vice 4 urban decay look

Urban Decay Vice 4 | make-up looks

Urban Decay Vice 4 | Make-up looks

 

Het Vice 4 palette van Urban Decay is en blijft echt een pareltje; prachtige kleuren en heel veel mogelijkheden voor looks. Dit keer heb ik niet alleen zelf een look gemaakt, maar heeft Minke ook een look gemaakt, om te laten zien wat je onder andere met dit palette kan. En omdat het gewoon leuk is, natuurlijk.

 

vice 4 urban decay look

 

Het Urban Decay Vice 4 palette is alweer een tijdje geleden uitgebracht, maar daarom zeker niet minder mooi. Ik ben echt gek op de opvallende kleuren dit in dit palette zitten. Voor m’n eigen look ben ik voor de blauw-groen-tinten gegaan, en ik heb zelfs een beetje paars gebruikt.

 

Urban Decay Vice 4 palette look

 

Voor mij is een look nooit afgemaakt zonder eyeliner, dus ik heb er weer een wing bij gemaakt. Deze kleuren vind ik zo mooi bij elkaar! Misschien zullen de meeste mensen dit niet een alledaagse of neutrale look vinden, maar als ik het mooi vind draag ik het. Ik ben echt helemaal weg van deze kleuren. Het is ook wel zo leuk om een keer voor iets anders dan bruintinten te gaan.

Zoals ik al zei heeft Minke ook een look met dit palette gemaakt. Minke is een ontzettend lieve meid en het idee om allebei een make-up look met hetzelfde palette te maken vond ik erg leuk, ik heb het met veel plezier gedaan!

De look van Minke laat ook wel zien dat je veel kanten uit kan met dit palette; de kleuren die zij voor haar look gebruikt heeft zijn precies het tegenovergestelde van de kleuren die ik gebruikt heb. Heel erg mooie kleurtjes. Ja, ik houd van kleurtjes. Allemaal.

 

Urban Decay Vice 4 palette look review

 

Op de blog van Minke laat zij ook haar Urban Decay Vice 4 look zien en vertelt ze er wat meer over. Zeker een kijkje waard! Je kunt haar artikel hier vinden.

Wat mij betreft is dit een groot succes: allebei lekker make-uppen geïnspireerd door een prachtig oogschaduw palette. Daar word ik nou blij van!

 

Welke opvallende kleuren vind jij het mooist?