Nagel challenge eindstand & mini nail art

Het is alweer een maand geleden dat de 30 dagen nagel challenge van start is gegaan! Het doel was om in 30 dagen zo lang en gezond mogelijk natuurlijke nagels te krijgen. Om het feestelijk af te sluiten heb ik er een kleine nail art bij gedaan.

 

nagel challenge catrice

Dit is dus hoe lang m’n nagels nu zijn. M’n nagels zijn wel gegroeid, maar van m’n ringvinger is de nagel afgebroken. Precies 1 dag voor het einde van deze challenge. Echte timing.
Ik heb dus niet het gevoel dat m’n nagels sterker zijn geworden, maar ik heb van mezelf dan ook niet echt sterke nagels. Het blijft zo dat ik er echt op moet letten wil ik zorgen dat m’n nagels niet afbreken. Zelfs dan nog. Op een gegeven moment breken ze gewoon af, en daar moet ik maar op de een of andere manier mee zien te leven.

IMG_8756

Eigenlijk weet ik niet of ik dit een nail art mag noemen, Want het is gewoon een nagellakje met wat nagellak stickertjes. M’n eerste poging was mislukt; ik wilde met sjabloonstickers zelf een patroontje lakken. Helaas mislukte dat compleet en ben ik verder gegaan met deze nail art stickertjes. Ik vind ze schattig! Een leuke toevoeging aan dit nagellakje.

 

IMG_8758
Het lakje dat ik gebruikt heb en op de foto te zien heb is de Catrice Luxury Sheers in Miss-Terious Lilac. Deze kleur viel me meteen op toen ik weer eens bij de Catrice lakjes stond te neuzen. Eigenlijk wilde ik iets met een nude lakje gaan doen, maar deze vond ik toch mooier. Ik houd van duochrome-achtige kleuren; van die kleuren die een glans of reflectie hebben waar een andere kleur in terugkomt.

Dit lakje vind ik trouwens niet heel fijn dekken. In het vervolg zou ik er een witte nagellak onder doen. Hij droogt naar mijn mening wél netjes op en heeft natuurlijk dat prachtige effect waar ik zo dol op ben.

Met mij deden Beaudine en Ilona ook nog mee aan deze challenge. Ik ben erg benieuwd naar hun eindstand!

Kunnen jouw nagels van nature erg lang worden?

Posts created 891

20 gedachten over “Nagel challenge eindstand & mini nail art

  1. Aaah jammer dat je nagel vlak voor de eindstreep is afgebroken, maar je nagels zien er alsnog prachtig uit! Wat een leuk kleurend lakje van Catrice 🙂

  2. Ik heb nog nooit iets met nail art gedaan, maar vind het wel altijd knap om te zien. Volgens mij heb ik er het geduld niet voor… Ik ben al blij als mijn nagellak er goed op zit 😉
    (moet hoognodig wat flesjes weggooien, veel lakjes dekken niet mooi)

  3. Ah wat jammer dat je nagel nog brak zo laat op de challenge. Mijn nagels kunnen ook nooit echt mooi lang worden, zit ook weer met een afgebroken nagel op de moment. Mooi lakje is dit, bijzonder effect!

  4. Je nailart vind ik wel heel mooi! Wat heeft het lakje van Catrice ook een mooie en bijzondere kleur. Wel echt balen dat net een dag voor de eindstand je ringvingernagel afbrak!

  5. Je nagels zien er echt goed uit. Mooie vorm en lengte! De nail art is ook heel mooi geworden. Ik ben zelf nu een week bezig mijn nagels niet te lakken en alleen te verzorgen. Ik vind het echt moeilijk om de nagellak te laten staan haha

  6. Wow! Zijn de 30 dagen nu al om?! Ik heb echt het gevoel dat ik vorige week jou artikel hierover had gelezen 😉 leuke nailart! Ziet er goed uit hoor! -x-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven