Het regent reviews! #3

De producten die ik wel heb gekocht maar geen eigen artikel aan heb besteed begonnen zich weer op stapelen. Het is dus tijd geworden voor ‘het regent reviews’! Deel drie, dit keer.

IMG_5433 (2)

Dit is een deel van de selectie voor vandaag.

IMG_5397 (2)

Om te beginnen: deze melk & tonic van Albert heijn. Ik had even niets meer om mijn gezicht mee te reinigen en was toch al in de supermarkt. Waarom niet een gokje wagen? Hij werkt prima, reinigt goed en m’ n huid voelt daarna weer fris en fruitig.

Foundation Kiko Milano

Weer een foundation: de skin evolution van Kiko Milano. Eigenlijk ben ik hier heel tevreden over! Goede dekking, goede kleur, fijne substantie. Het is geen life changing product maar doet het bij mij heel goed. Ik had laatst ook al een nieuwe foundation gekocht, maar twijfelde over de tint. Toen is deze er maar bij gekomen.

IMG_5395 (2)

Hij heeft dus een pompje, ook wel zo fijn en hygiënisch.
Dus als je een niet al te dure, fijne basic foundation zoekt: ga eens naar de Kiko.
Ik ben bijna altijd tevreden over de producten van Kiko, en deze foundation doet het net zo goed!

IMG_5404 (2)

Deze kon ik ook al niet laten liggen! Het All That Greys eyeshadow palette van Essence. Ik had al een paar keer over dit palette gelezen, en voor dat prijsje (4,5 euro volgens mij) dacht ik, ja, die gaat mee.

IMG_5408 (2)

De swatches vind ik mooi, helemaal voor een budget palette! Je wordt niet van je sokken geblazen, maar hee, je kan er een best leuke look mee maken! Ik heb geen spijt van deze aankoop.
Vooral de donkerroze kleur ben ik echt helemaal weg van. En de donkere kleuren hebben trouwens ook sterk pigment! Niet onbelangrijk. Het is natuurlijk geen premium product maar je kan er echt wat leuks mee.

IMG_5411 (2)

Een product van Catrice. Dit product beweert een oogschaduw en eyeliner tegelijk te zijn. Voor een eyeliner is het kwastje veel te breed, maar leuk idee. Als cream eyeshadow werkt hij wel heel erg goed. Het glijdt echt over je ooglid. Als je trouwens op zoek bent naar een oogschaduw product waar losse glitters goed aan blijven plakken: dit product is je man.

IMG_5413 (2)

Swatch natuurlijk. Hij dekt echt enorm goed.

IMG_5414 (2)

Deze lipliner van Essence kon ik voor 1 euro ook niet laten liggen.

IMG_5416 (2)

Je kan met dit potloodje makkelijk een dunne maar sterke streep zetten. Als lipliner is hij echt heel geschikt! En voor een euro’tje laat je ‘m toch niet liggen? Een rode tint als deze komt vaak wel van pas. Misschien is hij lichtelijk stroef in gebruik, ik zou ‘m ook niet snel alleen dragen, maar om een fel rode kleur te omlijnen is dit een budget topper.

IMG_5063 (2)

Ten slotte: 3 kwasten van Zoeva. Zijn kwasten om ooglooks mee te maken, deze. Mensen, als je goede kwasten wilt: koop ze van Zoeva. Ze zijn niet heel goedkoop (ik vind ze voor 7-8 euro per kwast ook niet extreem duur, maar dat kan iemand anders wel vinden) maar ze zijn echt elke cent waar! Je voelt het gewoon al aan hoe ze in de hand liggen. En in gebruik nog veel fijner. Dikke aanrader!

Was jij al benieuwd naar 1 van deze producten?

Posts created 907

49 gedachten over “Het regent reviews! #3

  1. Leuke review! 🙂 Wat betreft die lotion van Albert Heijn: ikzelf heb thuis de “Oog & lip reinigingslotion” en die is ook echt super. Zacht voor de huid en de make-up gaat er gemakkelijk mee af! 🙂 (hmm, die moet ik eigenlijk eens reviewen ☺) X

  2. Leuk om zo enkele korte reviews te lezen in één artikel! 🙂 Vaak zijn producten ook niet echt de moeite om één lang artikel aan te wijden.

  3. Zoeva heeft echt fijne kwasten hè! Ik heb zo’n set maar kan niet wachten om meer kwasten te proberen haha maar goed ergens houd het ook op natuurlijk met het aanschaffen van kwasten :’)

  4. ik ben enorm benieuwd naar de foundation van Kiko! I loveee Kiko! Haha! Superleuk en origineel artikel dit! Ik heb ook nog een reviewdoos vol in m’n kamer staan… Heb zoveel dat ik nog wel ff vooruit kan.

  5. Ben benieuwd geworden naar de KIKO foundation, ik ga snel een keertje kijken! De lipliner van Essence heb ik ook, heel fijn voor onder een (rode) lippenstift inderdaad.

  6. Ik was wel benieuwd naar het essence All That Greys palette, omdat ik van de andere producten in de collectie niet zo tevreden was. Het palette ziet er wel echt fijn uit!

  7. Leuk om een paar verschillende reviews in 1 artikel te zien Mariska! Ik ben erg benieuwd geworden naar de Foundation. Hopelijk kom ik snel weer eens bij een Kiko filiaal.

  8. Wat een leuke review. Ik vind het wel fijn dat je meerdere producten in een hebt gedaan, zo kon ik lekker snel meerdere producten ontdekken. De palet lijkt me heel mooi;)

  9. Leuk zo om meerdere producten tegelijk te reviewen. Ik ben sowieso benieuwd naar de kwasten van Zoeva. Daar wil ik er binnenkort weleens een paar van bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven