Puma creepers

Puma creepers | Nieuwe schoenen outfit

Puma creepers outfit

Een tijdje terug heb ik prachtige schoenen besteld: de Puma creepers. Van Aliexpress weliswaar. Deze prachtige schoenen wil ik natuurlijk in een outfit blogpost laten zien! Toevallig was ik in Lelystad en wilde mijn lieve zusje Sara (10) graag fotograaf spelen, en eigenlijk ben ik best wel trots op de foto’s die ze gemaakt heeft. Zelf is ze ook erg trots.

Puma creepers

Het was erg mooi weer, het waaide helaas wel flink. Dat is op de meeste foto’s ook wel aan m’n haar te zien, haha. Door de wind was het een beetje koud, maar zo in het zonnetje was het nog best uit te houden.

Puma creepers outfit

Ik heb de Puma creepers gecombineerd met een jeans van C&A (C&A heeft echt geweldige jeans voor een goede prijs, aanrader), een suède blouse van Stradivarius met daaronder een zwarte top van H&M. De ketting die ik draag komt van Aliexpress. Waar ik tegenwoordig echt veel bestel, maar het is allemaal zo goedkoop, en valt me eigenlijk nooit tegen. Het enige nadeel is de verzendtijd; het komt dan ook wel van erg ver.

Puma creepers

Deze Puma creepers heb ik ook bij Aliexpress besteld, waar ze ongeveer €40 inclusief verzendkosten waren. Ik heb er een paar weken -ongeduldig- op moeten wachten, maar ze zijn het wachten helemaal waard geweest!

Puma creepers black

Nog even een close-up van deze prachtige schoenen. Zijn ze niet prachtig? Ik ben onafscheidelijk van dit paar.

Het was zo leuk om deze foto’s te maken! Ik ben enorm gek op m’n zusje (op al m’n broers en zusjes trouwens) en behalve dat het gewoon heel gezellig met haar was, is het ook heel lief om d’r zo trots te zien.

IMG_7469

Een selfie met m’n lieve zusje en trotse fotograaf. Is het geen schatje?

Zijn de Puma creepers niet prachtig? Wat vind je van m’n zusje als fotograaf?

 

 

Posts created 885

34 gedachten over “Puma creepers | Nieuwe schoenen outfit

 1. AE is echt een handige webshop. Nadeel van wachten kan ook zij nvoordeel zijn, soms moet ik zo lang wachten dat het een verassing is wat er in het pakje zit.

 2. Wat heeft ze prachtige foto’s gemaakt! Ik vind deze schoenen heel tof. Het model is echt gaaf, vind persoonlijk vooral de zandkleurige erg mooi! Veel plezier ermee.

 3. Deze schoenen zag ik inderdaad al bij je voorbij komen, ik vind ze zo ontzettend gaaf! Ook was het voor mij een verassing dat ze van AliExpress komen, echt een goede aankoop.

 4. Wat heb je een lief zusje! De schoenen vind ik echt tof. Ik bestel zelf ook wel eens van Ali Express. Het duurt inderdaad heel lang, maar dan heb je ook wat!

 5. Ten eerste: wat ontzettend lief dat je zusje de foto’s heeft gemaakt! Dat heeft ze heel goed gedaan. En dan je creepers, mooi zijn ze! Ze staan je heel goed en vooral met een basic outfit komen ze goed tot hun recht.

 6. Mariska! Heb je fijne paasdagen gehad? Wauw, wat een toffe schoenen. Deze had ik nog niet eerder voorbij zien komen. Leuk he die hogere zolen onder sneakers? Enjoy your day!

  Liefs,
  http://www.merelteunis.nl
  A personal lifestyle blog about the little things in life and with a touch of health, wanderlust & beauty.

 7. Wat lief dat je zusje de foto’s had genomen! Jammer van de lange levertijd, maar ze zijn echt tof! Je ziet deze schoenen steeds vaker voorbij komen en zelf zou ik ze wel graag in de camel kleur willen hebben <3

 8. Hele toffe outfit + foto’s! Ik heb zelf nog nooit schoenen online besteld, omdat ik bang ben dat ze niet passen. Nu ben ik wel benieuwd hoeveel broers/zussen je heb! 😀 -x-

  1. Dankjewel! Deze schoenen vallen normaal uit eigenlijk, hooguit een halve maat kleiner. Ik heb 1 oudere broer, een jongere broer en 2 zusjes 🙂

 9. Die schoenen zien eruit alsof ze heel lekker lopen, vanwege de dikke zool.
  Wat een lief zusje heb je en ik vind haar foto’s heel goed! Ik zou haar zo als mijn vaste fotograaf aan willen nemen, een echte professional !

 10. Ik vind de puma creepers toffe schoenen. Zelf bestel ik wel eens iets op aliexpress het is wel allemaal fake. Had er schoenen besteld en mijn teen bloedde elke keer als ik die aanhad. Maar toch leuke post en je zusje kan goed foto’s trekken.

  1. Het zijn inderdaad fakes, maar ik vind ze wel erg mooi (nagemaakt). Wat zonde zeg, het is wel aan te raden om ze een maatje groter te bestellen meestal.

 11. Mooie schoenen, zouden zo mijn favoriet kunnen worden. Ik ben dol op sneakers. Je zusje is een uitstekende fotograaf.Mooie foto’s heeft zeg gemaakt.

 12. Hey Hey

  Bedankt voor je reactie
  Ik vind je schoenen echt ontzettend gaaf. vaak houd ik niet van dit soort schoenen maar deze vind ik echt leuk..Lopen ze trouwens lekker.

  X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven