Fizz Nagellakdroger Funky Monkey

Fizz Nagellakdroger Funky Monkey | Review & winactie!

Fizz Nagellakdroger Funky Monkey | Review & winactie!

Zit je ook elke keer op je nagels te blazen nadat je nagellak hebt aangebracht, zodat het sneller droogt? Ik in ieder geval wel. Met dit schattige nagellakdrogertje, de Fizz Nagellakdroger Funky Monkey, hoef je dat niet meer zelf te doen. En het staat ook nog eens ontzettend schattig!

 

Fizz Nagellakdroger Funky Monkey

 

Van Ditverzinjeniet mocht ik een product uitkiezen om te reviewen. Ik heb wel echt in totaal een paar uur op de site zitten kijken, want ze hebben zo veel ongelooflijk leuke spulletjes! Gadgets, accessoires, cadeautjes, noem maar op. Uiteindelijk smolt mijn hart toch wel van dit schattige aapje en heb ik dus voor de Fizz Nagellakdroger Funky Monkey gekozen. Ditverzinjeniet was zo lief om er 2 op te sturen, zodat ik er ook eentje weg kan geven aan een van mijn lezers!
Lief, toch?

Fizz Nagellakdroger Funky Monkey

De Fizz Nagellakdroger Funky Monkey komt in een doosje. Er gaan 2 AAA batterijen in, via een klepje aan de achterkant van het aapje. Het klepje gaat heel makkelijk open, geen gedoe met mesjes of schroevendraaiertjes. Dat is wel zo fijn.

Als je je vingers op de knop met de banaantjes legt begint het aapje te blazen. De lucht kom niet uit het mondje van het aapje (dat zou te hoog zitten om de nagels te drogen) maar uit een kleine opening die dichterbij de vingers zit en onder het mondje. Van deze nagellakdroger is er trouwens ook nog een pug hondje en een panda variant, die ook enorm schattig zijn.

Fizz Nagellakdroger Funky Monkey

Het werkt goed en het staat ontzettend leuk! Ik blijf het zo’n schattig ding vinden. Dus, wil jij ook zo een schattig aapje winnen, om je nagels te drogen?

Ik geef 1 Fizz Nagellakdroger Funky Monkey weg!

Wat moet je doen om mee te doen?
Je hoeft alleen een reactie achter te laten en zeggen dat je mee doet, vul wel een geldig e-mailadres in.  Ik mail namelijk de winnaar op 15 april, en als ik binnen 48 uur geen antwoord heb, kies ik een nieuwe winnaar.

Wat mag je nog meer doen? (Deze stappen zijn dus niet verplicht, maar wel heel lief)
– Mij volgen op Bloglovin’
– Mij volgen op Instagram
– Ditverzinjeniet.nl volgen op Instagram

 

Wil jij ook zo’n schattig aapje winnen?

Posts created 885

48 gedachten over “Fizz Nagellakdroger Funky Monkey | Review & winactie!

  1. Wat grappig! En toevallig… ik hem hem zelf niet maar ga hem volgende week ook verloten.. zal ik meedoen? Ah..ik ben al zoveel verwend met leuke gadgets, ik geef de anderen deze leuke kans!

  2. Super cute ik vraag me alleen af of het wel goed werk? Mijn ervaring met nagellak drogers is niet zo geweldig.. Doe graag mee.. uit nieuwsgierigheid..

  3. Ahh wat een schatje, ik zou hem graag uit willen proberen. Alleen voor hoe het aapje eruit ziet zou je hem toch al willen? Ik doe mee! Succes iedereen.

  4. Wauw zo cute. Ik wil hem. Ik doe mee. Mijn e-mail vind je op het commentformulier. Ik volg je ook op instagram en ook volg ik ditverzinjeniet.nl op instagram. Ik heet daar Virtualbeautymagazine(voor de controlecheck).

  5. Echt een hebbedingetje! Ik zit vaak uren te wapperen met mijn handen, als ik teveel en te hard blaas dan word ik op een gegeven moment erg duizelig..
    Dus ik doe heel graag mee aan deze leuke winactie!
    Ik volgde je al op Bloglovin en Instagram 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven