MAC Twig lipstick

MAC Twig lipstick | Review

MAC Twig lipstick

Al een tijdje had ik mijn oog op deze lipstick: MAC Twig. Nouja, eigenlijk kon ik niet kiezen tussen Twig en Mehr. Uiteindelijk wilde ik Twig toch iets liever hebben, en toen ik de Douglas in liep en Twig heel mooi op voorraad lag, wist ik dat dit voorbestemd was.

MAC Twig lipstick

Dit is ‘m dan, de beauty! Hier word ik wel blij van. Lipsticks zien er in de huls altijd heel donker uit, deze foto heeft ook wel een aparte lichtval.

MAC Twig lipstick

De lipstick in de huls en het doosje. Daar staat natuurlijk op welke kleur het is. Ik vind de verpakkingen van MAC altijd zo mooi en classy. Ja, ik koop het met plezier!

Dan komen er natuurlijk swatches.

MAC Twig lipstickMAC Twig lipstick

1 foto vol in het licht, en de andere wat meer in de schaduw. Zo kun je wat beter zien hoe de kleur is bij verschillend licht. Hij is toch wat meer roze/rood en minder bruin dan ik van te voren gedacht had. Wel bevat deze lipstick meer dan genoeg kleur en voelt fijn op de lippen tijdens het aanbrengen.

Twig is een lipstick met een satin finish. Hij is lekker zacht, droogt de lippen niet uit, hij werkt gewoon super  fijn eigenlijk.
Ik vind lipsticks van MAC erg mooi, maar snap de ultra-hype niet helemaal. Deze lipstick geeft ook gewoon een beetje af en moet je ook gewoon bijwerken na een tijdje. Begrijp me niet verkeerd, ik vind MAC producten, zo ook de lipsticks echt prachtig! Ik help je wel even uit de droom: MAC lipsticks blijven niet veel langer of beter zitten dan andere lipsticks van hogere kwaliteit.
Helemaal als je net als ik van mooie producten houdt is deze lipstick ook zeker z’n geld waard hoor. Het mooie van MAC lipsticks is dat er gewoon zo ontzettend veel keuze is.

MAC Twig lipstick

En zo staat MAC Twig me als ik ‘m heb aangebracht. Door de swatch was ik bang dat het een meer opvallende kleur zou zijn dan ik gehoopt had, maar hij staat toch wel redelijk naturel. Ben ik blij mee! Ik vind ‘m echt heel mooi.

Ik heb MAC Twig voor €19,50 gekocht bij Douglas. Ik moet wel even kwijt dat ik het personeel bij de Douglas hier in Haarlem geweldig vind; ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, er werd zelfs dubbel gecheckt of alles goed in de verpakking zat voordat ik het kocht. Echt super netjes!

Wat vind jij van de MAC lipstick hype?

Posts created 897

61 gedachten over “MAC Twig lipstick | Review

 1. Op het eerste zicht dacht ik dat dit een heel donkerrode kleur was, maar op je lippen staat hij heel mooi en straalt hij zelf zachtheid uit!
  Heel mooi!

 2. Mooie kleur. Ik snap wel waarom je zegt dat je het een hype vind, om dat er veel mensen dol zijn op Mac en Mac lipsticks, maar het zijn ook gewoon kwalitatief goede producten en eerlijk gezegd heb ik nog nooit een negatieve review gelezen over Mac. Het valt me de laatste tijd enorm op dat er veel word geschreven over Mac lipsticks (inclusief door mezelf) en dat maakt de “Mac hype” wel een beetje irritant haha. Maar ik ben gewoon echt wel fan van de lipsticks van Mac! De geur van vanille is echt heel lekker, er zitten mooie kleuren en finisch bij en de matte varianten blijven wel degelijk veel langer zitten! Voor iedereen wat wils bij Mac 🙂

  1. Je hebt ook helemaal gelijk! Zijn fijne en kwalitatieve producten, ben er zelf ook heel gek op! De lipsticks zijn alleen niet zo heilig vind ik, ze zijn prachtig en fijn, maar houden geen 24 uur 😛 Was ook niet negatief bedoeld, het zijn goede producten maar de hype blaast het een beetje op. En inderdaad, voor iedereen wat wils!

 3. Mooie kleur! Staat je ook super goed! Ja hype ik snap wat je bedoelt. Ik vind ze wel super fijn. Ben al jaren MAC fan en zal dat voor een lange tijd zijn. Komt ook omdat ik binnen kan lopen voor foundations enz. Dat is bij andere high end merken niet mogelijk.

 4. Twig staat je echt heel mooi! Echt een allerdaags kleurtje die je altijd en overal op kan doen. Zelf zou ik Twig ook dragen, hou van dit soort zachte tinten!

 5. Die kleur zou ik ook heel goed kunnen hebben, niet te opvallend, heel mooi!
  Ja, ik zie heel veel MAC lipsticks voorbijkomen, niet vreemd, als er zoveel keuze in kleur is. Voor ieder wat wils 🙂

 6. Ik twijfel zelf al een hele tijd of ik twig moet aanschaffen. Hij staat je prachtig en past super mooi bij je huidskleur. Ik denk dat ik hem binnenkort toch ook maar ga halen.

 7. Wat een mooie kleur zeg, staat je erg goed! Ik wil hier nu eigenlijk ook wel naar gaan kijken. Ik snap wel wat je zegt over de hype van MAC lipsticks; het zijn hele fijne lipsticks, maar soms lijkt het zo opgeblazen te worden op blogs dat je haast magische krachten van een product gaat verwachten.

 8. Wauw wat een mooie kleur! Staat je heel goed ook. Ik zou denk ook voor deze kleur gaan als ik een Macbook lipstick zou aanschaffen. Echt mooi is ‘ie!

 9. Wat een mooie kleur! En hij staat je ook echt heel leuk.
  Als ik de lipstick zo gezien had, zonder een swatch ofzo zou ik echt denken dat deze een opvallende kleur zou zijn. Maar dat valt reuze mee dus 🙂

 10. Twig staat ook nog zo hoog op mijn wishlist! Hij is zo mooi! Al ben ik over het algemeen meer fan van de matte lipsticks van MAC, maak ik voor sommige een uitzondering. Twig is er daar 1 van 🙂

 11. Twig staat je erg mooi! Ik snapte eerst de MAC hype niet helemaal maar sinds ik mijn eerste lipstick had aangeschaft, ben ik wel een beetje verliefd geworden. Vooral op de retro matte lijn. Er bestaan natuurlijk veel meer matte lipsticks van andere merken maarja MAC is mijn first love denk ik.. :p

 12. Mooi kleurtje Mariska! Het is inderdaad lastig om een swatch te vergelijken naar hoe de kleur op de lippen uitvalt. Hij staat jou in ieder geval heel goed.

 13. Mooi! Het staat je heel natuurlijk.
  Ik denk dat de hype rond de lipsticks inderdaad ook te maken heeft met de grote keuze, zo veel mooie kleurtjes dat je maar blijft kopen!

 14. Ik moet eerlijk zijn, de producten van MAC zijn kwalitatief écht een van de beste merken in m’n stash, ook al heb ik er maar twee! Maar goed! Deze staat je echt super leuk!

 15. Heel erg mooie kleur zeg! Hij staat ook nog op mijn verlanglijstje.
  Ik ben op het moment alleen heel erg aan het twijfelen of ik wel producten van MAC wil kopen vanwege alle dierproeven. Dilemma van mezelf: prachtige producten vs dierenleed, haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven