Achter het scherm | Hoogtepunten en tegenslagen

 
Zoals iedere vrijdag is er weer een nieuwe ‘Achter het scherm’! Waar ik jullie een kijkje in m’n leven achter het scherm geef.

Het zat me de afgelopen week niet altijd mee, maar er zijn ook hele leuke hoogtepunten voorbij gekomen. Vandaag deel ik het weer allemaal met jullie.

 

DSC_1678 (2)

Ik open maar weer met een selfie. Begint een gewoonte te worden. Deze week heb ik weer veel looks en reviews gemaakt, die van het weekend en volgende week allemaal te zien zijn. Deze look heb ik niet voor een artikel gemaakt, gewoon om te dragen. Een beetje met bruine kleurtjes en nude kleurtjes en een beetje highlighter.

DSC_1582(1) (2)

Afgelopen zaterdag was ik samen met m’n vriend een avondje bij vrienden die in de buurt wonen. Ik had ze erg lang niet gezien! Ik kan nogal zenuwachtig worden wanneer iets als een ‘sociale verplichting’ voelt. Dat is zeker niet iets persoonlijk, maar wel iets wat het voor mij lastiger maakt. Ik krijg dan het gevoel dat ik gezellig en leuk moet zijn terwijl ik dan slecht in m’n vel zit. Dit avondje was anders! Ik voelde me op m’n gemak en het was gewoon heel gezellig, zeker voor herhaling vatbaar!

DSC_1687 (2)

Wat er zo speciaal is aan dit fanta’tje? Een heleboel. Zoals ik eerder heb verteld kamp ik met vrij heftige angstproblemen, die ervoor hebben gezorgd dat ik veel ben gaan vermijden. Vooral uitgaansgelegenheden. En dan al helemaal iets drinken buiten huis. Ik zal er maar niet te lang over doorgaan, maar het komt er op neer dat dit voor het eerst in jaren moet zijn dat ik in een (eet)café iets heb durven drinken. Een overwinning zou je denken, maar voor mij voelde het niet zo. Ik kreeg al snel last van een angstaanval, met het paniekerig ademen, wat best lang aanhield. Ik en m’n vriend zijn toen naar z’n huis gegaan, waar ik de rest van de avond het uit heb moeten zitten en praktisch voor pampus heb gelegen. Er is wel heel goed voor me gezorgd.

Ja, ik voelde me echt extreem verrot. Het is al ontzettend moeilijk om me over m’n angst heen te zetten door zoiets te doen, en dan gaat het ook nog eens helemaal mis. Aan de andere kant kan niet altijd alles in 1 keer perfect gaan, en zal ik me over deze tegenslag heen moeten zetten door gewoon verder te gaan en te blijven proberen. Dat is dan ook wat ik ga doen.

Maar, wees niet getreurd, de volgende dag kwam er alweer een heel leuk hoogtepunt!

IMG_6749 (2)

Er kwam een ontzettend leuk pakket binnen! Ik heb dit pakket van Boozyshop ontvangen, om de producten te reviewen. Boozyshop is een Nederlandse make-up webshop (die ook in België zit, tegenwoordig) waar ik eerder al met heel veel plezier en tevredenheid bestellingen deed. Zo ontzettend gaaf dat ik dit pakket heb mogen ontvangen! Heel erg bedankt!

De artikelen over dit pakket komen aanstaande maandag en dinsdag op m’n blog. Maandag de review, en dinsdag de look. Ook vertel ik dan hoe de producten me bevallen zijn. Ik verklap alvast dat het grote zwarte palette (wat op een tablethoes lijkt en onder het roze kaartje zit) een ontzettend gaaf oogschaduw palette is! De rest kunnen jullie komende week lezen.

Hoe was jouw week?

Posts created 891

45 gedachten over “Achter het scherm | Hoogtepunten en tegenslagen

 1. Hi meis, dat wist ik niet van je! Knap dat je het geprobeerd hebt. Elke keer een klein stapje toch? Trots op je dat je het wel probeerd!!
  Ben benieuwd naar dat pakket 🙂
  Liefs Josine

 2. Dat palette dat op een Ipad lijkt (revolution pro- en een hele lange naam) heb ik ook gekregen, en ik ben benieuwd wat jij ervan vind. Vooral de vormgeving. Wel balen dat je eerder naar huis moest maar ik krijg de indruk dat jij een positieve instelling hebt. Het komt goed! -x-

 3. Zoals je zelf ook al zegt, het hoeft niet altijd in 1x perfect te gaan. Je kunt alleen al trots op jezelf zijn dat je het gewoon doet, iedere keer met kleine stapjes vooruit. Powergirl!

 4. Probeer je over je tegenslag heen te zetten en het hoeft niet in een keer goed te gaan, al gaat het maar met baby stapjes, het zijn stapjes toch? Leuk zo’n pakketje! 🙂

 5. Pfoe, ik kan me voorstellen dat zo’n aanval slopend is voor je. Maar hey, het is toch weer een stapje en ik vind dat echt ontzettend knap van je! Leuk pakketje, ben benieuwd naar de review/look.

 6. Wat ontzettend vervelend van je angstaanvallen. Ik vind het wel heel knap van je dat je toch even iets buiten de deur bent gaan doen!
  Leuk pakket heb je ontvangen. Ik ben heel benieuwd naar je looks! Liefs!

 7. Ik denk dat het bloggen een extra aansporing kan zijn om naar buiten te gaan, dingen te ondernemen. Zeker bij deze rubriek. Dat is heel goed natuurlijk!
  Zie ik daar een beauty blender? Heel benieuwd naar!

 8. Dat is inderdaad altijd weer even spannend, als je diegene een lange tijd niet meer heb gezien om weer te buurten. Wel rot van je angstaanval in het cafe, maar knap dat je het heb geprobeerd! En wat een leuk pakketje heb je ontvangen! 🙂 Fijn weekend girl!

 9. Je probeert het tenminste wel! Dus je bent al goed bezig, elke kleine stap moet je zien als overwinning. Probeer elke keer iets meer, neem iets of iemand mee waarbij je je op je gemak voelt en doe leuke dingen 😉

 10. Wow meis, ik wist geen eens dat je kamp met angstproblemen. Wat lijkt mij dat lastig zeg. Maar je probeert het tenminste wel! Wat leuk dat je dat pakketje hebt mogen ontvangen. Ik ben benieuwd naar de reviews!

 11. Leuk om zo’n overzicht te zien! Ik vind je look heel mooi geworden. Wat naar zo’n angstaanval, gelukkig heeft je vriend goed voor je gezorgd. 😉

 12. Wat fijn dat het avondje bij vrienden zo goed bevallen is, ondanks dat je het van tevoren wel lastig vond! Wel minder van je angstaanval in het café, maar eigenlijk vind ik het al heel goed van je dat je het weer hebt geprobeerd. Dat is toch al de eerste stap en die heb je durven zetten. Wat tof trouwens van het pakketje van Boozyshop, ben benieuwd naar de reviews! 🙂

 13. Heel knap van je dat je toch gewoon bent gegaan, het is sowieso al een hele stap die je hebt genomen. En trouwens, je hebt weer een prachtige look gemaakt!

 14. Wat jammer van die angstaanval. Vind het wel dapper dat je het geprobeerd hebt. Wat een leuk pakketje trouwens, ben benieuwd naar de review daarvan!

 15. Wat vervelend van je angst en paniek aanvallen. Gelukkig heeft je vriend hier begrip voor en helpt hij je goed. Daarnaast vind ik het echt goed van je dat je stappen vooruit zet! & wat een leuk pakketje heb je gekregen.

 16. Ah jeetje, ik wist helemaal niet dat je daar last van hebt! Wat naar dat de angst zich zo rot uit. Maar weet je? Het is wel ontzettend knap van je dat je het wél gedaan hebt! Ik vind het echt heel goed van je! Wel heel fijn dat je met vrienden een leuke avond hebt gehad voordat jullie iets gingen drinken ergens. Geniet van je pakketje! 🙂

 17. Wat heftig dat je last hebt van angstproblemen. Ik vind het wel heel erg knap van je dat je er open over bent naar je lezers toe en dat je de stap hebt gezet om toch naar het café te gaan. Wel een leuke verassing dat je de volgende dag een pakketje hebt ontvangen van Boozyshop, ben benieuwd naar je reviews!

 18. Mooie selfie! Goed dat je jezelf toch nog gewoon blijft uitdagen anders zit je voor je het weet alleen maar thuis. Ik heb zelf ook last van een fobie/angst dus ik kan goed begrijpen hoe dat je leven kan beheersen en ook hoeveel energie het kost. Sterkte meid en gewoon doorgaan xx

 19. Je bent een doorzetter zie ik. 😉 Angstproblemen hebben is echt vervelend. Goed dat je openhartig bent naar ons. Het is een goede blogpost geworden. Veel sterkte.
  Pssst ik studeer ook rechten 😉

 20. Lijkt me moeilijk om om te gaan met angstaanvallen. Maar goed dat je jezelf blijft uitdagen en proberen! Elke kleine stap, is een stap verder 😉

 21. Wat goed dat je doorzet en zelf met kleine stapjes je angstaanvallen de baas probeert te worden. Gelukkig is bloggen een fijne afleiding voor je :-).

 22. Goed dat je het hebt geprobeerd, kanjer! Wel balen dat het niet zo uit heeft gepakt als dat je had gehoopt. Maar net wat je zegt, niet alles kan in een keer goed gaan. Vind het toch maar knap dat je het probeert!

 23. Knap dat je het wel gedaan hebt, jammer dat je toch eerder naar huis moest daardoor… Wat gaaf dat je een pakketje van Boozyshop hebt ontvangen!

 24. Knap dat je dit allemaal hebt gedaan! En klinkt goed, dat ontspannen avondje weg naar vrienden. Fijn dat dit zo voor je voelde. Ik hoop dat je een manier vind om met je angst om te gaan <3

 25. Hi meis

  Je moet niet vergeten dat je al een hele stap hebt gezet om dit te delen op je blog!! Heel goed van je om je angstmomenten te delen en uit te spreken. Je maakt duidelijk sprongen hoor, vergeet dat niet. Probeer een manier te vinden om het negatieve om te zetten in iets positiefs. Probeer na te gaan doe jij in het verleden met negatieve situaties bent omgegaan. Zet deze krachten in en Haal hier je kracht uit. Mijn week was erg druk, vier dagen stage, 1 dag school en 1 dag werken week in week uit…:-(…maarja wel leuk hoor hahaahaha.

  Groetjes

 26. Wat vervelend voor je! Ik heb er zelf geen ervaring mee maar zal niet meevallen. Volgende keer gaat het vast al ietsje beter. Mooi dat de rest van de week wel goed ging! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven