Benefit the POREfessional

Benefit The POREfessional | review

Benefit The POREfessional | review

Benefit The POREfessional is een primer die belooft je poriën als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Doet die dat ook?

Dit product gebruik ik nu al een tijdje, en het is een van m’n favoriete producten geworden. Als je m’n blog langer volgt heb je me het vast eens zien noemen, maar ik wilde er toch een eigen review aan besteden. Dat is ‘ie wel waard.

 

Benefit the POREfessional

Ja, ik heb er zelfs 2. Douglas verkocht eerst 3 formaten van Benefit The POREfessional, toen ik net keek zag ik alleen de 22 ml variant staan voor €34,00. Ja, dit is erg prijzig. Een dure aankoop in één keer, en al helemaal als je het nog niet getest hebt. Daarom heb als eerste de mini-variant van €12,00 gekocht, ik hoop dat die nog terug komt.

Wat als eerste opvalt aan deze primer is dat de verpakking gewoon echt niét groot is, en je je dan bedenkt dat je er toch wel redelijk wat voor betaald hebt. Dat lijkt zonde, maar is niet zo. Benefit The
POREfessional is erg zuinig in gebruik. Met de kleine verpakking heb ik een aardig tijdje gedaan.

 

Benefit the POREfessional review

 

Zo ziet de substantie eruit. Hoe raar dit ook mag klinken: de substantie doet me denken aan enorm crèmige en romige pindakaas. Anders kan ik het niet omschrijven. Het is dikker dan een crème, maar voelt ook gewoon anders aan dan een crème.

Ik smeer dit product overigens niet over mijn hele gezicht uit. Alleen op de plekken waarvan ik vind dat ze er wel wat gladder uit mogen zien breng ik het aan. (M’n voorhoofd en op en rondom m’n neus) Een product dat zo kostbaar is ga ik niet verspillen door het te smeren op gebieden waar het niet nodig is.

 

Benefit the POREfessional review

 

Werkt het? Ja! Het werkt zeker. Het vult gewoon je poriën tijdelijk op, en dat doet het erg goed! Andere porievullende primers doen het toch vaak wat minder goed. Ze zijn te glad waardoor de rest van je make-up niet goed aanbrengt of weg glijdt, of ze vullen simpelweg je poriën niet echt goed op. Ik kan je eerlijk zeggen dat dit product echt de prijs waard is, voor mij in ieder geval.

Wanneer ik dit gebruikt heb ziet mijn huid er gewoon strakker uit. De zichtbaarheid van poriën is verminderd en het geeft m’n hele gezicht een meer egale uitstraling.

Conclusie: als je op zoek bent naar een product dat je poriën minder laat zien en je bereid bent om te investeren in een product dat de moeite waard is raad ik je Benefit The Porefessional sterk aan!
Ik heb er zelf al tijden plezier van.

Heb jij last van zichtbare poriën?

Posts created 907

35 gedachten over “Benefit The POREfessional | review

  1. Het is geen hydraterend product maar het bedekt wel erg goed, dus droge plekjes worden wel bedekt maar gaan niet weg.

 1. Dit lijkt mij ook een hele goede.
  Ik heb dat ook, dat mijn make-up eraf glijd of dat de foundation helemaal gaat rubbelen. Zo lelijk, dan kan ik weer alles verwijderen.
  Ik heb ook grote poriën bij mijn neus, wangen en voorhoofd. (tussen mijn wenkbrauwen)
  Ik probeer het in de gaten te houden als er weer een mini variant te koop is… lijkt mij zeker de moeite waard!

 2. Oeh, dit klinkt wel echt heel erg fijn, en een goedkopere probeerverpakking is super handig! Hopelijk komt die nog terug in ‘t assortiment.

 3. Mijn neus is altijd erg droog en “normale” primers doen hier helaas niet zoveel voor, dus halverwege de dag ga je opeens mijn neus weer zien zeg maar hahaha. Ben benieuwd of dit daar ook bij helpt. Alleen om nou 30 euro uit te geven aan een product alleen voor mij neus.. Hmmm.. Hier ga ik eens goed over nadenken!

 4. Ik heb hier al een paar keer naar gekeken maar nog niet aangeschaft, het is altijd maar weer afwachten zoals bij zoveel producten wat het voor jou doet. Een kleine tube is inderdaad fijn om te proberen of het werkt.

 5. Leuk om te lezen dat jij enthousiast bent! Ik had er wisselende verhalen over gehoord maar ik denk idd dat je het moet gebruiken op de plekjes waar je écht last hebt.

 6. Ik ben wel benieuwd naar deze ik houd niet zo van primers voor mijn gezicht maar wil wel minder zichtbare poriën. Eens kijken of ik ook een mini kan scoren om te proberen.

 7. Ik gebruik hem in combinatie met de matte rescue voor een matte t-zone ! Volledig de investering waard vind ik. Heb nog geen 1 betere primee gevonden. Niet enkel voor de porien, maar ook voor de makeup heel de dag te laten meegaan. ?

 8. Ik vind die verpakkingen altijd zo leuk! Ik moest zo hard lachen om je vergelijking met ‘romige pindakaas’, maar je hebt gelijk haha! Ik ga deze misschien toch maar eens uitproberen, maar dan wel in de minivariant, want holy moly wat duur :O

 9. Klinkt ontzettend fijn! Ik heb ook last van zichtbare porien vooral op mijn wangen en voorhoofd. Fijn dat hij zo goed werkt voor je! Misschien dat ik de mini variant inderdaad eens ga proberen.

 10. Ik was altijd al erg benieuwd naar dit product! Maar ik was er een beetje terughoudend tegenover en heb het daarom nog niet willen kopen… Maar ik denk dat ik er toch eens eentje ga aanschaffen, want ik hoor alleen maar goeds hierover ;). x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven