make-up look zacht roze

Achter het scherm | Save or kill tag

 

In de ‘Save or kill tag’ word ik voor verschillende dilemma’s gezet. Wat zou ik kiezen, wat zou ik doen en waarom?

Kim was erg benieuwd naar welke keuzes ik zou maken wanneer ik voor het blok gezet word, en heeft een tiental dilemma’s bedacht. Ja Kim, je hebt het me moeilijk gemaakt, maar voor alles valt een (creatieve) oplossing te bedenken.

 

make-up look zacht roze

 

♥ Lipstick of nagellak?
Nagellak kan best leuk zijn hoor. Behalve wanneer je uitschiet met het lakken. Of wanneer de nagellak niet dekt. Of wanneer de nagellak gaat chippen. Dan red ik toch liever de lipstick.

♥ Apple of Samsung?
Ik ben wel een beetje een Android aanhanger, dus het zou in de lijn der verwachting liggen dat ik voor Samsung ga. Toevallig heeft Samsung het een beetje bij me verpest. Elke Samsung telefoon die ik ooit gehad heb bereikte wel erg vroeg het einde van de houdbaarheidsdatum. Stelletje verraderlijke krengen. Ik hoef Samsung niet eens een kill te geven, want die legt zelf het loodje wel. Doe mij dan toch maar Apple.

♥ Catrice of Essence?
Hoewel er veel mensen fangirl’en op Essence, en het merk prima producten heeft, ga ik toch Catrice redden. Ik ben nou eenmaal 50% ekster en de verpakkingen van Catrice vind ik gewoon net iets mooier dan die van Essence.

♥ The Voice of Holland of Idols?
In het kader van confessions: ik kijk geen van beide. Ik houd niet van zingende mensen (dat maakt metal zo leuk, wat nou zingen?) en het is gewoon niet mijn ding. Als ik écht moet kiezen red ik Idols, met zo min mogelijk moeite. Die voorrondes zijn soms nog wel grappig.

♥ Patat of pizza?
Wat doe je me aan. Ik kan niet 1 van mijn 2 grootste liefdes in de steek laten. Ik breek de regels en maak een patat-pizza. Of pizza-patat.

No Title

No Description

♥ Bed of bank?
Hoewel ik erg graag op de bank zit, lig ik toch net iets liever in bed. Sterker nog, doordat ik een stopcontact achter m’n bed heb spendeer ik meer tijd in bed dan op de bank. Sorry bank, ik laat je in de steek.

♥ Bloggen of social media?
Mijn blog is mijn baby. Ik heb m’n ziel aan de duivel verkocht en ben door het stof gekropen voor m’n blog. Mijn blog is m’n eerstgeboren zoon. Dus hoewel social media van groot belang is voor m’n blog, ga ik toch m’n blog zelf redden.

Laptop of telefoon?
Oei, ik ben toch wel echt vergroeid met zowel mijn telefoon als m’n laptop. Hoe moet ik nou kiezen? Oké, ik zet Web Whatsapp aan op m’n laptop en die red ik dan ook. Wacht. Er staat laptop of telefoon. Niet telefoons. Ik heb er 2. Dus ik kill wel 1 telefoon voor het dilemma, en heb lekker nog de andere over. Hehehe.

No Title

No Description

 

Benen of oksels ontharen?
Nu komen we bij het échte dilemma. Wil ik gladde oksels en behaarde benen of andersom? Eigenlijk wil ik geen van beiden, maar ik moet kiezen… Nou, oké, ik onthaar m’n oksels en laat die benen zitten. Dan draag ik wel forever een lange broek.

♥ Channing Tatum of Ed Westwick?
Ik ben zo ontzettend slecht met namen dat ik even moet Googlen op afbeeldingen wie Ed Westwick is. Blijkbaar speelde hij in Gossip Girl, wat ik dus nooit gekeken heb. Vandaar. Je mag me voor gek verklaren, maar Channing Tatum is dus echt totaal niet mijn ding. Als dit dilemma is ontworpen om de fangirl in mij naar boven te drijven red ik Kit Harington a.k.a. Jon Snow. Ook al stond hij niet tussen de opties.

No Title

No Description

Ik bedoel maar. Helloooo.

 

En nu heb ik alle dilemma’s opgelost, hoppetee.  Eigenlijk is het nu de bedoeling dat ik andere mensen tag, maar ik maak er een open uitnodiging van! Als je deze tag over wilt nemen mag dat natuurlijk. Zeg er dan wel eventjes lief bij dat Kim deze vragen bedacht heeft.

Zou jij kunnen kiezen tussen patat of pizza?

Posts created 897

31 gedachten over “Achter het scherm | Save or kill tag

 1. Wat onwijs leuk je antwoorden 😀 Sommige keuze zouden mij ook erg moeilijk lijken. Maar de keuze tussen en patat en pizza gaat mij nog goed af; ik zou kiezen voor patat!

 2. Mijn Samsung telefoons waren ook prut. Na een jaar zaten ze vol, zat er een barst in m’n scherm en waren ze traag. Oja en de camera was ook heel slecht. Ik ben al na 1 telefoon een Apple fan geworden.
  Liefs,
  Elles

 3. Leuke tag is dit en je antwoorden zijn ook zo leuk! Tussen patat en pizza zou ik ook echt niet kunnen kiezen, en benen of oksels ontharen is ook al zo’n moeilijke!

 4. Met je laatste antwoord ben ik het helemaal eens. Ik heb echt helemaal niks met Channing Tatum of Ed Westwick. Kit Harington ziet er op het 1e oog een stuk leuker uit, hoewel ik hem helemaal niet ken haha.

 5. Wat leuk om te lezen zeg, heb je antwoorden met een glimlach gelezen! Kiezen tussen patat en pizza vind ik nog best moeilijk, ik denk dat ik jou voorbeeld volg : pizza – patat ;). Liefs.x

 6. Leuke tag is dit haha, die ben ik nog nooit tegengekomen! Ik kies 100% voor pizza. Patat mag ik niet meer eten, maar daar was ik toch al nooit zo’n hele grote fan van. Makkelijk dus, haha!

 7. Ontzettend leuke tag is dit. Ik redt Catrice met je mee hoor! Oh ik denk dat ik wel goed kan kiezen tussen patat en pizza, vind patat toch echt iets lekkerder.

 8. Oooh, ik ben ook zo moeilijk met kiezen!
  Dus jaaaaaa,… .???
  Qua eten, eet ik geen patat of pizza meer, maar de keuze zou pizza redden zijn! Een gezonde dan!
  Leuke tag!

 9. Lastige dilemma’s zeg. Zelfs de patat/pizza keuze my lord. Hmm ik denk dat ik toch de pizza houd dan en de patat skip (die pik ik dan wel af en toe bij iemand anders van het bord) 🙂

 10. Aaaah wat een leuke tag! Pizza of patat is zo lastig he, haha. Oké Mariska, zo gek ben je niet hoor.. Ik ben ook niet fan van Channing, totaal niet mijn type! Ik zou deze tag zo willen overnemen, gewoon even fijn persoonlijk.

 11. Ik had je post gister al gelezen, maar had nog helemaal niet gereageerd! Hahaha, creatief, hoor. Sommige oplossingen! En pizza en patat vind ik ook een hele moeilijke keuze -.- wel grappig dat je Apple zou saven, ondanks dat je oorspronkelijk van Android bent, zie je niet vaak! Ik moest dit dilemma er wel gewoon in doen, vanwege de eeuwige discussie, hahah!

 12. Leuke tag! Maar tussen patat en pozza kiezen is toch moeilijk hoor…. Of het moet bram ladage patat zijn. Das gewoon de hemel in n puntzak.

 13. Wat een leuke tag! en super leuke antwoorden hihihi. Moest af en toe erg hard lachen. Keuze tussen patat en Pizza zou ik ook niet kunnen hoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven