Makeup Geek Eyeshadow review

Makeup Geek Eyeshadow | Review & look

Makeup Geek Eyeshadow | Review & look

Al een tijdje had ik m’n oog op de Makeup Geek Eyeshadow pans. Ik zag en las er zo veel moois over, dat wilde ik ook uitproberen! Een paar weken terug had ik al de eerste 5 Makeup Geek Eyeshadow pans besteld en pas geleden kwamen de laatste 4 (voor voorlopig) binnen. Die ga ik natuurlijk laten zien, en ik laat ook weer zien wat ik ermee gemaakt heb.

 

Makeup Geek Eyeshadow review

 

Dit zijn de laatste 4 in het pakje, want de eerste 5 had ik stiekem allang open gemaakt. Je kan ze bestellen via BeautyBay, zonder importkosten. Met producten uit de VS kun je nog wel eens importkosten krijgen, maar alles van BeautyBay komt via het Verenigd Koninkrijk, waardoor je dus geen importkosten hebt. De Makeup Geek Eyeshadow pans en de Duochrome eyeshadow pans kosten €6,20 per stuk, de Foiled Eyeshadows kosten €10,00 per stuk.

 

Makeup Geek Eyeshadow review

 

Ik bewaar ze in een Z-Palette. Dit kleine Z-Palette passen er precies 9 in, vandaar dat ik er 9 heb gekocht. Ik heb 6 Makeup Geek Eyeshadow Pans, 2 Duochromes (de lijken lichtelijk van kleur te veranderen in bepaald licht) en 1 Foiled eyeshadow (super veel glans en glitter).
Het Z-Palette is trouwens magnetisch, waardoor de eyeshadows netjes in het palette blijven ‘plakken’.

 

Makeup Geek Eyeshadow review

 

Dit zijn de baby’s op een rij.
Bovenste rij van links naar rechts: Shimma Shimma, Mai Tai, Crème Brulee, Grandstand en Secret Garden.
Onderste rij van links naar rechts: Cinderella, Cocoa Bear, Americano en Cherry Cola.

En dan nu: swatches!

 

Makeup Geek Eyeshadow swatches

 

Het pigment van deze kleuren is echt enorm goed. De wat lichtere kleuren lijken misschien een beetje weg te vallen, dat komt omdat ze toch wel redelijk op m’n huidskleur lijken. Geloof me, ze zijn echt prachtig. Met een hele lichte oogschaduwbasis komen deze kleuren heel erg naar voren wanneer ik ze aanbreng.

Alle kleuren voelen heel zacht aan geven nauwelijks tot geen fallout. Voor fallout moet je wel redelijk wild bezig zijn. Op de een of andere manier voelen volledig matte kleuren vaak net iets droger aan, maar nog steeds heel fijn om mee te werken. Allemaal lekker zacht, en ze blenden net zo zacht uit.

Ik wilde heel graag Grandstand gebruiken voor de look, omdat dat de enige Foiled Eyeshadow is die ik heb. Toch heeft Secret Garden de hoofdrol gewonnen. Daarbij heb ik nog wat Cocoa Bear, Crème Brulee en Americano gebruikt.

 

Makeup Geek Eyeshadow review

Makeup Geek Eyeshadow review

Dit zijn echt heerlijke oogschaduw pans om mee te werken.

Natuurlijk ga ik de andere kleuren ook nog eens gebruiken. Zouden jullie daar ook een look van willen zien? Als jullie dat mooi lijkt maak ik nog een artikel met een paar andere Makeup Geek Eyeshadow looks!

Wat vind je van deze eyeshadows? Wil je nog meer Make-up Geek Eyeshadow looks zien?

Posts created 907

35 gedachten over “Makeup Geek Eyeshadow | Review & look

 1. Ik vind dat je de verschillende oogschaduwkleurtjes leuk gecombineerd hebt in het z-palette. Prachtige look, ik zou wel graag meer willen zinnen maar dan met de andere kleurtjes! 😉
  Liefs,
  Elles

 2. Wat een mooie kleur is secret garden. Staat echt wauw bij je.
  Ik ben wel benieuwd naar cherry cola .. ik denk dat jij echt alle kleuren kan hebben , hoewel ik die blauw en groen tinten bij jou het allermooist vind staan.:)

 3. Wat een prachtige kleurtjes heb je uitgekozen, ze passen allemaal goed bij elkaar zie ik maar weer in je look. Met deze losse oogschaduw kun je zelf je eigen kleurtjes bij elkaar stellen, dat vind ik zo handig!

 4. Mooie combinatie heb je uitgekozen! Ik heb net weer 11 nieuwe kleuren binnen, ik heb een echt makeup geek verslaving ontwikkeld en wil weer meer hebben.

 5. Het lukt het mij gewoon niet om een keuze te maken uit al die mooie kleuren die MUG in het assortiment heeft. Maar ik weet wel dat Cocoa Bear, Americano en Cherry Cola sowieso mijn digitale winkelmandje in gaan!

 6. Echt een heleboel mooie kleurtjes en een goed pigment! Grandstand springt er wel echt uit voor mij. Ik heb een z-palette en die mag ik van mijzelf gaan vullen wanneer ik aangenomen word 😉 dus nog even wachten!

 7. Had al wel eerder van Geek gehoord. Maar niet echt ervaring met de producten. De kleuren die je hebt uitgekozen zijn echt prachtig en staan ook super mooi op een wat donkerdere huid. Voor mijn huid zijn de kleuren denk ik net wat te donker. Maar graag zie ik nog wat looks, want het staat je prachtig en wie weet doe je mij verassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven