De mooiste nieuwe make-up

 

 

Als fan van veel make-up merken probeer ik altijd bij te houden welke producten er nieuw zijn en welke er nog uit gaan komen. Er is zo veel meer moois dan je denkt! Ik laat jullie alle nieuwe juweeltjes zien.

Van merken als Essence en Catrice weten we meestal wel wat er komen gaat, maar van merken die wat minder bekend zijn, zijn vaak alleen de échte aanhangers van het merk op de hoogte. Omdat ik zelf altijd zo enthousiast ben over alle producten die uitkomen, dacht ik, waarom deel ik dit niet met jullie? Omdat je er koopziek van wordt.

Om te beginnen:

het Too Faced Sweet Peach palette

.

No Title

No Description

 

Dit palette heeft echt het meest schattige ontwerp ooit! Het ruikt ook nog eens naar perzik. Het Sweet Peach palette heeft zo te zien een prima afwisseling van kleuren, hier kun je veel looks mee maken. Het Too Faced Sweet Peach palette is te koop bij Sephora. Het is wel een limited edition en hij is constant uitverkocht, dus extreem lastig aan te komen.

Naast dat Too Faced bezig is met een samenwerking met Nikkietutorials (die waarschijnlijk rond de herfst uitkomt) kwam er ook dit plaatje voorbij:

Een foto die is geplaatst door TRENDMOOD (@trendmood1) op

 

Er is verder nog helemaal niets bekend over welke kleuren erin zitten of wanneer dit palette uitgebracht gaat worden. Ik ben in ieder geval heeeel benieuwd!

 

Jeffree Star Cosmetics: Beauty Killer palette, nieuwe liquid lipstick kleuren & Skinfrost

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/12728577_1539135196384328_619674982_n.jpg?ig_cache_key=MTE4NDQzMTcwMjcwODE5OTM4NQ%3D%3D.2.l

 

Jeffree Star is echt enorm goed bezig. Waar hij eerst alleen de liquid lipsticks verkocht, zijn er nu highlighters, een oogschaduw palette en nieuwe liquid lipstick kleuren in de maak. De nieuwe liquid lipstick kleuren zijn al te koop (en weer uitverkocht, dus wachten tot de restock). De highlighters, Skinfrost, komen in mei uit en het Beauty Killer palette komt eind mei uit.

 

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/e35/12599321_1584463971869285_389920851_n.jpg?ig_cache_key=MTIzMzEzNzUxMTAzMjUwNTk3NA%3D%3D.2

Dit is de kleur Gemini. En die heb ik nodig in m’n leven. Sterker nog, hij is onderweg.

 

Hoewel deze vanuit Nederland echt extreem moeilijk verkrijgbaar zal zijn, moet ik hem toch delen:

Urban Decay Alice through the Looking Glass palette

.

http://cdn5.thr.com/sites/default/files/imagecache/landscape_928x523/2016/04/urban_decay_alice_through_the_looking_glass_eyeshadow_palette_-_group_shot-h_2016.jpg

 

 

Ik bedoel. Kijk gewoon. Kijk.
Dit is wel echt één van de meest indrukwekkende ontwerpen voor een palette die ik ooit heb gezien.

 

The Glow Must Go On

Omdat al deze producten toch lastig te verkrijgen zijn, wil ik er iets bij doen van Nederlandse bodem.
Serena van Beautylab heeft op haar blog onthuld dat zij in samenwerking met Essence haar eigen palette heeft ontworpen! Als je Beautylab intensief volgt zul je dit natuurlijk al weten. Als je Beautylab niet intensief volgt moet je dat nu gaan doen. Maar voor diegene die dit nieuws gemist heeft, heb ik het er toch even bij gezet. Ik moet gewoon ook even kwijt omdat ik het helemaal geweldig vind.

Dit palette is vanaf 30 mei verkrijgbaar en zal €4,99 gaan kosten.

 

No Title

No Description

 
En nu maar hopen dat m’n portemonnee al deze prachtige releases overleeft!
Welk product lijkt jou het mooist?

P.S.

Jullie hebben misschien wel gemerkt dat ik veel van producten uit de VS houd. Ik heb een erg makkelijke manier ontdekt om producten die normaal lastig verkrijgbaar zijn gewoon te kunnen bestellen! Daar komt later deze week nog een uitgebreid artikel over. Dus als je net als ik verliefd wordt van dit soort producten; houd het in de gaten 😀