Nieuwe ontdekking: Rosesbeautystore

Rosesbeautystore.com

Sinds Sephora weg is uit Nederland zijn sommige merken en producten lastig in Nederland te krijgen. Maar wees niet getreurd: er is Rosesbeautystore.com. Ik vertel er wat meer over.

 

rosesbeautystore

 

Met merken als Kat von D, Tarte, NARS en Lorac, maar ook Urban Decay en zelfs Colourpop is dit een webshop waar ik bijna niet over had durven dromen. Al die prachtige merken!

Rosesbeautystore heeft dus een breed assortiment met een heleboel merken die niet in Nederland te krijgen zijn. Ik hoor je denken, ICI Paris verkoopt toch gewoon Urban Decay? Ja, dat klopt. Maar niet alles. Er zijn palettes en producten van Urban Decay die ICI Paris helaas niet heeft. Douglas verkoopt ook Anastasia Beverly Hills, maar de liquid lipsticks van dit merk zijn er dan weer niet te vinden. Daarom, drie hoeraatjes voor Rosesbeautystore.

 

 

rosesbeautystore

 

Je kan bepaalde merken ook rechtstreeks uit de VS bestellen. Of via Sephora. Helaas wordt dat altijd een duur geintje. Je betaalt belastingen, verzendkosten en importkosten. Die kunnen nogal oplopen. Gelukkig is Rosesbeautystore gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, waardoor je geen gekke importkosten of belastingen hebt. De verzendkosten vallen zelfs best wel mee.

Er zijn vast enkele dames die deze webwinkel al kennen; mij is het sinds kort pas bekend geworden. Ik denk dat er heel veel dames zijn die webwinkels als deze niet kennen, daarom deel ik dit ook. We moeten elkaar wel helpen!

En nu heb ik zin om alles te bestellen. Hopelijk heb ik jullie niet al te veel aangestoken met het koopvirus, maar dit moest ik gewoon even delen. Als je toch wel het koopvirus hebt gekregen: je bent niet de enige.

 

cc

 

Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd wat jullie normaal gesproken doen wanneer jullie een product willen wat nauwelijks tot niet in Nederland te verkrijgen is. Hoe gaan jullie daar mee om?

Via welke weg kom jij toch aan jouw spulletjes?

Posts created 902

47 gedachten over “Nieuwe ontdekking: Rosesbeautystore

 1. Wow, goede tip! Of eigenlijk juist niet haha, want nu wil ik alles ;). Ben blij dat inmiddels steeds meer merken in Nederland te koop zijn (Urban Decay en Benefit bijvoorbeeld), dat scheelt al een hoop! Maar ik ga deze webshop zeker onthouden :D.

 2. Ik wist niet eens dat de ICI Paris, Urban Decay verkocht! Hier in de buurt in ieder geval niet jammer genoeg haha! Handige tip, ik ga eens een kijkje nemen 🙂

 3. Heeeel fijn ? Nu moet ik mijn Amerikaanse connecties niet meer lastig vallen, haha! Vaak koop ik ook producten op vakantie of laat ik anderen dit meebrengen van op vakantie. En natuurlijk online bestellen

 4. Oh em gie! Thank you! (Niet namens m’n portemonnee btw hahah!). Ik was pas in Parijs en toen hadden ze dat peanut butter jelly palette niet bij de Sephora, die wil ik zo graag <3 hoe schattig! Misschien dat ik nog eventjes wacht totdat ik in de zomer naar Spanje ga, maakt een bezoekje aan Sephora extra speciaal. En in de vakantie gun ik mezelf meer, ook niet onvoordelig haha. Heb dan de geld-moet-rollen mentaliteit nóg meer dan dat ik al heb, oops. Als ik het niet meer uithoud dan weet ik in ieder geval waar ik terecht kan! Drie hoeraatjes voor jou, omdat je dit deelt en ik deze webshop nog niet kende <3

 5. Aaah het Too Faced Peanut Butter Jelly Palette wilde ik al heel lang! Wat gaaf dat deze webshop bestaat, deze kende ik nog helemaal niet. Je hebt geen idee hoe blij ik ben met deze tip! Dankje!

 6. Als ik iets echt heel erg graag wil hebben, dan bestel ik het gewoon. Verzend-en invoerkosten of niet. Al heb ik wel het geluk dat ik vrij regelmatig op reis kan en het dan dus in het buitenland kan kopen.

  1. Zo denk ik ook hoor, bestel ook wel eens dingen uit de VS met invoerkosten. Maar sommige dingen zijn echt niet op een andere manier te krijgen, dan vind ik dit wel een fijne weg 🙂

 7. Ohnee, dit is niet goed voor me, haha! Er zijn al twee bestellingen met make-up naar me onderweg, maar nu ik dit zie wil ik weer bestellen. Zo fijn dat ze zoveel mooie merken hebben, deze shop gaat meteen in mijn favorieten. Dankjewel voor het delen!

 8. Als ik echt iets wil dan zoek ik het wel dagelijks op om te zien hoe ik het het het goedkoopste kan krijgen. Of bijvoorbeeld zoals volgende week, dan ben ik een weekje in Lissabon. Dan zoek ik op wat ze daar allemaal hebben en dan koop ik daar enkel producten waarvan ik zeker ben dat ze ze in België of Nederland net verkopen.

  1. Handig! Zo’n weekje Lissabon is sowieso al prachtig, maar dan ook nog mooie producten kunnen meenemen maakt het toch net iets leuker 🙂

 9. Ik bestel nooit bij buitenlandse webshops.. de kosten lopen zo hoog op, maar super dat je dit deelt. Ik denk dat je daar veel lezers blij mee maakt. Ik zie Hourglass! Een van mijn favoriete vloggers/ makeup artists is daar altijd heel enthousiast over. Top!

 10. Goede tip! Voor nu blijf ik uit eigen veiligheid even weg van deze webshop haha. Als ik iets graag wil hebben, maar het is lastig te krijgen of de kosten worden te hoog, dan heb ik gewoon pech gehad en probeer ik er niet meer aan te denken. Of ik moet toevallig op vakantie gaan naar een land waar het wel verkocht wordt.

 11. Ik heb er 1 keer besteld en ze hebben het verkeerde palette opgestuurd. Heb het teruggestuurd en ze hebben niet eens het volledige bedrag van verzendingskosten terugbetaald ondanks dat zij in fout waren. Heb er ook enkele weken op moeten wachter voor het in orde was. Heb dus enkel een negatieve ervaring met deze website en heb een beetje schrik om er nog eens te bestellen. Ook al omdat het palette in een gewone enveloppe zat met wat bubbelverpakking rond.

  1. Jeetje! Ik heb wel opgezocht of er positieve ervaringen waren voordat ik dit artikel geschreven heb, maar dit wist ik dus niet. Niet netjes van de verzendkosten. Hopelijk is het eenmalig verkeerd gegaan …

 12. Vooral van Kat Von D heb ik al heel lang wat dingen op mijn lijstje staan en inderdaad heb je zeker niet alles van Urban Deacy bij de Ici Paris. Echt super dit! Ik ga het echt even checken!

 13. Oehh, ik kende het nog niet, maar zal het zeker onthouden voor als ik iets zoek. Ik denk dat het voor m’n bankrekening beter is als ik er nu niet uitgebreid naar ga kijken… 😛

 14. Deze kende ik nog niet, wat handig! Ik bestel vaak via BeautyBay of FeelUnique maar die hebben ook niet alles. En anders moet je gaan klooien met importkosten inderdaad, en die ben ik liever kwijt dan rijk. Super fijn, dankje voor deze tip!

 15. Wat een super tip, daar ga ik zeker eens kijken! Mijn ouders gaan elk jaar naar amerika, dus als ik zelf niet mee ga krijgen ze een mega wishlist mee haha. Als ik zelf wel ga, dan koop ik mezelf helemaal scheel. Maar de rest van het jaar koop ik ook wel spullen hoor, maar dan vooral merken die je hier kunt krijgen. NARS bestel ik meestal op hun site zelf. En mijn tante uit Indonesië bevoorraad me met Aziatische cosmetica, hihi.

  1. Ze hebben best wel uitgebreide social media pagina’s, heb er zelf nog niet besteld, wel van plan. Ik heb trouwens wel op een forum gelezen dat iemand er besteld had dus volgens mij is het gewoon betrouwbaar.

 16. Mijn grooste vraag is betaal je hier dan geen duane kosten/import kosten boven de 22 euro? Ik heb namelijk gehoord bij websites zoals colourpop zelf dat je hier maar voor max 23$ kan bestellen anders betaal je ook nog 20 euro aan de deur. ?? Groetjes marissa

  1. Rosesbeautystore is een Britse winkel, valt (nog) onder de EU dus geen import/douanekosten 🙂 Dat heb je bij Amerikaanse webwinkels vooral.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven