make-up look zacht roze

Make-up look | Doe mij maar eens zacht roze

Make-up look | zacht roze

 

Eigenlijk ben ik niet het type dat het belangrijk vindt dat kleuren precies bij het seizoen passen. Toch vind ik zacht roze op de één of andere manier wel goed bij de lente passen. Los daarvan vind ik het ook gewoon een erg mooie kleur; dus doe mij voor een keertje maar zacht roze. Ik vind glamlooks geweldig, maar af en toe een look met subtielere kleuren vind ik minstens net zo mooi.

 

make-up look zacht roze

IMG_8184

 

Op het bewegend ooglid is het roze zacht gebleven, op m’n lippen en om de ooglook diepte te geven en af te maken heb ik donkerdere kleuren gebruikt. Heel warm bruin, bruinpaars en en rozerood hebben samen met het zacht roze deze look afgemaakt. En natuurlijk eyeliner. Ik leef op eyeliner. Al minstens 6 jaar ga ik niet de deur uit zonder eyeliner op te hebben gedaan.

 

IMG_8272  IMG_8286

 

Hierbij heb ik een blouse aan in een oud en zachtroze kleur, en om m’n nagels een beetje te laten matchen heb ik deze in een heel zachte pasteltint gelakt. Dit lakje is ‘I care for you’ van Essence, een lakje dat een strengthening nail polish is (nagelverharder). Wat heel goed uitkomt nu ik m’n nagels langer wil laten groeien.

Natuurlijk heb ik het afgemaakt met een highlighter voor een beetje glow. Ik heb een highlighter van W7 en een highlighter uit de Glow Kit van Anastasia Beverly Hills gebruikt. Ik denk dat highlighter en eyeliner m’n favoriete make-up producten zijn. De lipstick die ik hier op heb is French Toast van Gerard Cosmetics.

Verder heb ik de spulletjes gebruikt die ik altijd tijdens mijn routine gebruik. Ik heb eigenlijk nog nooit mijn routine laten zien, zouden jullie dat leuk vinden om te zien? Je mag het me laten weten in de comments!

Wat vind je van deze make-up look met zacht roze?