Kiko 530 review

Nagel challenge update | Kiko 530 review

Nagel challenge & Kiko 530

2 weken geleden begon ik aan de Nagel challenge; natuurlijk langere nagels in 30 dagen. We zitten dus alweer op de helft! Ik laat zien hoe de challenge tot nu toe gaat, en ik laat ook mijn favoriete nagellakje zien: de Kiko 530.

Samen met mij doen er ook een paar anderen mee met de nagel challenge;
Beaudine van Happinessbybeaudine
Ilona van Innerselfie
Reshma van Addicted2beauty
Shiralee van Shiralism

IMG_7767

Dit is hoe mijn nagels nu zijn. Ze zijn iets langer geworden en gelukkig niet afgebroken. Ze worden steeds mooier, maar nog niet zo lang als ik ze hebben wil. Het gaat in ieder geval goed!

Wat ik aan m’n nagels heb gedaan voor deze challenge: eigenlijk helemaal niks, behalve het opdoen van een nagelverharder ( doorzichtig lakje van OPI ).  Het laagje maakt je nagels echt sterker en zo hoop ik te voorkomen dat m’n nagels scheuren of afbreken.

Voor het einde van de nagelchallenge hoop ik dat ze nog wat langer worden en wil ik de vorm netjes bijvijlen. Hopelijk kom ik de challenge door zonder gebroken nagels.

En dan laat ik nog mijn favoriete nagellak zien: de Kiko 530.

Kiko 530 review

Dit lakje heb ik jaren geleden gekocht, toen ik op vakantie in Spanje was en Kiko nog niet eens in Nederland zat. Kun je nagaan, best een tijdje geleden. Ik had wel meerdere lakjes gekocht, maar uiteindelijk droeg ik deze het meest en is dit mijn favoriet geworden. Toen Kiko naar Nederland kwam heb ik uiteraard een back-up gekocht. En nog meer lakjes.

Kiko 530 review

Hij brengt fijn aan, dekt goed met 2 laagjes, blijft een paar dagen netjes zitten (wat ik heel wat vind voor een ‘gewone’ nagellak) en is gewoon heel erg mooi. Een soort blauw/groen, afhankelijk van welke kant je het bekijkt, met prachtige glitters. Heel veel glitter. Ik houd van glitter.

Kiko heeft veel prachtige lakjes, maar dit is en blijft mijn favoriet!

Wat vind jij van Kiko lakjes? Heb jij een favoriet?

Posts created 907

32 gedachten over “Nagel challenge update | Kiko 530 review

  1. Jou nagels groeien snel en zien er erg sterk uit! Bij de mijne zit ook wel iets of wat verbetering in, maar dat zie je maandag in een artikel! Liefs ilona

  2. Wauw ze zijn al best lang hoor! Mooi! Ik had erg last van snel afbrekende nagels, maar sinds ik ze vijl in plaats van knip en gelnagellak gebruik zijn ze al een stuk langer.

  3. Mooie nagellak! Ik ben normaal niet zo van blauwe nagellak, maar deze is wel tof. En succes met de challenge! Nagelverharder kan soms inderdaad goed werken om ze langer te laten groeien.

  4. Wat een prachtige kleur! Blauw is een wat heftigere kleur om op je nagels te doen (als je het vergelijkt met roze en rood), maar deze ziet er heel classy uit! Veel succes met de challenge ^-^

  5. Je bent goed bezig met je challenge zeg! Ik zou het echt niet vol kunnen houden, door mijn werk raak ik echt nagels kwijt (oké zo dramatisch nou ook weer niet, maar je snapt mijn punt wel denk ik :p).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven