Colourpop

Colourpop looks! 3x

Colourpop looks

Na alle Colourpop producten gereviewd te hebben, laat ik ook nog 3 looks zien! Jullie hebben alle mooie producten kunnen zien en over kunnen lezen, nu is het tijd om eens te laten zien wat je er nou echt allemaal mee kan. Nou ja, wat ik ermee heb gemaakt.

Colourpop is toch zo’n prachtig merk! De Ultra Matte liquid lipsticks blijven echt heel goed zitten en vallen op. De Super Shock oogschaduws geven ook echt sterk kleur af. Heel fijn om mee te werken!

Ik begin meteen met de eerste look!

Colourpop

Voor deze look heb ik Tulle op mijn lippen. Voor de ooglook heb ik Game Face, een metallic bronzen kleur, de hoofdrol laten spelen, maar ook Girly en Cornelious gebruikt.

M’n wenkbrauwen doe ik altijd met Dipbrow van Anastasia Beverly Hills, ook de Glow Kit van Anastasia is aan deze look te pas gekomen.

colourpop

Zo kun je de ooglook wat beter zien.
Wie is het opgevallen dat mijn nieuwe foto in de sidebar op m’n homepage gemaakt is met deze look? Oeps.

Er is ook nog een tweede look, die is weer heel anders.

Colourpop look

Bij deze look heb ik Kapow op m’n lippen. Bij deze ooglook is Shop, een koraal-achtige kleur, het meest gebruikt. Ook hier is weer wat Cornelious en Girly aan te pas gekomen.

Colourpop look

Ik heb altijd het gevoel dat looks op de foto er toch iets anders uitzien dan in het echt. Op zo’n foto zien looks er draagbaarder uit, op de een of andere manier. Vindt iemand anders dit ook?

Dan nog de derde look. Op m’n lippen heb ik Stingraye, die ik  er in het echt eigenlijk lichter uit vind zien. Het blijft wel een erg mooie kleur. Voor m’n ogen heb ik gebruik gemaakt van Central Perk, Shop en Girly.

colourpop look

Colourpop look

Colourpop komt binnenkort trouwens ook met wenkbrauwproducten! Misschien zijn die al verkrijgbaar tegen de tijd dat dit artikel geplaatst is. Colourpop is niet te koop in Nederland en het bedrijf verzendt ook niet naar Nederland. Wil je toch Colourpop kopen? Dan kun je in de Facebookgroep ‘Colourpop Fanatics NL/BE’ op zoek naar een groepsorder.

Het merk Colourpop is trouwens dierproefvrij en een redelijk aantal producten zijn zelfs vegan.

Welke look vind jij het mooist?

Posts created 891

48 gedachten over “Colourpop looks! 3x

 1. Lijkt me erg fijne oogschaduw! De laatste look vind ik het mooiste bij je staan. En ook nog eens een voordeel dat het dierproefvrij is. Ik ben ook benieuwd naar de wenkbrauw producten die binnen gaan komen.

 2. Al die look en al die kleuren vind ik net als de rest mooi bij je staan. Ik zie dat ik zo’n kleur ook kan dragen. J wegens onze huidskleur. Ik hoor regelmatig van dit merk, maar nog nooit geprobeerd.

 3. Je bent echt fantastisch met make-up! Alles ziet er steeds zo perfect uit 🙂 echt wel heel fijn ook dat Colourpop cruelty-free is. Dat is echt zo’n belangrijke bonus!

 4. Bij jou staan donkere lipkleuren altijd heel erg leuk! Bij mij ziet het er dan echt uit alsof ik een gothic ben haha… door m’n lichte huidskleur. Ik vind de drie looks je echt goed staan, ook al is die tweede lipkleur best wel gewaagd, maar je kan het zeker hebben! 🙂

 5. Wauw, prachtig!
  Het is inderdaad zo dat een look veel minder heftig over komt op de foto, maar des al niet te min vind ik het erg mooi. Vooral de eerste staat je super <3

 6. Eigenlijk zou ik me meer moeten verdiepen in dit soort dingen. Maar ja, dan ga ik toch maar weer snel in de keuken staan…. Hahaha

 7. Wat een mooie looks! Staan je prachtig. Ik ben vooral benieuwd naar de lipproducten! Jammer dat het hier nog niet verkocht wordt. Hopelijk komt daar verandering in!

 8. Wat een mooie looks! Ik vind vooral die eerste heel tof. Ik moet wel eerlijk zeggen, dat ik stiekem erg benieuwd ben, hoe je Dr. M zou dragen! 🙂

  1. Voor de hele Glow Kit ken ik geen dupes, maar ik vind Glowcomotion van W7 de mooiste budget highlighter die er is! Die lijkt ook wel een beetje op de onderste 2 kleuren in de Glow Kit die ik heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven