dierproefvrije make-up look

Dierproefvrije make-up look

Dierproefvrije make-up look

Omdat er steeds meer vraag is naar dierproefvrije make-up heb ik een look gemaakt met producten van merken die niet op dieren testen.

En er is een heleboel keuze! Veel van de make-up die ik had liggen was niet op dieren getest, bleek na een beetje onderzoek. Ik heb onder andere veel van Kiko liggen, wat ik ook nog niet aan jullie had laten zien. Met deze make-up look laat ik de mooie producten van Kiko zien, en laat ik ook zien dat je met dierproefvrije make-up net zo mooie looks kan maken.

dierproefvrije make-up look

dierproefvrije make-up look

dierproefvrije make-up look

Ik vind het wel zo eerlijk om er bij te zeggen dat ik zelf niet let op dierproefvrije make-up wanneer ik aankopen doe. Ik houd veel van dieren maar heb er zelf voor gekozen om niet mezelf bepaalde producten te ontzeggen. Ik hoop dat iedereen elkaars keuze daarin kan respecteren.

Het was toch wel even wennen om bij elk product dat ik normaal klakkeloos pak, eerst na te moeten denken en uit te moeten zoeken of het wel dierproefvrij is. Aan de andere kant went het snel. Het feit dat ik zo veel van Kiko heb gebruikt was eigenlijk ook best wel handig.

dierproefvrije make-up look

Welke producten heb ik gebruikt?

Foundation: Kiko Skin Evolution foundation
Wenkbrauwen: Anastasia Beverly Hills – Dipbrow
Lippen: Jeffree Star Cosmetics – Androgyny
Concealer :NYX HD Concealer wand

Ogen:
Kiko Infinity Sparkle Eyeshadow (401)
Kiko Metallic Shine Eyeshadow (06)
Kiko Liquid Intense Eyeliner (02)
Kiko Glitter Eyeliner
Colourpop Super Shock Shadow – Cornelious

Setting spray: ELF Makeup Mist & Set

Ik heb inderdaad geen mascara gebruikt. Eerst was ik het een beetje vergeten, daarna wist ik niet zeker of m’n mascara dierproefvrij was en dat bleek niet zo te zijn. Er zijn natuurlijk heel veel andere mascara’s verkrijgbaar die wel dierproefvrij zijn.

Houd jij je bezig met dierproefvrije make-up?