Achter het scherm | Waar ik nou echt héél veel zin in heb

Kwijl gezellig mee, want vandaag ga ik het hebben over alle mooie, leuke en lekkere dingen waar ik nou écht heel veel zin in heb.

De afgelopen keren heb ik het in ‘Achter het scherm’ over best persoonlijke dingen gehad. Dit keer wilde ik iets leuks doen, om de stemming erin te houden. Dus, ladies en gentlemen: hier heb ik nou echt heel veel zin in. Jij hebt vast ook wel zin in een paar van deze dingen.

Om te beginnen: een vakantie naar Curaçao.

 

53104E0C18

 

Oh! Heerlijk! Gewoon genieten van de warmte, de zon, het strand, de natuur, het eten, niks hoeven doen, met je blote tokus in de zon zitten en nergens aan denken. Drankje erbij, geweldig. Een enkeltje Curaçao alstublieft!

Maar als dat echt niet kan, neem ik ook wel genoegen met een vakantie naar Spanje. In Spanje is het in de winter niet zo warm als op Curacao, maar rond deze tijd van het jaar is het daar ook heerlijk warm! Dus wederom; zon, strand, lekker warm, niks hoeven doen. Spanje heeft ook nog een ander pluspunt: Sephora!

En daar heb ik nou ook écht even zin in. Met een dollargun en dikke portemonnee de Sephora inlopen en alles kopen wat ik tegenkom. Als een soort van Oprah, maar dan is alles voor mezelf. (Als je het lief vraagt deel ik wel hoor.)

 

 

No Title

No Description

 

Mezelf kennende krijg ik dan wel erg snel honger. Eten is een van mijn grootste hobby’s. Lekkere dingen eten dan. Voor speltbeschuit met komkommer is in dit artikel geen plek.

Het begint met één dikke pizza. De beste. Met veel mozzarella en ook nog kip. Bacon is ook welkom. Nog meer kaas is ook altijd welkom. 1 groot feest.

 

 

No Title

No Description

 

 

En als toetje wil ik taart. Niet zomaar taart, maar echt, bazen-chocoladetaart. Taart waar je al een kilo van aankomt als je ernaar kijkt. Taart met 15 soorten chocolade, overgoten met suiker, lekker zacht en een beetje kleffig van binnen, zo’n taart wil ik ongeveer. Als je er geen acute diabetes van krijgt, is het niet de goede taart.

 

 

No Title

No Description

 

 

Als ik dat allemaal weggewerkt heb wil ik wel even uitbuiken. Maar niet gewoon eventjes op de bank zitten. Ik wil geknuffeld worden door minstens 15 kittens. Allemaal tegelijk. Zo zacht. Zo lief. Zo schattig. Voel de liefde.

 

 

No Title

No Description

 

Kijk nou eens hoe schattig! Ja, dat zou een geweldige tijd zijn. Niet dat ik het nu slecht heb hoor, integendeel. Soms is het gewoon leuk om even lekker weg te dromen.

Waar heb jij nou echt heel veel zin in?

Posts created 876

39 gedachten over “Achter het scherm | Waar ik nou echt héél veel zin in heb

 1. God waarom lees ik dit zo vroeg in de ochtend!?!? Ik wil nu oooooooook alles hahaha kga waarschijnlijk heel de dag nu wegdromen ook. XD Alles wat je daar op hebt geschreven lijkt me echt geweldig, vooral de kittens ughhh zoooooo lieehieef!

 2. Ohhhh Sephora, wat mis ik die winkel toch :(. Toen ik vorige zomer in Barcelona was ben ik er meerdere keren geweest haha! En doe mij maar een box met puppy’s <3

 3. Heerlijke en toffe en leuke dingen 🙂 In het meeste heb ik ook wel zin in! Het meest realistische en wat op korte termijn zal zijn is : WEEKEND! Verder ben ik wel toe aan vakantie, een leuk festival, heel veel shoppen, lekker weg met mijn vriend en uren knuffelen met de hond. Ik ben hebberig, I know… 🙂

 4. Curacao lijkt me zo onwijs mooi! Ik zie mezelf al helemaal lopen in dit mooie land! Ik heb zoveel zin in de vakantie, daar ben ik eigenlijk alweer aan toe! Wat een geluksmomentjes heb je voor ons uitgezocht haha!

 5. Haha, heerlijke feel-good leesvoer, dank je wel 🙂 Ik wil graag een hapje van die chocolade-taart terwijl ik met een kitten knuffel op het strand van Curaçao… <3

 6. Op vakantie lijkt me ook heerlijk, lekker zo’n warm land en dan op het strand ploffen, luv it! Zolang we honden hebben gaan we dat niet doen. Dus het is iets om naar uit te kijken en over te dromen 🙂

 7. Wat een leuk artikel! Ik word al helemaal vrolijk bij het lezen ervan. Curacao is echt geweldig, ben er enkele jaren geleden geweest en het is er zoooo mooi!

 8. Ah yumm die taart zou ik ook wel willen eten. Ik heb heel erg veel zin om op vakantie te gaan van de zomer, we gaan naar Frankrijk. Lekker zuid dus mooi weer. Ah lekker in het zonnetje liggen aan het zwembad met mijn bikini… heeerlijk!

 9. Heerlijk..,. lekker wegdromen. Ik ben jaren niet meer op vakantie geweest. En het idee om eens helemaal niets te doen, Yes! Dat zou goed voor mij zijn.
  Kittens, taart, winkel… allemaal top!

 10. Leuk geschreven! Die kittens wil ik ook wel, daar wordt iedereen denk ik spontaan blij van <3 Pizza gaat er hier ook wel in hihi en een vakantie zou ik ook wel graag willen. Eigenlijk heb ik door mijn scriptie zin in alles dat plezier schreeuwt, gewoon voor de afleiding 🙂

 11. Zo’n leuk artikel en heerlijk geschreven, ik ga vanavond heerlijk bij lacubanita uiteten! ga daar eens een keer heen! onder de 25 euro p.p. en onbeperkt eten! heerlijk gekruid, mals TOP! verder hou ik ook echt van een pizza met 4 soorten kaas en eindigen met een chocolade taart of mousse!

 12. Hahaha heerlijk artikel! Naar Curaçao gaan lijkt me ook wel wat. Heerlijk dobberen in zee, cocktailtjes drinken, je laten bedienen. Oooh en geknuffeld worden door kittens wil ik ook. Zo lief!<3

 13. haha, ja heerlijk wakker worden in Spanje, daarna gaan we naar de Sephora om ons vervolgens ziek te eten aan pizza en taart om vervolgens weer naar huis te gaan met een doos vol katjes. klinkt als een geslaagde dag! Wanneer gaan we? -x-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven