IsaDora Gel Nail Lacquer

IsaDora Gel Nail Lacquer | Review

IsaDora Gel Nail Lacquer

Ik was al een tijdje benieuwd naar nagellakjes als deze; een soort gel lakjes, maar waar je dan geen gel lamp voor nodig hebt. Dus ben ik de IsaDora Gel Nail Lacquer uit gaan proberen!

IsaDora Gel Nail Lacquer

Ik vind de potjes erg mooi! Het merk IsaDora is trouwens (sinds kort) verkrijgbaar bij Douglas, het is een Zweeds merk.
Een mooie vrolijk roze kleurtje dat een beetje richting koraal gaat. De gel top coat is doorzichtig.
1 week super shine. Deze lakjes moeten dus een week in volle glorie glanzend blijven zitten.

 

IsaDora Gel Nail Lacquer

Het roze kleurtje heet Ship Ahoy! (257). Ik zie de link tussen het kleurtje en de naam niet, maar vind het wel een gave naam. Klinkt piraat-achtig. De top coat heet gewoon top coat (210). Duidelijk.

IsaDora Gel Nail Lacquer

 

Op de zijkant van het dopje staat duidelijk en eenvoudig hoe het werkt: je brengt het lakje aan, 2 laagjes. Dat moet je dan 3 minuten laten drogen, en daarna kun je de gel top coat erover heen lakken. Dit vind ik nou echt heel leuk gedaan! Op de een of andere manier word ik gewoon blij van deze lakjes.

Toen ben ik m’n nagels gaan lakken, volgens de plaatjes. Eerst Ship Ahoy aangebracht. Het kwastje is best fijn! Ik kan er netjes mee werken (en ben eigenlijk niet zo’n held met nagellak). Dat scheelt! Het kleurtje lijkt eerst een beetje streperig, maar als ik er nog een laagje op doe trekt dat weg. Wanneer ik de top coat er overheen heb gedaan is het streperige er helemaal uit.

IsaDora Gel Nail Lacquer

En toen zagen m’n nagels er zo uit!

De IsaDora Gel Nail Lacquer lakjes drogen trouwens echt verbazingwekkend snel. Er stond nergens geclaimd dat het heel snel droogt, dus ik verwachtte het eigenlijk niet, maar het was echt snel droog allemaal, ook de top coat.

Maar, hoe lang is het blijven zitten? Bij mij hebben deze lakjes de claim van een week net niet gehad. Ik moet wel zeggen, dat ik echt niet extra oplet wanneer ik nagellak op heb, dus loop ik echt super snel beschadigingen in m’n nagellak op. Desondanks is de IsaDora Gel Nail Lacquer 3 dagen zonder enige beschadigingen blijven zitten. Daarna nog 2 dagen met echt heel lichte beschadigingen, daarna bladderde opeens 3kwart van een nagel eraf. Toen heb ik alles eraf gehaald. Wat trouwens echt super makkelijk en snel ging! Ook niet verkeerd, als het er weer makkelijk af gaat.

Al met al dus best wel fijn! Deze lakjes zijn verkrijgbaar bij Douglas. (En nee, dit is geen affiliate link of #spon of iets dergelijks, gewoon een linkje voor als je te lui bent om het in te typen in Google.)

Deze review heb ik trouwens ook geschreven op Choosebeauty, waar ik tegenwoordig wel vaker reviews schrijf. Er is daar echt een soort database met productbeoordelingen te vinden, dus ook een kijkje waard!

Wat vind jij van deze lakjes?