Boozyshop Freedom Makeup London

Freedom Makeup London | Mega review

Freedom Makeup London

Laatst ontving ik van Boozyshop een prachtig pakket om uit te testen: een heleboel producten van het merk Freedom Makeup London!

Ik heb in het verleden wel vaker bij Boozyshop besteld, maar dit merk had ik nog niet eerder in huis gehaald. Ik laat het allemaal uitgebreid zien!

IMG_6584 (4)

Dit is toch een heerlijk pakket om te ontvangen? Ontzettend lief, met een gepersonaliseerd kaartje van Boozyshop erbij. Zo’n kaartje doen ze ook altijd bij de bestellingen. Zo leuk!

Natuurlijk heb ik er ook een look bij gemaakt, maar omdat het zo veel producten zijn laat ik morgen de look zien en vertel ik hoe de producten me tijdens het maken van de look bevallen zijn.

Op naar de producten!

Pro Artist Pad Freedom Makeup

Freedom Makeup London Pro Artist Pad | Black Arts

Dit palette valt natuurlijk meteen op. Niet alleen omdat er ontzettend veel kleuren in zitten, maar ook omdat het vormgegeven is als een soort van tablet. Het palette heeft ook ongeveer het formaat van een tablet, en kan zoals je op de foto kan zien op het hoesje rechtop staan. Gaaf!

Zou ze echt van AL die kleuren swatches hebben gemaakt? Ja, dat heb ik gedaan. Bereid je voor.
Dit zijn de swatches van de bovenste rij (horizontaal). Daarna de 2e rij, de 3e, enzovoorts.

Freedom Makeup Pro Artist Pad


Freedom Makeup Pro Artist Pad

 

Freedom Makeup Pro Artist Pad

 

Freedom Makeup Pro Artist Pad

 

Freedom Makeup Pro Artist Pad

 

Freedom Makeup Pro Artist Pad

Zo. Dat zijn er nogal wat.
Het pigment vind ik er erg goed uitzien! Natuurlijk zijn niet alle kleurtjes even sterk, maar over het algemeen, echt heel erg mooi. Sommigen springen er ook echt uit.

Freedom Bronzed Professional

Freedom Makeup London Professional Pro Bronze | Shimmer Lights

Dit is dus een trio met, naar mijn idee, een kleur die je zowel als bronzer als voor contour kan gebruiken. Nog een blush kleur en een highlight kleur.

Freedom Bronzed Professional Pro Bronze

Dit zijn de swatches van het trio. De contour/bronzer kleur is matte en een tikkeltje warm, goed te gebruiken als beiden. Jammer dat ik het niet goed op de foto heb kunnen krijgen, maar de blush is heel warm roze met gouden glitters erin. Best apart! De highlight kleur blijft subtiel.
Als je wilt gaan stroben moet je even wachten op het highlight palette.

 

Freedom Makeup London Pro Highlight Palette

Freedom Makeup London Pro Highlight Palette

Doet me op de een of andere manier denken aan het highlight palette van Sleek. Deze van Freedom bevat meer kleurtjes; 8 in totaal. 6 cream highligters en de 2 in het midden zijn poeder highlighters.

Freedom Makeup London Pro Highlight Palette

 

Kijk dit dan! Als dit geen intense highlighter is weet ik het ook niet meer. Genoeg keuze uit ondertoon kleurtjes! Meestal vind ik het lastig om met cream highlighters te werken, maar dat zien we wel tijdens het maken van de look. Gelukkig zitten er ook nog 2 poeder highlighters in, om me te redden als het mis gaat. To be continued.

 

Freedom Makeup London

Freedom Makeup London Pro Studio Priming Water
& Pro Makeup Sponge (x2)

Ten slotte zaten er in het pakket nog deze primer en sponsjes. De Priming Water schijnt hydraterend te zijn, wat wel goed bij m’n huid past. De sponsjes voelen wat zwaarder dan de spons die ik heb (Real Techniques) maar voelen nog wel zacht aan. Hoe deze producten verder uit gaan pakken zullen we bij de look zien!

Deze producten zijn te koop bij Boozyshop. Tegenwoordig zit Boozyshop ook in Belgiรซ, zag ik.
De prijzen van deze producten zitten tussen de 5-20 euro. Best goed te doen!

Heb jij wel eens producten van Freedom Makeup London geprobeerd?

*Deze producten heb ik ter review ontvangen.

Posts created 891

44 gedachten over “Freedom Makeup London | Mega review

 1. Ik ken het niet, maar wat ziet het er compleet uit… jij kan wel even vooruit, mooie kleuren. Ik wist niet dat er ook zoveel mogelijk was met de kleurtjes van highlighters.Op zich natuurlijk logisch, niet iedere huid heeft dezelfde ondertoon.
  Ik vind de creamy ones altijd heel fijn, goed dat ze die ook hebben!

 2. Wat tof om dit allemaal te zien. Hier wordt ik een partij hebberig van! Ik ben benieuwd naar de look die je hiermee gemaakt hebt. ๐Ÿ™‚ -x-

 3. Wat een mooi compleet oogschaduw palette, zitten veel mooie kleuren in. Ben ook wel erg benieuwd naar het highlight palette. Zelf heb ik nog nooit een cream highlighter gezien of geprobeerd dus ik ben benieuwd hoe deze je bevalt.

 4. Wat een hoop producten! Lijkt me inderdaad heerlijk om zo’n pakket te ontvangen. ๐Ÿ™‚ Dat eerste palette en dan vooral de manier waarop je het kan neerzetten vind ik echt leuk! Maar ook de kleurtjes, hoor. ๐Ÿ˜‰

 5. Hele mooie producten! Ik kende Freedom al en heb zelf een aantal van hun producten in mijn stash. Van hun pro melts lipgloss ben ik groot fan! Ik ben benieuwd naar de look die je ermee hebt gemaakt.

 6. Ik heb er nog geen producten van geprobeerd, maar de bronzer vind ik er goed uit zien en bij boozyshop bestellen vind ik altijd fijn. Snelle levering en altijd een leuk persoonlijk handgeschreven kaartje!

 7. Wauw, de tijd dat je hiermee bezig bent geweest. Nice job girl! De review mag er zeker weten en het ziet er erg goed uit. Ik denk dat ik het highlighter palette binnen kort perongeluk bestel..

 8. Wat een gaaf palet, die eerste! Die bronzer lijkt me helemaal geweldig, ik ben de laatste tijd helemaal into bronzer dus ik ben bang dat deze in mijn winkelmandje komt ๐Ÿ™‚

 9. Bij het highlighter palette moest ik inderdaad ook gelijk denken aan Sleek. Deze ziet er ook erg goed uit! Ben ook heel benieuwd naar de sponsjes. Ik hou van die dingen en als deze ook goed is, dan hou ik die in gedacht voor als de mijne aan vervanging toe is.

 10. Wat heb je mooie producten ontvangen, leuk ๐Ÿ™‚ Ik heb nog niet veel ervaring met dit merk. Enkel een lipstick, een nagellak en oogschaduw palette. En ik bedenk me nu ineens dat ik dit nog nooit gebruikt hebt. Oeps.

 11. Die oogschaduws!! Wauw! Echt over het algemeen prachtig pigment inderdaad ๐Ÿ™‚ ben zo benieuwd, kan niet wachten om ze uit te proberen ๐Ÿ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven