd en moeite in, en dat mag zeker nog eens extra beloond worden. Maar die lieve oma, die heeft dat voor jouw moeder of vader gedaan, en is ook nog eens heel lief en zorgzaam naar de kleinkinderen toe. Want omaatjes verwennen hun kleinkinderen maar al te graag. Met koekjes, gezelligheid, dat snoepje dat je eigenlijk niet mocht hebben van je ouders en een heleboel liefde.

 

 

No Title

No Description

Herkenbaar?

 

Dat verdient natuurlijk ook een lief gebaar!  Je oma is ten slotte ook een moeder, dus op moederdag vind ik dat de omaatjes ook wat extra aandacht verdienen. Daarnaast zijn ze gewoon super lief, dat verdient sowieso wel wat extra.

O ja, en als je je afvraagt wie nou écht de liefste oma van de wereld heeft: dat ben ik.

 

oma is de bom

 

Al mijn hele leven lang is mijn oma er altijd voor me, of ik het nou moeilijk heb of gezellig wil kletsen: oma staat paraat. Mijn oma is toevallig ook nog eens super cool. Met Whatsapp en Facebook blijven we altijd in contact. Of we bellen gewoon ouderwets. Het liefst ga ik natuurlijk gewoon lekker op bezoek.

 

IMG_9776 (2)

 

Op de foto hierboven kun je niet alleen een paar subtiele hints voor oma-cadeautjes zien, maar ook één van de zelfgemaakte kaartjes die m’n oma mij gestuurd heeft.

Dus nadat je je moeder dat ontbijtje op bed en dat leuke cadeau gegeven hebt: bel ook even je oma, ga op bezoek als het kan, of stuur een kaartje. Omaatjes waarderen elk gebaar. Geniet van alle tijd die je met je oma hebt.

Denk jij ook aan je oma met Moederdag?

Posts created 897

18 gedachten over “Moederdag | vergeet je oma niet!

  1. Ik heb mijn oma’s niet meegemaakt.. wel een vage herinnering. Dat plaatje is geweldig en zeker herkenbaar voor veel kleinkinderen!

  2. Mooi verhaal. Ik heb zelf geen contact meer met mijn mama dus ik ben altijd bij mijn overgrootmoeder op moederdag. Ze heeft mij leren lopen en zorgt na 18 jaar nog steeds elke dag voor mij, belt elke dag… ze verdient wel een bloemetje vandaag. Ik ben nu alvast bezig met een ontbijt op bed. 🙂 Fijne zondag!

  3. Ik ga elk jaar naar oma toe en neem dan wat kleins mee, dit jaar ben ik zo druk en nu ook ziek dat ik dat niet heb gekocht. Maar ik ga denk ik toch even langs, voor je het weet is ze er niet meer!

  4. Helaas heb ik geen oma’s meer. Maar ik koester hele dierbare herinneringen aan mijn Indonesische oma Struijck! Heel veel plezier vandaag! x

  5. Ik heb helaas geen oma’s meer en heb ze helaas ook nooit mogen meemaken. Dat is wel heel erg jammer maar als ik ze gehad dan had ik ook zeker aan hen gedacht vandaag!

  6. Meestal wel alleen dit jaar niet. Niet dat ik niet aan ze dacht;). Haha want dat doe ik zeker. Had alleen geen tijd om langs te gaan..

  7. Wat een lief artikel Mariska. Oma’s zullen het inderdaad waarderen als ze wat leuks krijgen of als je een keertje extra langs komt.
    Helaas heb ik zelf geen oma’s meer, anders was ik zeker langs gegaan.

  8. Mijn moeder, tante en oom doen ook altijd wat leuks met hun moeder (mijn oma) op moederdag. Ik doe daar zelf dus niks aan, alleen voor mijn eigen mams op moederdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven