Achter het scherm | hoe gaat het nou met m’n blog?

 

Normaal gesproken gaat ‘Achter het scherm’ over mijn leven en hersenpinsels, vandaag doe ik het een beetje anders: ik geef jullie een mooie update over hoe het met mijn blog gaat. Na 5 maanden bloggen is het wel zo leuk om terug te blikken op hoe het allemaal verlopen is.

 

DSC_1988

 

Getalletjes, getalletjes

Soms lijkt het even veel om getalletjes te gaan. Ik blog nu (sinds 1 december) bijna 5 maandjes, en ik moet eerlijk zeggen dat ik niets te klagen heb. Op het moment heb ik zo’n 3000 bezoekers in de afgelopen maand, wat ik best netjes vind. Voor de één zal het niet zo veel zijn, voor de ander misschien wel. Ik kan hier 1 ding over zeggen: bezoekers komen niet aanwaaien. Ik stop dan ook aardig wat tijd in het vergroten van m’n bereik. Dat klinkt dan misschien wat oppervlakkig, maar het tegendeel is waar: ik blog met veel plezier en houd echt van de onderwerpen en producten waar ik over schrijf.  Ik hoop dat m’n enthousiasme dan ook hetgeen is wat de bezoekers trekt!

Tegenwoordig komt er dus elke dag een blogpost uit, zoals jullie wel gemerkt zullen hebben. Omdat ik dus nog eigenlijk nog helemaal niet zo lang blog ben ik nog steeds bezig met een balans vinden. Ik vind het erg fijn als er elke dag iets online komt, en heb daar nu ook de tijd voor, dus dat is op zich geen punt.

Soms vind ik het wel lastig om in te schatten of een artikel leuk of nuttig zal zijn voor m’n lezers. Omdat ik toch wel vind dat (hoe zweverig of ernstig dat ook klinkt) dat een blog ook een soort weerspiegeling van jezelf is, heb ik het een beetje omgedraaid: ik blog vooral over dingen waar ik zelf gewoon lekker enthousiast van word! Zo blijf ik dicht bij mezelf, en vaak is het toch ook zo dat anderen juist van die stukjes ook enthousiast worden.

 

Wat kunnen jullie de komende tijd verwachten?

Ik blijf gewoon schrijven over beauty, zal er soms een meer lifestyle-achtig artikel tussen zitten maar schrijf ik vooral gewoon over waar ik zelf enthousiast van word. Ik vind het ontzettend leuk om make-up producten en looks te laten zien, die zullen dan ook blijven komen! (Er zijn weer mooie spullen onderweg :D) Daarnaast zal er voor de afwisseling en omdat ik dat zelf ook gewoon heel leuk vind wel eens iets anders tussen staan.

Ook wil ik wat meer met Snapchat gaan doen, ik vind het zo leuk! Op snapchat heet ik matteshimmer, voor de geïnteresseerden. Op het moment plaats ik er niet zo veel maar ik vind het toch een heel leuke manier om bijvoorbeeld te kunnen laten zien wanneer ik een nieuw pakketje binnen heb gekregen, of om een ander voorproefje te kunnen geven. Daar ga ik zeker actiever mee worden de komende tijd.

Al met al zit er een stijgende lijn in m’n blog en ben ik zelf ook dik tevreden en vooral enthousiast! Ik word ontzettend blij van elke lieve reactie, elke volger en elke bezoeker die ik heb gekregen. Een heel erg dikke bedankt en veel waardering voor iedereen die mij volgt, alle lieve comments maar ook de stille lezers!

 

En in de toekomst?

Ik hoop natuurlijk deze stijgende lijn voort te kunnen zetten, maar ben ook ontzettend dankbaar voor wat ik nu al heb. Met veel enthousiasme ga ik verder en ik zie wel wat de tijd mij brengt.

Omdat ik toch ook heel erg benieuwd ben naar jullie mening heb ik een vraag voor iedereen:
Wat vind jij het leukst aan m’n blog, of wat zou ik nog kunnen verbeteren?

Ook als je zelf geen blog hebt, normaal gesproken een stille lezer bent of wie dan ook vind ik het heel leuk om je reactie te mogen ontvangen!

Posts created 891

44 gedachten over “Achter het scherm | hoe gaat het nou met m’n blog?

 1. Het zijn inderdaad maar getalletjes, maar daaruit blijkt wel dat je het goed doet! Vooral in zo’n korte periode! Ik vind al je artikelen eigenlijk leuk om te lezen, vooral omdat jij in alles, ook al gaat t artikel over beauty, lekker jezelf blijft! Ik lig soms echt dubbel door gewoon je manier van schrijven! Je bent gewoon een leuk mens en dat lees ik terug! Top bezig, girl! X

 2. Je bent goed bezig hoor! Ik zit zelf ook te twijfelen of ik iedere dag moet gaan posten. Ik heb op dit moment inspiratie zat maar ik ben bang dat ik over een tijdje minder inspiratie heb en dan val ik weer terug denk ik.
  Ik wist helemaal niet dat je nog maar zo kort deed bloggen. Als je kijkt naar de reacties die je krijgt zie je dat echt niet, je bent echt goed bezig !!! 😀

 3. Je doet t super meis! Keep up the good work <3 Bloggen is oefenen en je eigen ding doen en dat merk je enorm bij jou, je doet t beter dan sommige Bloggers die al een paar jaar bezig zijn. Ik heb zelf bewust een stapje terug gedaan..elke dag bloggen met een depressie is niet verstandig geweest. Om de dag bloggen geeft toch iets meer rust.

 4. Wat leuk om te lezen hoe het met je blog gaat. Ik droom nog op dit moment van de 3000 bezoekers per maand dus klagen hoef je echt niet!

  Ga vooral zo Door hihi.

 5. Wat geweldig, al 5 maanden! Ik dacht dat je al veel langer bezig was. Super zeg, 3000 bezoekers, ik vind het echt veel! Dat heb je knap opgebouwd. Hoe zorg jij ervoor dat bezoekers terug blijven komen? Dat vind ik wel interessant om te weten als beginnende blogger 🙂 Ga zo door, ik vind je artikelen altijd heel leuk!

 6. Mooie cijfers! Goed bezig! 🙂
  Wat ik leuk vind aan jou blog is allereerst dat je regelmatig upload. Ik lees persoonlijk gewoon liever wat vaker iets dan eenmaal per week bijvoorbeeld. En ook dat je goed afwisselt met de onderwerpen. Je persoonlijke artikelen vind ik altijd leuk om te lezen maar ook de beautydingen spreken mij vaak wel aan. Alles wat je schrijft is duidelijk en je hebt een fijne schrijfstijl.
  Eigenlijk weinig op aan te merken, ik kom graag op je site!

 7. Je blog doet het weer yeah!! Haha. Je bent echt super goed bezig meid! Ik lees altijd met plezier je artikelen. En ik leer altijd wat van je op het gebied van makeup, lekker zo door blijven knallen!! -x-

 8. 3000 bezoeker per maand na 5 maanden bloggen is echt veel hoor! Niet veel zullen dat je nadoen en van zulke aantallen droomde ik ook toen ik nog maar net begonnen was haha. Je doet het erg goed en je enthousiasme en je creativiteit zie je altijd terug in al je artikelen en dat maakt je blog heel fijn om te lezen. Zeker zo doorgaan zou ik zeggen!

 9. Inderdaad je bent erg goed bezig! Ik vind hetook erg leuk om je te volgen. Helaas ben ik niet zo thuis in beautydingen. Ik weet niet eens hoe en waar je highlighter en bronzer aanbrengt. Ik zou het wel leuk vinden om wat tips voor de minder ervaren make-upper te lezen. Maar ik blijf je sowieso volgen, want ik vind je blog erg leuk!! Liefs ilona

 10. Ik vind dat jij een leuke, gezellige blog hebt waar ik met veel plezier af en toe kom aanwaaien. Ga vooral zo door! En geniet van alles wat gaat komen. Het is je gegund. -x-

 11. Ik lees met veel plezier je blogposts die voorbij komen. Om eerlijk te zijn niet elke dag, want daar heb ik geen tijd voor. Maar de posts die ik lees spreken me vaak wel aan. Beauty op een nuchtere manier behapbaar maken is waar jij goed in bent. En juist dat trekt me aan om jouw blog te lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven