Taffie

Taffie in de spotlight | Nieuwe kattenspullen

Jullie hebben al eens eerder kennis kunnen maken met mijn poes Taffie. Vandaag is Taffie in de spotlight gezet, omdat ze ook verwend is met nieuwe spulletjes!

 

Taffie

 

Met wat hulp van Ranzijn heb ik een paar hele mooie spulletjes uit mogen kiezen. Onder andere dit kattenbedje van Lief! lifestyle. Normaal gesproken ligt Taffie overal en nergens (eigenlijk het liefst in de bureaustoel) maar nu heeft Taffie een lekker eigen plekje.

Toen het kattenbedje binnenkwam was het nog maar de vraag of Taffie er wel in zou gaan liggen. Katten kunnen zo lekker eigenwijs zijn. Ik vreesde dat ze de doos interessanter zou vinden dan het bedje, maar tot mijn verbazing kroop ze meteen het kattenbedje in. Alsof het er al jaren stond en ze er elke dag in had gelegen. Zo lief!

 

IMG_8142

 

Met de krabpaal was het helemaal andersom. Toen ik de nieuwe krabpaal neerzette heeft ze even d’r kopje erin gestoken, en vervolgens compleet genegeerd. Na een tijdje zag ik dat ze zat te krabben aan de bank. Letterlijk naast de krabpaal… Wat een gekke beestjes zijn het soms ook.

Taffie is ook verwend met een nieuw kattenhengeltje om mee te spelen en een balletje om achteraan te hollen. Het is een wat oudere poes, dus eigenlijk ligt ze het liefst gewoon de hele dag te slapen … Maar op z’n tijd heeft ze toch wel zin om even te spelen.  Ik zou ook wel de hele dag willen liggen slapen, maar soms moet je ook eventjes actief zijn.

 

IMG_7798[1]

 

Kijk nou toch eens hoe lief. Met dat pootje. Aaaaawh.
Taffie is echt helemaal verzot geraakt op het kattenbedje en ligt er echt enorm vaak in.

Ten slotte heb ik nog een kort filmpje (16 seconden) van Taffie en de nieuwe spulletjes gemaakt. Taffie in actie!
Volgens mij is ze meer dan tevreden, vooral met het bedje.

 


Voor dit artikel heb ik samengewerkt met Ranzijn. Ik vond het een fijne ervaring! Taffie is blij met alle spulletjes, en een blije poes betekent een blij baasje. Door een fout van de pakketjesbezorger wist ik niet dat het pakket al bij de buren bezorgd was. De klantenservice van Ranzijn heeft mijn e-mail toen binnen een uur beantwoord, wat ik erg snel en fijn vond. Een goede klantenservice is voor mij echt een groot pluspunt.
Heb jij ook een kat of een ander huisdier?

 

Posts created 907

43 gedachten over “Taffie in de spotlight | Nieuwe kattenspullen

  1. Ahhh wat een lief filmpje! Mijn katten zijn ook zo eigenwijs. Toch zitten ze graag op een nieuw kattendekentje Ên gebruiken ze gelukkig de krabpaal haha.

  2. Ow, wat een schattig mandje! En dat pootje… aahh.. ik wil 2 katjes adopteren deze zomer. Of het gaat lukken, dat weet ik nog niet. Ik hoop dat er ergens een nestje is..(en dat de rest van de familie er mee eens is…)

  3. Ah lief! Wat een leuke spulletjes heb je ontvangen voor Taffie en wat een lief beestje is het! Vivi krabt ook overal aan… Mehh, haha, mijn behang is zo’n beetje uit z’n voegen gekrabd… Gelukkig is de bank veilig, -waarschijnlijk omdat ze daar zelf alleen maar lui op ligt, haha- maar bij ons zijn het vooral de stoelen.

  4. Ah dat kattenbedje is wel heel relaxt! De logica van huisdieren is soms ver te zoeken. Dat zie ik bij onze hond ook vaak. Gaat ze het eten uit haar voerbak in haar bek pakken, vervolgens legt ze het op de deurmat en gaat het daar op staan eten.

  5. Ahw wat leuk die katten spullen! Dat mandje is schattig, haha ja katten kunnen inderdaad heel eigenwijs zijn wel grappig vind ik dat 😉

  6. Wat schattig dat filmpje! Taffie lijkt me echt een lieverd. Wel typisch dat ze de krabpaal nog niet zo interessant vind, volgens mij moet het bij katten ze ook maar net aan staan haha.

  7. Wat een lieverd! Mooie spulletjes, fijn dat ze in het mandje ligt. Mijn katten kijken niet om naar hun mandje dus gebruik ik het maar als opslagplek voor hun belachelijk grote speelgoed collectie, haha! Is het toch nog voor iets handig.

  8. Wat een super leuk artikel en filmpje!! En dat mandje is zooo gaaf!!! Mijn kat gebruikte haar mandje eerst niet veel. Toen heb ik hem op de slaapkamer gezet en nu wel. En oh, ze doet ook niet veel met haar krabpaal 😛

  9. Wat leuk dat je spulletjes hebt gekregen van Ranzijn. Is een keer wat anders dan beauty producten. Nu word Taffie een keer verwend. Ik vind het ook wel grappig dat zoveel beautybloggers een kat hebben. Alsof het erbij hoort haha. (Ik ben er ook een van) ?

  10. Wat een leuk artikel zeg. Staat helemaal in het teken van je schattie en wat een moooie spulletjes. Daar kan ik Pluim en Purk ook erg blij mee maken denk ik. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven