Freedom Makeup London

Freedom Makeup London | Look

Freedom Makeup London | Look

Gisteren heb ik in de mega review een heleboel producten van Freedom Makeup London laten zien. Die ga ik na de review natuurlijk niet laten liggen, dus heb ik er een look mee gemaakt.

Freedom Makeup London

Ik wilde graag een look maken met op de ogen heel lichte kleuren. Meestal werk ik met donkere kleuren, wat ik heel mooi vind, maar dit is weer eens wat anders. Staat ook lekker vrolijk, vind ik! En ja, ook op een getinte huid kun je heel goed met lichte kleuren werken! Dus, getinte ladies, nouja, eigenlijk gewoon iedereen: pak er eens gewoon lekker lichte kleurtjes bij.

Freedom Makeup London

Voor deze look heb ik de volgende producten van Freedom Makeup Londen gebruikt:

Freedom Pro Artist Pad – Black arts palette. Heeeeel erg veel kleurkeuze! De kleuren die ik gebruikt heb vond ik echt heel fijn werken. Klein beetje poederig, maar dat heb je met bijna alle oogschaduw. Het pigment is goed en ook op de oogleden pakken de kleurtjes heel goed.

Freedom Bronzed Professional Pro Bronze – Shimmer lights. De contour/bronzer kleur werkt heel fijn, de rest was eigenlijk niet sterk genoeg van kleur om duidelijk gezien te worden.

Freedom Pro Highlight Palette. Zo hee, deze highlighters zijn sterk. Je moet echt voorzichtig zijn met aanbrengen! Ik heb de cream highlighters uit dit palette gebruikt en ingeblend met een sponsje om het harde er vanaf te halen. Als je een heel sterke highlighter wilt is dit palette je man.

Freedom Pro Studio Priming Water. Super fijn! Deze hydrateert je huid echt. Ik heb wel het gevoel dat m’n huid er wat grover uitziet omdat ik niet een porievullende primer heb gebruikt, maar die moet ik er de volgende keer dan maar onder doen. Ik heb ‘t priming water ook nog gebruikt als setting spray, wat ‘ie ook best goed doet!

Freedom Pro Makeup Sponge. Deze sponsjes zijn wel echt een stukje zwaarder dan m’n spons van Real Techniques. Ze werken wel even fijn, vind ik. Brengt de foundation heel egaal aan, en daar houd ik wel van. Het is maar net wat je fijner in de hand vindt liggen.

Freedom Makeup

Je kunt swatches en reviews van alle producten die ik gebruikt heb terug vinden in het vorige artikel, de Freedom Makeup London | Mega review.

*De producten van Freedom heb ik ter review ontvangen.

Gebruik jij wel eens lichte kleuren in een ooglook? Hoe denk je over deze producten?

Posts created 897

41 gedachten over “Freedom Makeup London | Look

  1. Ik zag laatst dat je bij overhangende oogleden (die ik heb) beter een lichte kleur op je ooglid kan doen dan een donkere kleur. En het klopt, je ooglid valt dan minder weg. Dus ik ben nog aan het experimenteren πŸ™‚

  2. Mooie look! Ik heb ook een tijdje gehad dat ik vaak lichte kleuren droeg, maar tegenwoordig eigenlijk nooit meer.. misschien toch weer een keertje proberen.

    1. Ik gebruik wel mascara maar ik heb gewoon slechte wimpers, en gebruik altijd maar heel weinig omdat ik snel een spinnenpoten-feeling krijg. Er zijn mooie falsies onderweg, die ga ik binnenkort gebruiken!

  3. Wow wat een prachtige make-up look heb je gemaakt! Het palette ziet er heel goed uit, allemaal aardetinten, lijkt me fijn voor een dagelijkse look πŸ™‚

  4. Dit vind ik leuk! en het staat je ook zo goed. Ik gebruik meestal gewoon huidkleur Ik durf niet echt te spelen met kleur bij mijn ogen. Maar dit ga ik wel proberen, dankjewel voor de tip.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven