Gerard Cosmetics French Toast review

Gerard Cosmetics French Toast lipstick | review

Gerard Cosmetics French Toast lipstick | review

Tegenwoordig begin ik steeds meer into lipsticks te raken, en een lipstick van Gerard Cosmetics stond dan ook al even op m’n verlanglijstje. Omdat ik al redelijk wat liquid lipsticks heb, ben ik weer eens voor een klassieke lipstick gegaan: Gerard Cosmetics French Toast.

 Gerard Cosmetics French Toast review

Gerard Cosmetics is te koop op Beautybay.com, daar heb ik ‘m dan ook besteld. (samen met wat MakeupGeek shadows, die ik ook nog ga laten zien!) Gerard Cosmetics French Toast heeft me €12,60 gekost. Redelijke prijs, toch?

Misschien is je aan de foto opgevallen dat er glitters op de lipstick zitten. Die zitten alleen aan de buitenkant. Wanneer je de lipstick aanbrengt heb je dus geen glitters op je lippen. En het staat wel heel erg mooi en shiny! De hele verpakking van deze lipstick; de huls, het doosje, de glitters. Wauw. Zorgen er allemaal voor dat ik dit echt een prachtige lipstick vind.

 Gerard Cosmetics French Toast review
Een close-up zodat je de glitters op de lipstick nog wat beter kan zien. I love shiny! Wie niet?

Natuurlijk laat ik ook een swatch zien. Ik heb Twig van MAC ernaast geswatcht, zodat je het verschil kunt zien. Toen ik Gerard Cosmetics French Toast swatchte vond ik ze toch wel op elkaar lijken.

 Gerard Cosmetics French Toast

Ze komen wel bij elkaar in de buurt, maar French Toast is toch iets warmer en neigt wat meer richting rood-bruin. Toch leuk om ze zo naast elkaar te zien.

Toen heb ik natuurlijk de lipstick aangebracht! Ik wil altijd zo snel mogelijk een nieuwe lipstick op doen, om te kijken hoe die staat. Deze lipstick brengt echt heel fijn aan! Heel erg zacht en je lippen blijven ook zacht. De finish is ‘normaal’, niet matte en niet glossy. Hij blijft ook prima zitten. Na een maaltijd zul je ‘m wel wat bij moeten werken, maar ik vind dat ‘ie het netjes doet.

 Gerard Cosmetics French Toast review

Oeh! Ik vind het een mooi vrolijk kleurtje. Niet al te opvallend, kan dus weer bij een heleboel looks. Ik houd eigenlijk niet zo van kleuren indelen in ‘zomerkleuren’ en ‘winterkleuren’ en dergelijke, maar als ik móét kiezen vind ik deze wel mooi voor bij een vrolijke lente- of zomerlook. Hoewel ik deze gerust ook in de winter zou dragen.

 Gerard Cosmetics French Toast

Zo staat Gerard Cosmetics French Toast dus bij een hele make-up look. Ik moet wel zeggen dat het hier best meevalt hoeveel make-up ik op heb. Een hele geslaagde koop als je het mij vraagt!

Wat vind jij van deze lipstick? Heb je wel eens van Gerard Cosmetics gehoord?

Posts created 876

56 gedachten over “Gerard Cosmetics French Toast lipstick | review

 1. Ooooh ik vind deze mooier! Een glansje erbij is voor de droge lippen vaak beter, valt niet op die velletjes. Dus jaaaaah!
  Ik heb nog niks van dit merk. Wel al heel vaak virtueel geshopped ?

 2. Ah ja, nu wil ik ‘m echt! de kleur staat je heel erg goed en ineens denk ik wow wat heb jij eigenlijk mooie lippen zeg -klinkt een beetje vreemd-. Mijne Moét snel komen!

 3. Ik vind de lipstick prachtig! Maar hij lijkt inderdaad een beetje op Twig. Aangezien ik Twig al heb vind ik het zonde om ongeveer dezelfde kleur te kopen dus zou ik eerder voor een andere kleur gaan. De prijs is trouwens wel heel netjes.

 4. Ik vind het een super mooie kleur. De glitters die erin zitten zie ik bijna niet terug op je lippen. Ik hou zelf niet zoveel van die glitters.

 5. Toen ik deze foto op je Instagram zag, vond ik het al zo gek van die glitters! Maar wat grappig dat het geen één glittertje afgeeft op de lippen. Prachtig kleurtje, zeker de prijs waard vind ik.

 6. Wat een mooie kleur zeg! Ik was sowieso al benieuwd naar de lipsticks van Gerard Cosmetics, maar nu wil ik deze sowieso ook als ik ze een keer ga bestellen.

 7. Wauw wat een prachtige kleur! Deze zou ik ook graag toe willen voegen aan mijn collectie 🙂 Hij lijkt op de foto’s net bevroren met die glitter er in!

 8. De verpakking vind ik, als ik heel eerlijk ben, wel een beetje goedkoop ogen. Maar de kleur vind ik wel supermooi! Echt zo’n heerlijk kleurtje voor elke dag.

 9. Het ziet er vrij speciaal uit zo in zijn houder. Ik kende het merk nog niet, maar I like it! Het staat je heel goed.. en dat het vrij subtiel is, bevalt me wel 😀

 10. Wat een mooie lipstick! Op het eerste gezicht dacht ik dat deze lipstick niets voor me zou zijn. Chucky glitters zijn niets voor mij! Maar na verder gelezen te hebben ben ik toch enthousiast geworden. Een mooie kleur & finish! Deze lipstick is echt een juweeltje in je make-up lade!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven