Nieuwe ontdekking: Rosesbeautystore

Rosesbeautystore.com

Sinds Sephora weg is uit Nederland zijn sommige merken en producten lastig in Nederland te krijgen. Maar wees niet getreurd: er is Rosesbeautystore.com. Ik vertel er wat meer over.

 

rosesbeautystore

 

Met merken als Kat von D, Tarte, NARS en Lorac, maar ook Urban Decay en zelfs Colourpop is dit een webshop waar ik bijna niet over had durven dromen. Al die prachtige merken!

Rosesbeautystore heeft dus een breed assortiment met een heleboel merken die niet in Nederland te krijgen zijn. Ik hoor je denken, ICI Paris verkoopt toch gewoon Urban Decay? Ja, dat klopt. Maar niet alles. Er zijn palettes en producten van Urban Decay die ICI Paris helaas niet heeft. Douglas verkoopt ook Anastasia Beverly Hills, maar de liquid lipsticks van dit merk zijn er dan weer niet te vinden. Daarom, drie hoeraatjes voor Rosesbeautystore.

 

 

rosesbeautystore

 

Je kan bepaalde merken ook rechtstreeks uit de VS bestellen. Of via Sephora. Helaas wordt dat altijd een duur geintje. Je betaalt belastingen, verzendkosten en importkosten. Die kunnen nogal oplopen. Gelukkig is Rosesbeautystore gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, waardoor je geen gekke importkosten of belastingen hebt. De verzendkosten vallen zelfs best wel mee.

Er zijn vast enkele dames die deze webwinkel al kennen; mij is het sinds kort pas bekend geworden. Ik denk dat er heel veel dames zijn die webwinkels als deze niet kennen, daarom deel ik dit ook. We moeten elkaar wel helpen!

En nu heb ik zin om alles te bestellen. Hopelijk heb ik jullie niet al te veel aangestoken met het koopvirus, maar dit moest ik gewoon even delen. Als je toch wel het koopvirus hebt gekregen: je bent niet de enige.

 

cc

 

Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd wat jullie normaal gesproken doen wanneer jullie een product willen wat nauwelijks tot niet in Nederland te verkrijgen is. Hoe gaan jullie daar mee om?

Via welke weg kom jij toch aan jouw spulletjes?