Colourpop Get Lucky Super Shock shadow

Colourpop Get Lucky | make-up look

Colourpop Get Lucky | make-up look

Colourpop is in korte tijd echt een van mijn favoriete merken geworden. Het is betaalbaar, mooi en de kwaliteit is geweldig. Een tijdje terug heb ik mijn eerste lading Colourpop producten laten zien. Nu is de tweede lading onderweg, maar kon ik het toch niet laten om een look te maken en te laten zien met deze prachtige Super Shock Shadow van Colourpop: Get Lucky.

 

Colourpop Get Lucky

 

Get Lucky is een gouden kleur met een ultra-metallic finish. Het ziet er dus niet glitterig uit maar er komt een overweldigende glans vanaf. Ik vind het geweldig!

 

Colourpop Get Lucky Super Shock shadow

 

Wat ik ook zo fijn vind aan de Colourpop Super Shock oogschaduw is dat je gewoon heel makkelijk een mooie look kan maken. De kleuren zijn  zo enorm sprekend. Als je een mooie kleur hebt gevonden (wat niet zo lastig is) doe je die gewoon lekker over je hele ooglid en blend je de randjes uit met een (basis)kleurtje naar keuze. Zo heb je in 2 stappen een fabulous ooglook.

Colourpop oogschaduws hebben een opmerkelijke formule: het zit tussen poeder en crème in. Het is zeker geen poeder, en ook zeker geen crème, maar echt de perfecte tussenvorm. Colourpop oogschaduw kan je gewoon lekker met je vinger aanbrengen, doe ik ook meestal.

 

Colourpop Get Lucky Super Shock shadow

 

Colourpop Get Lucky blijft echt zo’n mooie kleur, maar laat me alsjeblieft geen favoriete kleur van Colourpop moeten kiezen. Ik denk niet dat ik daar uit zou komen.

Klink ik enthousiast over Colourpop? Dat ben ik ook! De liquid lipsticks van dit merk zijn ook geweldig, alles is gewoon geweldig. Het is budgetvriendelijk, makkelijk in gebruik, de verpakkingen zijn mooi en ik word er gewoon enorm enthousiast van. Zodoende is er nog een lading onderweg. Eigenlijk 2. En binnenkort nog een bestelling. Woeps.

Colourpop verzendt zelf niet naar Nederland, als je wilt weten hoe je met een klein omweggetje alsnog zelf Colourpop kunt bestellen: maandag komt een uitgebreide uitleg over hoe ik dit doe! Op deze manier kun je niet alleen Colourpop maar ook andere merken uit de VS bestellen, zonder veel gekke extra kosten.

Ben jij al bekend met Colourpop?

Posts created 902

30 gedachten over “Colourpop Get Lucky | make-up look

  1. Mooie look weer! Deze kleuren staan jou heel mooi. Ik ben benieuwd naar je artikel maandag, al is dat vast niet goed voor mijn banksaldo haha.

  2. Ik heb in verschillende reviews gelezen dat je de oogschaduw beter met de hand kan aanbrengen dan met een oogschaduw kwast. Heb je dit wel eens geprobeerd met een kwast aan te brengen en hoe ervoer je dit?

    1. Met een kwast kan op zich wel, maar dan moet je een synthetische kwast met grote dichtheid hebben. Als je een gewone fluffy kwast gebruikt pakt die moeilijker product op door de structuur van de oogschaduw, die kwasten zijn gemaakt om poeders op te pakken en dit is geen poeder. Met een gewone kwast gaat het dus heel langzaam, met bijv. de Zoeva cream shader gaat het al een stuk makkelijker. Maar als je een beetje op je vingers doet heb je meteen BOEM kleur en pigment, dus dat vind ik het fijnst. Blenden met een kwast als het eenmaal aangebracht is gaat trouwens wel heel goed.

  3. Dat sommige kleurtjes mooier zijn als je het met een vinger aanbrengt heb ik ook gemerkt, de kleur is dan ook meer aanwezig. Ik ben benieuwd naar de rest van je bestelling.

  4. Hoog op de lijst der lijsten… Nog geen tijd gehad om er voor te gaan zitten. Wat een mooi product! Ik zit ook in de groep en wauw wat ik zo zie… Damnnn

  5. Wat een prachtige kleur zeg, ik snap heel goed dat je hier weg van bent! Ik vind je look sowieso erg geslaagd. Fijn ook dat je eigenlijk heel simpel een mooie look kunt maken met de Colourpop oogschaduws, dat scheelt toch wel als je niet zo veel tijd hebt!

  6. Dit is inderdaad een mooie kleur om op zichzelf te gebruiken! Ik verwacht deze week mijn eerste bestelling van Colourpop, ben zo benieuwd!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven