Colourpop Ultra Matte

Colourpop Ultra Matte lip| Review

Colourpop Ultra Matte

Zoals beloofd laat ik vandaag alle lip producten van Colourpop zien die ik in heb geslagen: Ultra Matte lip Liquid lipsticks en 1 Lippie Stix. Gisteren heb je de Super Shock Shadows kunnen zien, vandaag de lip producten en morgen laat ik de looks zien.

Colourpop Ultra Matte

De Colourpop Ultra Matte liquid lipsticks. En één Lippie Stix. De hulzen zijn al zo mooi!

IMG_5614 (2)

Een Colourpop Ultra Matte naast de verpakking. De verpakkingen vind ik allemaal zo classy en toch kleurrijk! Voor een budget merk -want Colourpop is best goedkoop- vind ik verpakkingen en prachtig. Ik ben helemaal fan, maar dat had je bij de oogschaduws ook al kunnen merken. Ik laat de swatches zien!

Naamloos

Op volgorde en met de namen ernaast, anders werd ik gek. De kleuren drogen, zoals de naam al doet hopen, écht Ultra Matte op. Ik heb de kleuren Dr. M, Lax, Tulle, StingRaye, Kapow en Grunge (Lippie Stix) ingeslagen.

Colourpop Ultra Matte Dr. M

Dr. M. Een heel opvallende kleur! Deze vond ik het minst fijn zitten, eigenlijk. Ze drogen allemaal matte op, maar deze is echt kurkdroog, de Sahara, niet normaal. Er vormden zelfs korreltjes. Hij blijft wel echt muur- en muurvast zitten. Ik heb zo lang zitten schrobben om dit eraf te krijgen, wow.

Colourpop Ultra Matte Lax
Lax. Een heel donkere kleur, heel donker rood en zit tussen warm en koud in. Deze draagt heel comfortabel en gaat ook echt heel lang mee!

Colourpop Ultra Matte Tulle

Tulle. Tulle en StingRaye lijken best wel op Androgyny van Jeffree Star Cosmetics. De rest van de Ultra Matte liquid lipsticks doen eigenlijk hetzelfde: ze geven super veel kleur af, drogen heel matte op (niet ten koste van draagcomfort) en blijven heel lang zitten.

Colourpop Ultra Matte StingRaye

StingRaye.
O ja. Maris, heb je een ring door je neus geboord? Waarom?
Ja, vergeten te zeggen. Ik heb een nep-septum gekocht. Eigenlijk alleen voor foto’s van lipsticks, hij was dan ook minder dan ‘n euro. Ik vind het wel cool voor foto’s.

Colourpop Ultra Matte Kapow

Kapow. Deze is echt bruin. Koel bruin.

Colourpop Ultra Matte Lippie Stix Grunge

Lippie Stix in Grunge. Deze formule is zo fijn! Brengt lekker zacht en romig aan, je kan heel precies werken, hij loopt niet uit. Deze vervaagt wel wat sneller dan de Colourpop Ultra Matte. Maar het zit dan ook echt geweldig!

Dat waren ze allemaal! Als je Colourpop wilt bestellen: in mijn artikel over de Colourpop Super Shock shadows staan onderaan wat tips.

Welke kleur vind jij het mooist? En wat vind je van de nep-septum?

Posts created 885

53 gedachten over “Colourpop Ultra Matte lip| Review

 1. Wauw, wat eenkleuren. Sting Raye is mooi!
  En die nep-septum is heel mooi, ik had geen idee hoe zoiets heette. Heel creatief om zo deze lipsticks te showen.

 2. Staat echt tof die neusring voor de foto’s! Vind de kleuren die je hebt gekocht ook heel mooi, jammer van Dr. M want die is qua kleur best cool en zo te zien past die ook super bij je huidskleur!

 3. De kleur is te gek. Al zal ik ze niet in dagelijks kunnen dragen, maar op bepaalde gelegenheden waarom niet. De neusring is ook leuk. Dat je heel precies kunt werken met de lip vind ik top.

 4. Wat een toffe lipkleuren! Ik vind vooraal de wat donker rode of bruine kleuren echt heel mooi! Maar ik moet zeggen dat de aqua achtige kleur ook heel gaaf is! Lfs

 5. De eerste kleur zou ik ook nooit dragen! Lijkt net of dat je een groene smartie op hebt gegeten haha. De rest staat je echt heel prachtig! Maar zelf hou ik toch meer van kleuren die iets meer neigen naar roze. Past ook iets beter bij mijn huidskleur.

  1. Dankje! Niet serieus. Heb ooit een lippiercing gehad, zou eerder dat weer nemen dan een septum. Vind de septum wel gaaf voor af en toe maar denk niet dat ik een echte wil.

 6. Wat heb jij een prachtige mond! Jaloers op met m’n dunne lippen. Sting Raye is geweldig, de andere kleuren zijn te donker voor mij maar staan jou onwijs goed! Leuke review en je hebt me helemaal enthousiast gemaakt. Ooit gaat color pop komen 🙂 <3

 7. WAUW! Echt toffe kleuren heb je genomen, ook echt wat voor mij. Ik hou alleen niet van een extreem matte finish, dus zou vooral die eerste niet aanschaffen, maar die kleur vond ik juist één van de mooiste! Fijne review.

  -x-

 8. Die blauwe kleur is wel heftig zeg, wel heel cool. De andere kleuren vind ik heel tof en zou ik zelf ook dragen! En prachtige foto’s heb je gemaakt!

 9. Wauw er zitten echt super mooie kleuren tussen! Schut je de lipstick van te voren? Want dit helpt echt ontzettend bij alle liquid lipsticks!

 10. Ik vind neuspiercings serieus echt nooit mooi, maar stiekem vind ik deze leuk staan op de foto’s. Ik ben verliefd op StngRaye, al zijn ze wel echt heel mat en droog

 11. StingRay, Tulle en Lax zijn mijn favoriet! Deze zou ik ook zo kopen. Ik hoop dat ze snel naar NL gaan verschepen. (Heb trouwens hier en daar gehoord dat ze vanaf 1 april of 1 mei naar de UK gaan versturen….. is alweer een stuk dichterbij.) -x-

 12. Jeeej, door de foto’s op Instagram kon ik echt niet wachten op deze review! Kapow is echt mijn favoriet! Ik ben tegenwoordig helemaal fan van die koele kleurtjes op de lippen. Zo tof <3 Jammer van die droge groene kleur, want hij is echt heel vet. Ik moest ook lachen om je beschrijving, de sahara, hahah! En die septum geeft inderdaad een mooi effect op je foto's! Net wat extra's en lekker herkenbaar 🙂 Heel stoer! X

 13. Dr. M. is echt een hele toffe tint! Wat ontzettend jammer dat deze kurkdroog is. Dat lijkt me niet prettig. Kapow is een tint die ik ook heel mooi vind en graag zelf zou willen dragen, haha!

 14. Wat een toffe kleuren heb je uitgekozen! Ben blij om de review te zien. 🙂 Tulle zou ik zelf graag nog willen kopen maar het is zo’n gedoe voor één lipstick, grrr.

 15. De eerste is best cool, maar natuurlijk niet voor dagelijks gebruik, Jammer dat hij ook zo ‘uitgedroogd’ is. De LAX staat je echt wel heel goed! 🙂
  groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven