Aliexpress shoplog brush egg oval brush

Wat ik geshopt heb bij AliExpress

AliExpress shoplog

Op AliExpress kan ik eindeloos rondkijken. Elke keer kom ik weer nieuwe dingen tegen die mijn interesse wekken. De gekste dingen, de leukste dingen en de mooiste dingen. En het allerleukste is: het is allemaal spotgoedkoop! Goedkoop kunnen we altijd wat mee, toch? Ik laat zien wat ik de laatste tijd bij AliExpress geshopt heb.
Bij AliExpress shop ik het liefst accessoires en handige tools. Die zijn op deze manier heel goedkoop, en er kan ook weinig mis mee zijn. Ik heb met dit soort producten nog nooit een miskoop gedaan eigenlijk. (Je kan natuurlijk altijd op de beoordelingen letten, soms zitten daar ook klantfoto’s bij)

Aliexpress shoplog brush egg oval brush

Zo ben ik uitgekomen op deze Brush Egg ($1,07 inclusief verzendkosten) en deze Oval Brush! De Brush Egg is een handig hulpmiddeltje om kwasten schoon te maken, De Oval Brush is een dupe van de MAC oval brush. In verschillende formaten beschikbaar en handig om foundation mee aan te brengen of om met (crème) contour producten te werken.

Aliexpress brush kwast droogrek

Ook erg handig: een droogrekje voor je kwasten! Deze was maar $3,09 en hij is zo fijn om te hebben.

Naast make-up tools en handigheidjes koop ik ook graag sieraden via AliExpress. Ik houd altijd wel rekening met niet al te hoge kwaliteit, maar eigenlijk valt het me tot nu toe altijd mee.

Aliexpress ring oorbellen

De verkoper beweerde dat de ring van echt zilver is; volgens mij zit er alleen laagje zilver omheen, maar de kwaliteit is wel veel beter dan echt de super goedkope ringetjes. Eigenlijk vergelijkbaar met een ring die je bij de Lucardi zou kopen. Hij kostte me $3.43. De oorbelletjes vond ik gewoon heel erg leuk! En die waren maar $0,29. Daar maak ik ze zelf niet voor!

 

Ik heb ook nog zaadjes voor aardbeienplantjes besteld. Dit is wel echt een wilde gok geweest. Ik kwam plaatjes tegen van aardbeien in regenboogkleuren en daar verkochten ze dus deze zaadjes van.

aliexpress regenboog aardbeien zaadjes

Eerst maar eens proberen te planten en kiemen, en wie weet heb ik over een tijd wel een regenboog-aardbeienplant. Een leuk experimentje voor $0,49.

Ten slotte: nep wimpers! AliExpress heeft echt een heel uitgebreid aanbod nep wimpers waarvan de haartjes echt heel natuurlijk ogen. En dat voor $0,92. Van super volle nep wimpers tot heel naturel; het aanbod is enorm.

aliexpress false lashes nep wimpers

Deze nep wimpers zijn wel echt aan de grote volle kant, maar zoals je kan zien met heel mooie haartjes. Er zijn er alweer meer onderweg.

Wat mij betreft een heel geslaagde shopsessie!

Nog wat AliExpress tips:

– Koop het liefst van een verkoper met hoge beoordelingen.
– Houd rekening met een redelijk lange verzendtijd: 2-4 weken is gemiddeld.
– Als je toch kleding wilt kopen via AliExpress: koop het alleen als je klantfoto’s in de boordelingen hebt gezien, en die er goed uit zagen.
– Met een AliExpress account kun je heel erg veel: je kan de status van je order zien, een overzicht van al je bestelde producten, contact opnemen met de verkoper, etc.

Welke producten van AliExpress zou jij wel eens willen bestellen?

Ik heb deze shoplog ook als gastblog op Budgetella geschreven.

Posts created 891

61 gedachten over “Wat ik geshopt heb bij AliExpress

 1. Die regenboog aardbeien lijken mij super tof om te zien. Ik koop veel bij Ebay maar dat is vergelijkbaar met Aliexpress. De prijzen die mensen soms vragen voor artikelen, niet normaal. 0,29 cent voor een paar oorbellen! Bestel jij ook wel eens make up? -x-

  1. Make-up durf ik niet zo goed, omdat ik niet weet wat de regelingen omtrent ingrediënten van producten in China zijn. En hoe mijn huid daarop reageert. Dus make-up zelf doe ik eigenlijk niet :0

 2. Ik ken veel mensen die dol zijn op Aliexpress ze hebben vaak grappige gadgets, maar dat plastic vind ik vaak ook een beetje eng je hoort wel vaak over giftige stoffen in die producten.

 3. Ik herken dit helemaal! Ik ben gek op alie express! Ik heb dat eitje ook gekocht voor het schoonmaken van kwasten! Echt top product! Leuke shoplog 🙂

 4. Ik heb zelf de brush egg ook, fijn dingetje! Ik durf ook niet meer zo goed make-up via ebay te doen, ben te bang dat er wat verkeerds in zit.

 5. Wat een leuk artikel! Ik zat laatst even te kijken op AliExpress, omdat mijn vriend er altijd op zit. En zag de brush cleanser voorbij komen en daar was ik wel benieuwd naar geworden en ook nog andere handige tools. Super goedkoop ook! We hebben toevallig gister 2 voorjaarsjasjes besteld voor ons kleine (nadat we klant foto’s zagen) kan niet wachten tot ze binnen zijn.

 6. Hoe gaaf! Een regenboog aardbeienplant, hahaha.voor dat geld juk je hier ze j er wel mee experimenteren ja. Ik moest trouwens wel lachen om dat kwasten droogrek, ik moest denken aan een schotel in de ruimte ofzo haha. Fijne dingen heb je gekocht!

 7. De brush egg is echt heel fijn, gebruik mijne al bijna 2 jaar denk ik! Ik ben wel heel benieuwd naar de oval brush, je ziet ze steeds meer voorbij komen.

  Ik koop mijn wimpers eigenlijk altijd via ebay maar deze zien er erg mooi uit, misschien is een keer bij Aliexpress kijken 😀

 8. Die brush egg heb ik ook! Ik vind het zo leuk om op aliexpress te bestellen, ik vergeet het altijd en ineens ligt er een pakketje op me te wachten 🙂

 9. Spotgoedkoop zeg! Die aardbeien, zijn die ook echt eetbaar? Wat apart! Ik heb even gekeken en zag mooie pumps daar, heel apart… o dear, echt leuk.
  I keep it mind!

 10. Ik heb echt al heel erg vaak iets op aliexpress gekocht en iedere keer als er dan een pakketje kwam was het altijd spannend omdat ik dan niet meer precies wist wat ik had gekocht haha. Van alles dat ik heb gekocht heeft er misschien 1 dingetje tegen gevallen en de andere dingen (zo’n 30) ben ik allemaal heel blij mee. Ik zou die aardbeizaatjes ook wel willen proberen, klinkt onmogelijk maar is het proberen waard!

 11. Wat heb je leuke dingen besteld! Ik baal nu echt nu ik dit zie haha. Mijn vriend heeft er net een grote bestelling geplaatst. Ik wist niet dat ze een dupe hadden van de Mac Oval brush. Ik ben heel benieuwd of hij goed is!

 12. Jemig, aardbei plantjes! Haha… daar zou ik nou nooit op komen. Ik heb ook al diverse dingen via Aliexpress gekocht. Zo goedkoop er zitten juweeltjes tussen.

 13. Ik ben ook echt verslaafd aan aliexpress! Ik vind het ook leuk om te kijken wat voor een gekke dingen ze verkopen. Je vindt er de meest bizarre dingen haha.

 14. Wat een leuke producten heb je gekocht! Vind die oorbellen heel leuk! Zelf kijk ik ook wel eens bij aliexpress maar heb er nog nooit wat gekocht. Op Ebay koop ik wel eens wat, Op aliexpress ga binnenkort ook eens wat bestellen. Daar hebben ze meestal nog meer als op ebay!

 15. Wat een leuke producten heb je gekocht! Ik shop zelf wel eens via wish. Ik denk dat dat een beetje hetzelfde is als aliexpress. En voor t geld kun je het niet laten toch?! Liefs ilona

 16. Wat heb je leuke spulletjes gekocht! Die kwastendroger is echt enorm handig 🙂 Mijn schoonfamilie bestelt ook regelmatig spulletjes daar en mijn vriend is er al helemaal gek op. Zo hebben mijn schoonzusjes van die schoenen gescoord met lichtgevende zolen. Misschien moet ik het zelf ook maar eens proberen. Thanks voor de tips! X

 17. Wat een leuke dingen. Ik wacht sinds begin februari nog steeds op 2 dingen. 🙁 Volgens mij heb ik het net bij de verkeerde koper gekocht. Ik ga ook op zoek naar de kwasten houder 🙂 En ik kan ook zo’n cleansing pad besteld en wacht er nog steeds op.

 18. Ik heb er nog nooit wat besteld. Volgens mij heb ik de hele website überhaupt nog nooit bezocht haha. De tips komen in ieder geval goed van pas! Het droogrekje voor kwasten en de brush egg lijken me wel echt mega handig.

 19. Leuk! Ik heb de borstel ook en het handige eitje!
  Ik shop liever op Ebay ivm mijn Paypal, vind ik handiger! Er is ook nog een lading onderweg vooral nagel producten.
  In China word op dieren getest, dus ik koop er geen makeup meer.

 20. Super leuk! ben zelf ook aardig fan van Aliexpress, bestel er werkelijk van alles. Als ik weer eens wat zie op youtube, een review van een ‘handige’ gadget bijvoorbeeld dan is de kans groot dat ik het daarna zelf aanschaf via Aliexpress om het te testen.

 21. Die kwastendroger <3 leuk! Ik heb ook weer een lading aan sieraden besteld en overige kleine dingetjes. Grappige is vind ik dat je spullen in een winkel ziet liggen dat je bij AliExpress voor 1/3 van de verkoopprijs in de winkel ziet. Logisch ook wel, maar dan kies ik toch voor een langere wachttijd, haha

 22. De wimpers zijn heel mooi! Ik ben erg benieuwd naar je ervaring met de oval brush. Ik heb tot nu toe nog geen make-up gekocht bij Alieexpress omdat ik bang ben voor de kwaliteit en de ingrediënten. Ik hoor en lees hier negatieve ervaringen over, ook qua geur van de producten. Dus als je goede adresjes hebt, hoor ik het graag. Ik koop enkel visagie gerelateerde dingen, zoals een rugzak waar veel make-up in past of lege paletten om zelf make-up in te doen. Tot nu toe is alles goed gegaan en netjes aangekomen.
  De brush egg heb ik ook gekocht via een NL webshop. Ik ben er blij mee aangezien ik meerdere keren per week mijn make-up kwasten moet wassen (visagie).

  1. Ik koop ook liever geen make-up producten via AliExpress, ben ook bang voor wat erin zit. Vooral accesoires, die bevallen me wel altijd goed. Marjoleine (www.marjoleinee.nl) heeft wel laatst liquid lipsticks via AliExpress gekocht, wellicht gaat zij er nog wat over schrijven. Kan het vragen als je wilt.

 23. Leuke en handige aankopen! Ik moet toch écht eens wat gaan bestellen bij Aliexpress, maar ik zit gewoon vaak op Ebay en dan denk ik daar niet meer aan haha :’)

  1. Ik vind hem heel erg handig! In combinatie met kwastenreiniger van Kruidvat worden m’n kwasten zo erg schoon 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven