BH Cosmetics Shaaanxo palette

BH Cosmetics Shaaanxo palette | eyeshadow palette

BH Cosmetics Shaaanxo palette | eyeshadow palette

 

Gisteren heb ik de lipstick kant van het Shaaanxo palette laten zien, vandaag laat ik de oogschaduw kant van het BH Cosmetics Shaaanxo palette zien. Natuurlijk met een look!

Het BH Cosmetics Shaaanxo palette is te koop bij BH Cosmetics voor $14.50. De verzendkosten lagen volgens mij rond de 4-5 euro. Het komt uit de VS, bij mij duurde het ongeveer anderhalve week voordat het palette er was. Als je alleen het palette los besteld heb je ook geen last van douanekosten.

 

BH Cosmetics Shaaanxo palette

 

Een plaatje van de oogschaduw kant van het BH Cosmetics Shaaanxo palette. Als je gisteren niet gelezen hebt: dit is dus een dubbelzijdig palette! 9 oogschaduws aan de ene kant, 9 lipsticks aan de andere kant.

 

BH Cosmetics Shaaanxo palette

 

Even de kleuren wat duidelijker te zien. Het zijn echt ontzettend mooie kleuren. De eerste kleur is een lichte matte, 2 en 3 zijn glimmende kleuren, kleur 4 is een heel warme gele kleur, kleur 5 is een brons-achtige kleur met een shimmer erin, kleur 6 is een super warm bruine kleur, en de laatste 3 kleuren zijn donkerbruine shimmer kleuren met verschillende ondertonen.

De gele kleur en de warm bruine kleur vallen voor mij het meeste op! Hier krijg ik nou echt zin van om een ooglook te gaan maken. De kleuren van het palette vind ik echt heel fijn gevarieerd waardoor je met 1 palette echt volledig looks kan maken. Met sommige palettes moet ik er nog wel eens een ander bij pakken voor een blend kleur of een highlighter.

Uiteraard heb ik ook swatches.

 

BH Cosmetics Shaaanxo palette

 

Omdat dit m’n eerste palette van het merk BH Cosmetics is, had ik geen idee wat ik moest verwachten van de pigmentatie en de sterkte van de kleuren. Ze doen het enorm goed! Het pigment is heel fijn, de kleuren werken lekker zacht. Ze zijn wel een beetje poederig, maar dat is heel vaak het geval. Ze blenden goed, dus ze werken fijn.

Aan de slag met de look! Dit is het geworden:

 

BH Cosmetics Shaaanxo palette

BH Cosmetics Shaaanxo palette

 

De look is nog best nude geworden, terwijl ik volop de enorm warme bruine kleur gebruikt hebt. Wanneer je hiermee werkt, blijkt ‘ie iets minder warm dan ‘ie lijkt. Desondanks blijft het echt een heel mooie kleur!

Over het BH Cosmetics Shaaanxo palette ben ik over de oogschaduw kant dus wel heel erg te spreken. Mooie variërende kleuren, het pigment is goed, ze blenden prima en je kan er alle kanten mee op. Yes, ik ben tevreden.
Wat vind jij van de kleuren in het Het BH Cosmetics Shaaanxo oogschaduw palette?

Posts created 902

32 gedachten over “BH Cosmetics Shaaanxo palette | eyeshadow palette

 1. Leuk! Ik werd gisteren al benieuwd naar de oogschaduwkant 🙂 Mooie look heb je gemaakt. Ik ben wel benieuwd naar wat je met de gele oogschaduw zou doen!

 2. Heel mooi palette, ik vind de kleuren echt prachtig en je kunt ze allemaal op zoveel manieren combineren! Vind de look die je er mee gemaakt hebt wel erg mooi hoor.

 3. Ik was sinds gister al super benieuwd naar deze kant van het palette haha! Ik vind de oogschaduws erg mooi, redelijk “simpel” maar perfect om looks mee te maken voor werk of school lijkt mij! 🙂 Heel tof!

 4. Dit vind ikzelf leuker dan het lipstick palette! 🙂 de pigmentatie ziet er prima uit en je hebt er een mooie look mee weten te creëren! Liefs, Kim

 5. Het is een bijzonder palette met kleuren die ik normaal gesproken niet zo gauw gebruik. De bruine tinten zou ik denk ik wel gebruiken, maar de rode en gele zijn een uitdaging :). Wel erg leuk om wat extremere looks mee te maken!

 6. Jeetje de uiteindelijke look vind ik echt heel erg mooi!
  Ben wel benieuwd wat je met die gele kan, kan me er namelijk vrij weinig bij voorstellen…

 7. Wat een mooie kleuren. Wel wat herfstachtig misschien, maar dat mag de pret niet drukken. Qua kleursamenstelling vind ik het echt een heel erg mooi palette en de pigmentatie stelt ook niet teleur zo te zien.

 8. Ik ben een beetje ‘in between’ over dit palette. Vind het mooi vormgegeven maar word er niet super warm van, ondanks de goede pigmentatie…

 9. Beter dan de lipsticks. De kleuren zijn inderdaad niet zo heftig als je zou verwachten. Maar wel mooi.
  Benieuwd wat je met die gele kleur gaat doen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven