Tassled Horloge

Armcandy: Tassled horloge & armbandje

Tassled horloge & armbandje

Het begon bij mij weer eens tijd de worden om een horloge te gaan dragen. Een horloge kiezen is eigenlijk iets wat ik best lastig vind. Ik houd van een classy model, maar wil niet dat het te saai wordt. Hij mag er best een beetje uitspringen! Dit prachtige Tassled horloge sluit precies bij al mijn wensen aan.

 

Tassled Horloge

 

Dit Tassled horloge, met het armbandje dat er mooi bij past, komt ook nog in een heleboel andere prachtige kleuren samen met andere mooie horloges.  Turqoise is een van m’n lievelingskleuren: lekker vrolijk maar ook classy te combineren, hoe je het maar wilt. Een lekker zomerse kleur, maar in de winter zou ik het ook gewoon bij zwart dragen, net zo mooi.

Ik ben nou eenmaal een beetje een ekster, diep van binnen. Dit horloge past perfect bij mijn ekstergevoelens. Zo mooi! Toen ik het pakketje openmaakte werd ik meteen blij!

 

Tassled horloge

 

En natuurlijk meteen het horloge omgedaan! Heel eventjes was ik bang dat ‘ie te groot zou zijn, aangezien ik best wel dunne polsen heb. Dit Tassled horloge is echt heel fijn te verstellen. Op het strakste gaatje zit ‘ie precies goed voor mij, maar met bredere polsen kun je dit horloge ook zeker dragen.  Het armbandje is niet te verstellen, maar die zit ook niet om het smalste gedeelde van m’n pols. Het armbandje vind ik een hele mooie toevoeging! Zowel de kleur als het ontwerp vind ik mooi aansluiten bij dit horloge.

 

Tassled horloge

 

Ja, voor mij is dit echt armcandy. Wanneer ik iets als dit echt mooi vind, wil ik het meteen ook niet meer afdoen. Ik ben er bijna mee gaan slapen.
Kortom; ik ben echt super blij met dit horloge! Een heel fijne combinatie van een beetje opvallendheid maar toch classy. Precies waar ik van houd.

Dit horloge in andere prachtige kleuren, het armbandje in prachtige kleuren en nog meer sieraden waar ik nog meer ekstergevoelens van krijg zijn te koop bij Lucardi.

Wat vind jij van horloges in felle kleuren en wat is jouw horlogesmaak?

Dit artikel betreft een samenwerking met Lucardi.

Posts created 891

47 gedachten over “Armcandy: Tassled horloge & armbandje

  1. Ik vind horloges altijd heel erg mooi. Net als deze, echt prachtig en vooral de kleur ook. Maar dan koop ik weer eens een horloge en als hij dan binnenkomt herinner ik me opeens dat ik geen horloges draag. En zo gaan dat heel de tijd als ik een mooie horloges zie haha. Ik hou niet van zoiets wat je toch voelt en bij mij helemaal gaat plakken haha

  2. Prachtige kleur heb je uitgekozen ook, prachtig zomers kleurtje! De combinatie van deze twee vind ik erg mooi, ook de steentjes van het armbandje komen weer terug in het horloge.

  3. Mooie foto’s. Ik heb één horloge, en die draag ik altijd. Ik heb er ongeveer een jaar of 10 over gedaan om de perfecte te vinden. En eigenlijk is het horloge nog steeds niet 100% hoe ik hem wil hebben. Maar ja, ik heb het nodig. De kleur die jij hebt gekozen is super mooi! Lekker zomers, doet mij denken aan een mooi strand ergens. -x-

  4. Aaaah die kleur! Haha, ik word er helemaal enthousiast van. Ik vind het soms lastig dingen te combineren, maar deze twee mooierds passen supergoed bij elkaar en ik krijg meteen zo’n zomers gevoel. Give me sun, jurkjes en veel armcandy, please!

  5. High five, toevallig ben ik ook op zoek naar een nieuw horloge! Deze is te vrouwelijk naar mijn smaak (vooral op dit soort gebieden ben ik net een vent zonder piemel 😉 ), maar de kleur is prachtig. Echt super zomers!

  6. wat een mooie set. Hier zul je zeker blij mee zijn! Prachtig die blauwe kleur. Zelf zou ik de set eerder in het wit hebben gekocht. Ik ben een beetje saai. Ben je niet bang dat de diamantjes eruit vallen? Geniet ervan!

  7. Wat past het horloge mooi samen met het armbandje, echt mooie armcandy zo! Fijn ook dat hij niet te wijd is voor als je wat smallere polsen hebt, bij mij zit het ook wel snel te wijd en ik draag daarom ook niet zo snel horloges.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven