IsaDora Gel Nail Lacquer

IsaDora Gel Nail Lacquer | Review

IsaDora Gel Nail Lacquer

Ik was al een tijdje benieuwd naar nagellakjes als deze; een soort gel lakjes, maar waar je dan geen gel lamp voor nodig hebt. Dus ben ik de IsaDora Gel Nail Lacquer uit gaan proberen!

IsaDora Gel Nail Lacquer

Ik vind de potjes erg mooi! Het merk IsaDora is trouwens (sinds kort) verkrijgbaar bij Douglas, het is een Zweeds merk.
Een mooie vrolijk roze kleurtje dat een beetje richting koraal gaat. De gel top coat is doorzichtig.
1 week super shine. Deze lakjes moeten dus een week in volle glorie glanzend blijven zitten.

 

IsaDora Gel Nail Lacquer

Het roze kleurtje heet Ship Ahoy! (257). Ik zie de link tussen het kleurtje en de naam niet, maar vind het wel een gave naam. Klinkt piraat-achtig. De top coat heet gewoon top coat (210). Duidelijk.

IsaDora Gel Nail Lacquer

 

Op de zijkant van het dopje staat duidelijk en eenvoudig hoe het werkt: je brengt het lakje aan, 2 laagjes. Dat moet je dan 3 minuten laten drogen, en daarna kun je de gel top coat erover heen lakken. Dit vind ik nou echt heel leuk gedaan! Op de een of andere manier word ik gewoon blij van deze lakjes.

Toen ben ik m’n nagels gaan lakken, volgens de plaatjes. Eerst Ship Ahoy aangebracht. Het kwastje is best fijn! Ik kan er netjes mee werken (en ben eigenlijk niet zo’n held met nagellak). Dat scheelt! Het kleurtje lijkt eerst een beetje streperig, maar als ik er nog een laagje op doe trekt dat weg. Wanneer ik de top coat er overheen heb gedaan is het streperige er helemaal uit.

IsaDora Gel Nail Lacquer

En toen zagen m’n nagels er zo uit!

De IsaDora Gel Nail Lacquer lakjes drogen trouwens echt verbazingwekkend snel. Er stond nergens geclaimd dat het heel snel droogt, dus ik verwachtte het eigenlijk niet, maar het was echt snel droog allemaal, ook de top coat.

Maar, hoe lang is het blijven zitten? Bij mij hebben deze lakjes de claim van een week net niet gehad. Ik moet wel zeggen, dat ik echt niet extra oplet wanneer ik nagellak op heb, dus loop ik echt super snel beschadigingen in m’n nagellak op. Desondanks is de IsaDora Gel Nail Lacquer 3 dagen zonder enige beschadigingen blijven zitten. Daarna nog 2 dagen met echt heel lichte beschadigingen, daarna bladderde opeens 3kwart van een nagel eraf. Toen heb ik alles eraf gehaald. Wat trouwens echt super makkelijk en snel ging! Ook niet verkeerd, als het er weer makkelijk af gaat.

Al met al dus best wel fijn! Deze lakjes zijn verkrijgbaar bij Douglas. (En nee, dit is geen affiliate link of #spon of iets dergelijks, gewoon een linkje voor als je te lui bent om het in te typen in Google.)

Deze review heb ik trouwens ook geschreven op Choosebeauty, waar ik tegenwoordig wel vaker reviews schrijf. Er is daar echt een soort database met productbeoordelingen te vinden, dus ook een kijkje waard!

Wat vind jij van deze lakjes?

Posts created 902

34 gedachten over “IsaDora Gel Nail Lacquer | Review

 1. Mooie kleur lakjes en de naam ship ahoy vondt ik wel grappig voor zo’n nagellak. Jammer dat ze nog geen week volhouden. Zelf let ik er ook niet extra op als ik mijn nagels heb gedaan met nagellak.

 2. Ik ben nagellak verslaafd en zelden blijft een lak een week zitten hoor! Ik vind dit een goede optie, ga ik misschien maar eens proberen.
  Hey en waarom geen affiliate? Je koopt dit product, neemt de tijd om te fotograferen, te testen en te schrijven. Mag je best iets aan verdienen hoor! Niet zo Hollands ? Liefs Josine

  1. Oh ik zou er best wat aan willen verdienen hoor, maar ik wil wel transparant zijn en had in dit geval het idee dat het zonder het er bij te zetten de indruk zou kunnen wekken dat ik hier zonder vermelding aan probeer te verdienen.

 3. ik heb dat kleurtje ook door mijn nep nagels blijft alles stukken beter zitten dan op gewone nagels dus mijn review zou er heel anders uitzien hah

 4. Ik heb dit merk wel hier en daar op zien duiken, maar dat het bij Douglas verkrijgbaar is wist ik dan weer niet! Vind het echt een heerlijk roze kleurtje, hier hou ik wel van. Alleen is de naam niet echt een match, maar ach. Als dat het enige is… 😉

 5. Ik doe vaak geen nagellak op, omdat het er de volgende dag al niet meer uit ziet. Dit lijkt mij een goede optie als het echt zo lang blijft zitten. Goede tip;)

 6. Mooi kleurtje dit. Wel jammer dat het niet een week blijft zitten, maar dat is soms ook afhankelijk van de conditie van je nagels en wat je allemaal doet. Ik vind het wel leuk dat er steeds meer merken met gel nagellak komen waarbij je geen lamp nodig hebt. Meestal blijft dat toch echt wel langer zitten dan gewone nagellak.

 7. Vind dit echt een mooi kleurtje! Lekker vrolijk en zomers. Ik vind ongeveer een week trouwens wel prima voor een nagellakje. Ja, nice! Ik ben enthousiast. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven