de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar | review & look

Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

Al een tijdje aasde ik op één van de prachtige palettes van het merk Too Faced. Eindelijk heb ik er eentje in mijn bezit, en die laat ik zien: de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review.

Naast de Semi-Sweet Chocolate Bar is er van Too Faced ook nog de reguliere Chocolate Bar, en tegenwoordig ook het Peach Palette. Too Faced produceert natuurlijk veel meer mooie producten en palettes, maar deze 3 lijken qua ontwerp het meest op elkaar.

 

de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

 

Producten van Too Faced zijn was lastiger om aan te komen, omdat ze niet in Nederland zelf te koop zijn. Va sites als Beautybay en Sephora kun je er toch redelijk eenvoudig aan komen.
Ik heb mijn Semi-Sweet Chocolate Bar gekregen als cadeautje van mijn lieve broer, die deze in Spanje voor me heeft gehaald. Hoe geweldig cadeau is dat?

 

de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

 

Als je het palette openmaakt komen niet alleen deze prachtige kleuren, maar ook een heerlijke geur je tegemoet. Want ja, het Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar palette ziet er niet alleen uit als chocola, maar ruikt er ook naar. Heerlijk.

 

de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

 

De kleuren in dit palette neigen allemaal naar nude tinten, behalve Blueberry Swirl. Glitter en metallic worden afgewisseld met matte kleuren, en de highlight kleuren zitten in een extra groot vakje. Ik gebruik highlight kleuren ook meer, dus dat is erg handig. Slim bedacht van Too Faced.

Van de namen die deze kleuren hebben krijg ik trouwens meteen trek. Caramel, Bon Bon, Nougat …

 

de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

 

De swatches van dit palette. Zoals je kunt zien is de kwaliteit van dit palette meer dan dik in orde! De kleuren zijn niet alleen sterk, maar ook nog eens ontzettend zacht. Het is lastig om uit te leggen hoe poeder zacht aan kan voelen, maar dat doet deze oogschaduw dus wel. Je merkt écht dat je een product van hoge kwaliteit in handen hebt.

 

Zoals beloofd en zoals altijd; de look gemaakt met het de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar palette!

 

de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

 

de Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar review

 

Met deze kleuren niet zo gek dat het een nude look is geworden. Voor deze look heb ik vooral de kleuren Peanut Butter, Bon Bon en Truffled gebruikt. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, en ik weet zeker dat ik dit palette vaak ga gebruiken, dus jullie zullen hier nog meer van terugzien.

Heb jij een product van Too Faced?

Posts created 907

49 gedachten over “Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar | review & look

  1. Hoewel ik de too faced producten er altijd zo leuk uit vind zien, heb ik zelf geen producten van dit merk. Misschien door de prijs of door de verkrijgbaarheid hier in nederland. Klinkt heerlijk zo’n chocolade palette! Lfs

  2. Wat een prachtig palette! Ik wil heel graag palettes hebben van Too Faced, maar ze zijn inderdaad wat lastig om aan te komen hier in Nederland…

  3. Ziet eruit als een super pallette. Leuk dat het merk die namen voor de kleurtjes heeft bedacht. Mooie look heb je er ook mee gemaakt!

  4. Dit palette is echt m’n all time fave! <3 en ik begreep ook meteen wat je zei over de poeders, ze zijn echt heerlijk zacht haha!

  5. Lucky you met zo’n lieve broer! Ik wil nog heel graag een palette van Too Faced. Soon.. Hele mooie look heb je er van gemaakt ook! Ben ook benieuwd hoe je de blauwe kleur zou combineren. 🙂

  6. Mooi palette! Ik heb het originele Chocolate Bar palette en vind hem nog steeds geweldig! 😀 Je hebt me ook erg benieuwd gemaakt naar dat peach palette! 😉

  7. Deze paletten zien er zo mooi uit he? En geweldig pigment. Jammer dat ze zo prijzig zijn. Superlief dat je het kreeg van je broer! Geluksvogel 🙂

  8. Ik vind jouw oogschaduw-looks altijd zooo mooi! Zelf neem ik er nooit de tijd voor, maar ik ga toch eens oefenen 🙂 Ik wil dit ook!

  9. Wauw, dit palette bevat zulke mooie kleurtjes! Wat grappig dat het ook echt naar chocolade ruikt. Mooie look heb je er mee gemaakt 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven