make-up look zacht roze

Make-up look | Doe mij maar eens zacht roze

Make-up look | zacht roze

 

Eigenlijk ben ik niet het type dat het belangrijk vindt dat kleuren precies bij het seizoen passen. Toch vind ik zacht roze op de één of andere manier wel goed bij de lente passen. Los daarvan vind ik het ook gewoon een erg mooie kleur; dus doe mij voor een keertje maar zacht roze. Ik vind glamlooks geweldig, maar af en toe een look met subtielere kleuren vind ik minstens net zo mooi.

 

make-up look zacht roze

IMG_8184

 

Op het bewegend ooglid is het roze zacht gebleven, op m’n lippen en om de ooglook diepte te geven en af te maken heb ik donkerdere kleuren gebruikt. Heel warm bruin, bruinpaars en en rozerood hebben samen met het zacht roze deze look afgemaakt. En natuurlijk eyeliner. Ik leef op eyeliner. Al minstens 6 jaar ga ik niet de deur uit zonder eyeliner op te hebben gedaan.

 

IMG_8272  IMG_8286

 

Hierbij heb ik een blouse aan in een oud en zachtroze kleur, en om m’n nagels een beetje te laten matchen heb ik deze in een heel zachte pasteltint gelakt. Dit lakje is ‘I care for you’ van Essence, een lakje dat een strengthening nail polish is (nagelverharder). Wat heel goed uitkomt nu ik m’n nagels langer wil laten groeien.

Natuurlijk heb ik het afgemaakt met een highlighter voor een beetje glow. Ik heb een highlighter van W7 en een highlighter uit de Glow Kit van Anastasia Beverly Hills gebruikt. Ik denk dat highlighter en eyeliner m’n favoriete make-up producten zijn. De lipstick die ik hier op heb is French Toast van Gerard Cosmetics.

Verder heb ik de spulletjes gebruikt die ik altijd tijdens mijn routine gebruik. Ik heb eigenlijk nog nooit mijn routine laten zien, zouden jullie dat leuk vinden om te zien? Je mag het me laten weten in de comments!

Wat vind je van deze make-up look met zacht roze?

Posts created 907

39 gedachten over “Make-up look | Doe mij maar eens zacht roze

  1. Prachtige look! Ik zie je eigenlijk altijd wel met een volledige makeuplook.. Vraag me af hoelang je met je makeup bezig bent. Want ik krijg dat dus echt niet elke dag voor elkaar haha

  2. Mooi! Al blijf ik fan van de ‘blauwe’ look. Goede vraag van Lisa. Het zit er altijd zo perfect op…hoe lang doe jij er over om zo een een look te maken?
    Tegenwoordig heb ik een paar uur nodig om het goed te krijgen…

    1. Ligt er echt aan hoe uitgebreid, maar 30-90 minuten 😛 gemiddeld een uur. Ik ben wel echt belachelijk langzaam.

  3. Ik vind blauw je persoonlijk mooier staan, al misstaat dit zeker niet! Ik zou deze kleur nooit kunnen dragen, want dan lijkt het net of ik ziek ben…ooit een keer geprobeerd, maar kreeg meteen commentaar haha

  4. Oh wat kan je het goed hebben! Ik zelf kan roze echt niet hebben want ik zie er gelijk uit alsof ik 3 nachten niet geslapen heb.. Jammer, want het is zo leuk!

  5. Mooie look! Ik vind roze oogschaduw ook zo mooi<3 Zelf gebruik ik dan wel alleen lichtere roze kleurtjes, anders kom ik er niet mee weg. En als ik eyeliner kon zetten zoals jij dat doet dan zou ik ook nooit meer zonder eyeliner de deur uit gaan haha.

  6. Het gaat lekker vandaag met reageren… Ineens was m’n reactie verdwenen, dus als je hem al hebt gehad dan weet je ervan, haha! Wat een superfrisse look, echt heerlijk passend bij dit weer -al heeft het hier vanavond geonweerd, en bij jou?- en je foto’s zijjn echt onwijs mooi! Ik wil echt weer meer spelen met make-up, maar eer dat je zo’n look hebt gemaakt en gefotografeerd… Dat duurt altijd even, moet dat een weekje uitstellen in verband met deadlines. Bijna weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven