ELF review & looks | Glam vs Nude

ELF review & looks | Glam vs Nude

Als je het merk ELF (Eyeslipsface) nog niet kent, kijk dan vooral even mee! Als je het merk ELF wel kent, ben je hier vast al benieuwd naar. ELF is namelijk een prachtig make-up merk dat ook nog eens lief is voor je budget.

Eerst laat ik de producten zien, daarna laat ik de looks zien: een Glam look en een Nude look!

ELF review

Van ELF ontving ik een prachtig pakketje met de volgende producten: de ELF smudge pot in de kleuren Brownie Points en Ocean Bound, de Baked Higlighter in Moonlight Pearls en de Cream Eyeliner in het zwart.

Eyeslipsface | Smudge Pot Ocean Bound & Brownie Points

IMG_7811

Dit zijn echt prachtige potjes. Wat is Smudge Pot? Een soort cream eyeshadow, die echt heel zacht en romig is. Heerlijk.

ELF review smudge pot swatch

Dit zijn de swatches. Kijk die kleur dan! Zo ontzettend prachtig. Echt een heerlijk product, hier ben ik echt heel blij mee. Tijdens het aanbrengen vond ik een sponsapplicator het fijnst werken. Met je vingers kan ook, maar dat wordt wel een kliederboel. Met kwasten kan natuurlijk ook, maar die moet je daarna dan ook even schoonmaken.

Eyeslipsface | Cream Eyeliner

elf review

Dit is dus een gel eyeliner. Ook al zo mooi! Er zit een klein kwastje bij, en het verbaasde me hoe scherp en strak dat kwastje is afgesneden. Je kan er echt heel strakke lijnen mee zetten en netjes werken.

Eyeslipsface | Baked Highlighter Moonlight Pearls

elf review highlighter baked moonlight pearls review

Dit is de highlighter. Op de swatch vind ik deze niet heel sterk naar voren komen, hoewel ik de kleur en de glans wel heel erg mooi vind. Gelukkig is deze highlighter prima op te bouwen.

Deze producten heb ik natuurlijk gebruikt voor de 2 looks:
Glam vs Nude!

Eerst de Glam look:
Voor de Glam look heb ik de Smudge Pot Ocean bound gebruikt, de Baked Higlighter flink gebruikt en de Cream Eyeliner gebruikt.

glam look elf

glam look elf

En de Nude look:
Voor de Nude look heb ik de Smudge pot in Brownie Points gebruikt, de Cream Eyeliner wat subtieler gebruikt en de Baked Highlighter subtiel gebruikt.

nude look elf review

elf nude look review

Welke look vind jij het mooist? Heb jij wel eens een product van ELF gebruikt?

(De producten in dit artikel heb ik ter review ontvangen.)

Posts created 907

52 gedachten over “ELF review & looks | Glam vs Nude

  1. Ze zijn echt mooi! De smudge pots kosten 4 euro per stuk, de andere producten hebben ongeveer dezelfde prijs.

 1. Die smudge pots zien er heel indrukwekkend uit! Vooral die blauwe kleur is prachtig. De glam look vind ik dan ook het mooist. Blijven ze ook wel een beetje op hun plek zitten?

 2. Oh wauw ik ben echt onder de indruk van de Smudge Pots. Ik heb er nu al zo enorm lang over getwijfeld of ik ze zou kopen, maar de volgende keer als ik wat bij ELF bestel dat bestel ik die ook echt!

  1. Ik heb de smudge pot de rest van de dag zonder problemen gedragen. Zag er nog netjes uit! Ik heb zelf geen last van vettige oogleden of snel slijtende kleur, dus ik kan dat voor andere oogtypen niet zeggen, maar bij mij is het een hele dag goed blijven zitten.

 3. Wow, beidje potjes vind ik qua intensiteit super 😀 en de glam look vind ik toch net iets leuker.. want wat een prachtige kleur is dat toch! Helemaal geslaagd!

 4. Hello kleur! Die smudge potjes zijn echt bijzonder intens, zeg! Prachtig 🙂 ik vind beide looks mooi, maar de eerste vind ik nét wat toffer. X

 5. Die smudge-pots zien er echt ontzettend goed uit! Zelf heb ik nog geen producten van Elf, wel kende ik het merk al. Snel maar even de webshop bezoeken. 🙂

 6. Mooi zeg, vind beiden mooi. Ga zelf altijd voor de meer bescheiden kleuren maar dat komt ook omdat ik het niet helemaal meer bij mijn leeftijd vind passen.

 7. Wauw, prachtige producten! Beide looks staan je prachtig, maar vooral die blauwe look vind ik echt heel erg mooi bij je staan. Staat prachtig bij je huidskleur. <3

 8. Prachtige producten, de smudge pots zien er prachtig uit en zo ook de highlighter. De eyeliner heb ik ook en die vind ik erg fijn.
  De looks die je gemaakt hebt zien er goed uit!

 9. Jij bent zo goed in make-up looks. Echt practig. Ik vind zelf de nude het mooist. Ik heb elf nog niet geprobeerd, maar ik ben er wel heel nieuwsgierig naar!

  1. Ik vind ‘m fijn en hij blijft goed zitten! Alleen omdat ik een beetje lastige vouwtjes op bepaalde plekken van m’n oogleden heb vind ik liquid eyeliner zelf fijner werken.

 10. Wat ben je toch geweldig met make-up, Mariska! Het lijken me stuk voor stuk echt prachtige producten met een geweldige pigmentatie. Wauw!

 11. Wauw! Ik wilde al wat gaan bestellen bij ELF, omdat (bijna?) al hun producten vegan zijn. Deze ga ik zeker toevoegen aan m’n winkelmandje 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven