Winactie! L’anza haarverzorgingspakket & een plek Beauty Test Team

WINACTIE!

Vandaag gaat er weer een heel erg mooie winactie van start! In samenwerking met Choosebeauty, waar ik lid ben van het beauty test team, wordt een prachtig haarverzorgingspakket van het professionele merk L’anza weggegeven.

Winactie


Het pakket dat de winnaar ontvangt bevat:

– L’anza Healing Moisture Shampoo
– L’anza Healing Moisture Conditioner
– L’anza Healing Moisture Leave-in Conditioner
– L’anza Healing Moisture Haarmasker

 

L’anza is een prachtig professioneel (kappers)merk voor haarverzorging en de winkelwaarde van dit pakket bedraagt meer dan €80.

 

Beauty Test Team
Je kunt ook kans maken om in het beauty test team van Choosebeauty.nl te komen! Als lid van het beauty test team krijg je producten thuisgestuurd om reviews over te schrijven. Omdat Choosebeauty een zo groot mogelijk archief van onafhankelijke beoordelingen van producten wilt verzamelen is het de bedoeling dat je ook reviews over andere producten waar jij ervaring mee hebt schrijft. Als je een blog hebt kun je uiteraard ook de producten die je ontvangt gebruiken om een artikel over te schrijven. Choosebeauty is een onafhankelijk platform, dus je hoeft niemand ‘naar de mond’ te schrijven.

 

moisture_linha

 

 

Wat moet je doen om kans te maken op het L’anza haarverzorgingspakket of een plek in het beauty test team?

– Laat een berichtje achter met een geldig e-mailadres. Je emailadres is alleen door mij te zien en komt niet op de site. Laat daarin weten of je meedoet voor het haarverzorgingspakket, een plekje in het team of beiden.
– Schrijf 1 review op Choosebeauty.nl. Dit kan via dit linkje. Een account maken is zo gepiept en je gegevens zijn beschermd. Het maken van een review duurt een paar minuutjes.

 

Wat kun je doen om meer kans te maken?
Deze stappen zijn niet verplicht om mee te doen met de winactie, ze geven je wel meer kans om te winnen.

– Voor elke extra review die je schrijft op Choosebeauty krijg je een extra lootje (+1 kans) op het haarverzorgingspakket.
– Als je meer kans wilt maken om in het beauty test team te komen, helpt het om meer reviews te schrijven, maar ook om duidelijke uitgebreide reviews te maken. Zo val je meer op.
– Je kunt Choosebeauty en Matte&Shimmer volgen op Bloglovin’.


Om de winnaar van het haarverzorgingspakket wordt geloot; de winnaar van een plek in het beauty test team wordt gekozen.

De winnaar van het haarverzorgingspakket ontvangt op 26 april een e-mail.
De winnaar van een plek in het beauty test team wordt benaderd.

Doe jij mee?

Posts created 878

33 gedachten over “Winactie! L’anza haarverzorgingspakket & een plek Beauty Test Team

 1. Superleuk! Ik doe mee voor beide, mijn haar kan zeker wel een opknap beurt gebruiken. Door de weersverandering is mijn conditie van mn haar niet zo best. Het lijkt me heel leuk om de producten te testen voor op mm blog! Kan niet wachten tot de uitslag! #fingerscrossed.

 2. Leuke winactie, ik doe heel graag mee! Uiteraard volgde ik je al op Bloglovin, en doe dit nu ook voor Choosebeauty! Heb ook meerdere reviews geschreven dus nu maar duimen! 😀

 3. Owww dit is wat voor mijn haar! Ik doe dan ook graag mee om het pakket te winnen. Nu het motorseizoen is begonnen is mijn haar gortdroog (was al wat droger). Zou het echt veel meer moeten pamperen.

 4. Wat leuk! Ik doe mee voor een plekje in het team lijkt me echt ontzettend leuk! Ik volg jullie beide op bloglovin en heb een profiel aangemaakt.

 5. Mooie producten. Ik schrijf graag reviews. Echter moet/mag ik een vrije review schrijven of moet dit over L’anza gaan? Dat is mij niet duidelijk.
  Ik heb van deze producten nl niks in huis, daarom de vraag.
  Ik ga zeker even linken!

 6. Supertoffe winactie 🙂 ik zou ook graag meedoen voor beide. Mijn haar kan zeker wel wat verzorging gebruiken, zeker met de zomer in aantocht 😛 en reviews schrijven doe ik gewoon echt supergraag, dus lijkt me heel leuk x

 7. Ik doe graag mee voor het haarpakketje. Ik heb helaas te weinig tijd om reviews voor het panel te schrijven vrees ik, vandaar. Groetjes!

 8. Super toffe actie! Ik doe mee met beide 🙂 Lijkt mij super leuk om deze producten te testen en hopelijk ook andere producten in de toekomst 🙂 -x-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven