nagel challenge

Challenge | natuurlijk lange nagels in 30 dagen

30 dagen nagel challenge

Ik, en waarschijnlijk velen met mij, dromen van mooie, natuurlijke, lange, sterke nagels. Om dat te bereiken heb ik de 30 dagen nagel challenge bedacht!

nagel challenge

Hoe werkt het?

Ik ga 30 dagen extra veel op nagelverzorging letten en bijhouden hoe m’n nagels het dan doen. Aan het einde van de challenge hoop ik die mooie lange nagels te hebben! In dit artikel laat ik de beginstand van m’n nagels zien. Na 2 weken laat ik een update zien en aan het einde van de 30 dagen nagel challenge laat ik het eindresultaat zien, met een mooi nagellakje of nail art.

Doe je mee? De volgende blogs doen al mee:

Beaudine van happinessbybeadine.
Ilona van Innerselfie
Reshma van addicted2beauty
Shiralee van Shiralism

Het is natuurlijk nog een stuk leuker als er meerdere mensen meedoen! Je kan meedoen als je een eigen blog of Instagram account hebt.

Als je mee wilt doen werkt het als volgt:

Meedoen via je blog
1. Stuur mij een e-mail (matteandshimmer.nl@gmail.com) en zeg daarin dat je mee wilt doen. Iedereen die mij gemaild heeft komt met link in dit artikel, de update en de eindstand te staan.
2. Als je meedoet met de 30 dagen nagel challenge is het de bedoeling dat je, net als ik, ook laat zien hoe je nagels eraan toe zijn, na 2 weken een update laat zien en na 30 dagen het resultaat!
3. Laat in je artikelen/posts weten dat je meedoet met de 30 dagen nagelchallenge van Matte & Shimmer. (linkje is heel lief natuurlijk, maar niet verplicht. Wel zo leuk omdat je dan in mijn posts kan zien wie er allemaal meedoen.)

Je mag de afbeeldingen in dit artikel van mij vrij gebruiken voor je posts als je meedoet met de 30 dagen nagel challenge.

Meedoen via Instagram
Als je geen blog hebt, of het niet op je blog wilt zetten maar toch mee wilt doen, kan je ook via Instagram mee doen! Je hoeft dan alleen een foto van je nagels te plaatsen met de hashtag #matteandshimmernagelchallenge .

Afhankelijk van het aantal Instagram deelnemers zet ik de 1 tot 5 leukste of meest enthousiaste foto’s, met link naar je Instagram account, in m’n eigen artikelen.

IMG_6529 (2)

Dit is dus hoe mijn nagels er nu aan toe zijn. Ze kunnen best lang worden, maar ik moet dan wel echt veel beter op verzorging letten! Dus ik ga aan de slag.

Doe je mee met de challenge?
Heb je nog tips voor de kandidaten?

Posts created 907

34 gedachten over “Challenge | natuurlijk lange nagels in 30 dagen

 1. Oooo wat leuk Mariska!! Dit is echt wat voor mij, ik heb echt bagger nagels zeg maar. Komt ook wel een beetje door mijn werk, in de juwelier moet ik vaak batterijen verwisselen enzo en daar gaan je nagels echt kapot van. Ik denk dat ik daarom nu even oversla, het resultaat is er dan ben ik bang toch niet. Nogmaals; ik vind het echt een tof idee en ik ga dit waarschijnlijk snel eens proberen wanneer ik mijn nagels iets meer rust kan geven!

 2. Leuke challenge! Mijn eigen nagels zijn nu al redelijk lang van zichzelf dus ik ben niet echt een geschikte kandidaat maar het ‘s wel even een reminder om nog beter te verzorgen. Ik ben benieuwd naar jouw eindresultaat!

 3. Ik vind het een heel erg leuk idee! Mijn nagels zijn er vaak slecht aan toe door het sleutelwerk wat ik moet doen, dus ik twijfel of ik het moet proberen of niet.. Het zou natuurlijk wel een uitdaging zijn om ze perfect mooi te houden.. Ik denk er nog even over na!! Liefs ilona

 4. Wat leuk! ik ben benieuwd naar de resultaten. Ik ga proberen mee te doen (voor mezelf) en hoop dat mijn nagels dan lijken op jouw nagels nu!

 5. Wat een leuk initiatief! Ik zal er nog even over nadenken, toevallig ben ik er wel mee bezig sinds afgelopen week. ^_^ Het breekt alleen zo snel af bij mij als ik ze mooi heb geveild lol. Ben benieuwd naar jouw en de behaalde resultaten πŸ™‚

 6. Leuk bedacht Mariska! Ik doe niet mee omdat het niet echt haalbaar is voor mij, maar zal wel de komende tijd iets beter opletten op mijn nagelverzorging πŸ˜‰
  Ik ben wel echt heel benieuwd naar alle resultaten!

 7. Je hebt het wel echt goed getimed! Ik de lente en herfst zijn mijn nagels op hun best. Dat houdt in lange sterke nagels! Ik doe dus graag mee en zal van de week een artikel erover schrijven op mijn blog! Super idee Maris! πŸ™‚

 8. Wat een super leuke challenge!
  Zou ook wel goed zijn voor mijn nagels!
  Alleen hou er veelste veel van om elke keer een ander kleurtje op mijn nagels te doen.
  En dat werkt natuurlijk niet echt mee met de verzorging van de nagels…

 9. Wat een super leuk idee! Alleen zijn mijn nagels van zichzelf al echt superdun. En ik ben vaak met mijn handen bezig dus ze breken altijd af. *cry* Maar succes ermee! -x-

 10. Het idee is zeker tof, en ik ben benieuwd hoe het resultaat is. Ik heb zelf zoveel nog te doen dat ik denk nog een project erbij kan ik niet meer aan…hihi

 11. Leuke challenge, maar deze sla ik over. Ik kan het zeker gebruiken deze challenge, maar 30 dagen mijn nagels niet lakken…. nee dat gaat ’em niet worden. πŸ˜‰ Succes met de challenge en ik ben benieuwd hoe dit gaat verlopen. En ps. ik vind je nagels er nu al prachtig uit zien! Die van mij komen niet eens in de buurt. -x-

  1. Maar hoezo zou je 30 dagen je nagels niet mogen lakken? Dat mag wel hoor. Alleen nepnagels zijn niet de bedoeling.

 12. Superleuk idee! Ik heb alleen echt al achterlijk lange nagels momenteel (de meeste in ieder geval haha), dus ik doe niet mee (omdat het anders echt te erg wordt haha!) succes en zie je foto’s tegemoet! Liefs, Kim

 13. Hi, leuk dat je dit doet. Mijn tip: gezond eten zorgt voor gezond haar en gezonde nagels πŸ™‚ Succes voor jou en de rest (kan helaas niet meedoen ivm mijn werk)

 14. Wat leuk bedacht! Ik vind je nagels er nu trouwens al mooi uitzien, ben benieuwd hoe mooi ze straks wel niet worden! Mijn nagels zijn van nature al vrij lang en sterk, dus ik denk dat ik niet zo geschikt ben om mee te doen aan deze challenge.

 15. Heel tof idee ! Denk alleen niet dat ik dat vol kan houden, aangezien ik al een aantal weken geen nagellak meer op heb gehad en net op jacht was naar een nieuw lakje, haha! Ben benieuwd naar het eindresultaat.

 16. Heel leuk bedacht, maar dit is echt helemaal niks met mij, ik vind het heel vervelend als mijn nagels lang zijn omdat ze me altijd in de weg zitten met volleyballen..

 17. Wat leuk dat je mensen op deze manier uitdaagt. Lange nagels zijn niet zo mijn ding, ik vind de lengte die je hebt op de foto’s in het artikel al helemaal prima, beetje vijlen, mooi donker lakje erover en niets meer aan doen πŸ˜‰ Heel veel plezier met deze challenge, ik hoop dat je nagels helemaal worden zoals jij ze wilt πŸ™‚

 18. Leuke challenge! Een paar jaar geleden zou ik nog zeker meegedaan hebben, want toen was ik een grote nagelbijter en waren mijn nagels echt aan verbetering toe. Nu doe ik het beter en zijn mijn nagels gezond. Echt heel lang laat ik ze wel nooit groeien want dan stoor ik me eraan.

 19. Wat leuk! Ik houd dat gewoon echt niet vol met een kleine hier. Telkens als ik er trots op ben dat ik weer mooie lange nagels heb breken ze af met spelen of stoeien

 20. Wat een leuke challenge! Ik had graag mee willen doen maar het komt nu helaas niet goed uit. Ik ben wel heel benieuwd naar jouw eindfoto’s. Succes!

 21. DΓ© tip; Mensen die graag lange nagels willen hebben vaak de neiging ze overmatig te gaan polijsten omdat ze er dan glanzend, gezond en mooi uitzien. In werkelijkheid maak je je nagels er dunner en dus zwakker mee waardoor ze eerder zullen scheuren. Niet polijsten dus πŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven