colourpop shadow

Colourpop Super Shock Shadow | Review

Colourpop Super Shock Shadow

Zoals ik al eerder heb laten weten, kwam laatst de Colourpop haul binnen! Omdat het nogal veel items waren splits ik het allemaal op in 3 artikelen: de Colourpop Super Shock Shadow, de liquid lipsticks en de looks die ik ermee gemaakt heb. Ik verklap alvast dat het allemaal ontzettend prachtige items zijn!

Vandaag zijn de Colourpop Super Shock Shadow aan de beurt.

Colourpop Super Shock Shadow

Ze zijn. Echt. Super. Indrukwekkend. Wauw. Mooi. Ik ben verliefd!

Het hele pakket in totaal: 7 shadows, 5 ultra matte lips en 1 lippie stix. Ik was ZO blij toen het binnen kwam! Echt, als je een klein kind een snoepkasteel had gegeven was die minder blij geweest.

De shadows hebben een leuk printje! Die vervaagt wel al heel snel, want de shadows zijn ontzettend romig. Met deze shadows zal je dus nooit last van fallout krijgen! Het voelt bijna niet meer als een oogschaduw, meer als de hemel van make-up. De formule is dus gewoon super zacht, het is geen poeder meer.

Ik ga de kleurtjes laten zien!

Colourpop Super Shock Shadow

Colourpop Super Shock Shadow in de kleuren Central Perk, Cornelious, Game Face en Girly.

Colourpop Super Shock Shadow swatches
Colourpop Super Shock Shadow in de kleuren Shop, Kaepop Crenshaw en Get lucky.

Kijk dat pigment nou! Dat spreekt voor zichzelf. Er komt zo ontzettend veel kleur vanaf, beter dan dit kan het bijna niet. Vooral de shiny shadows hebben zo’n sterke metallic glans! Een egale glans, geen losse glitters. Adembenemend. Ik ben jaloers op mezelf.

De shadows kosten $5 per stuk. Een heel goede prijs! Kan je niks over zeggen. Maar nu komt het. Colourpop verzendt zelf niet naar Nederland, sterker nog, niet naar Europa. De verkrijgbaarheid is dus lastig. Maar de aanhouder wint! Als je niet een kennis of vriend in de VS hebt die je bestelling door wilt sturen, zijn er ook nog 2 andere mogelijkheden. Er bestaan bedrijven -als je even op Google zoekt vind je die snel- die spullen voor de gewone burger vanuit de VS naar Nederland importeren. Je bent dan wel echt wat extra aan verzendkosten kwijt, maar wie weet heb je het er voor over. Ook heb ik wel eens het een en ander voorbij zien komen over groepsorders; als je lid wordt van de Facbookpagina ‘Colourpop fanatics NL/BE’ kun je daar wat meer over terugvinden. Houd er wel rekening mee dat er redelijk wat verzendkosten bij komen via deze weg.

Nog een voordeeltje aan de shadows van Colourpop: wanneer ze breken zijn ze heel makkelijk te repareren. Omdat de formule bijna creamy is en niet poederig, kun je een scheurtje repareren door gewoon met een tissue de shadow aan te drukken! Hoe handig is dat?

Ik ben echt super blij met deze shadows! De kwaliteit is geweldig, ik kan er eigenlijk niks negatiefs over zeggen. Morgen komt de review van de lipproducten van Colourpop! Kom je dan weer meekijken en lezen?

Heb jij iets van Colourpop kunnen bemachtigen?

 

 

Posts created 902

44 gedachten over “Colourpop Super Shock Shadow | Review

 1. WAUW. Die kleuren, dat pigment! Ik ben ook zoooo benieuwd naar je liquid lipsticks en look! Ik zit ook al dagen lang op die colourpop website te kijken wat een leuke producten hebben ze allemaal. <3

 2. Wauw, wát een pigment inderdaad! Toffe kleurtjes heb je ook uitgekozen, lijkt me leuk om ermee te experimenteren 🙂 Wel balen dat de producten zo slecht verkrijgbaar zijn, want zo te zien zijn ze hun geld 100% waard!

 3. Wat een prachtige oogschaduws! En dat pigment ook, super mooi! Volgensmij heeft Colourpop alle kleuren oogschaduw die je maar kan wensen. Alleen jammer dat Colourpop niet naar Nederland verzend.

 4. Ik ben wel gek op make up, maar heel veel moeite doen om deze te krijgen… nee. Maar ik ga toch twijfelen hoor, als ik dit zie. Wauwie. Dat pigment is echt super! Ik had veel verwacht, maar het heeft mijn verwachtingen toch wel overtroffen. Ben benieuwd naar de looks die je hiermee kan maken.

 5. Wauw wat een mooie kleuren zeg! Ik vind vooral Central Perk en Game Face het mooist! 🙂 Nóg meer redenen om een keer op vakantie naar Amerika te gaan…. Nu nog genoeg geld hebben :p

 6. Wat een pigment! Ik snap dat je er mega enthousiast over bent!
  Dit is wel wat voor mij, tussen creamy en poederig in, ik vind zoiets altijd lekkerder opbrengen dan een poedertje. Prachtige kleuren!

 7. Game Face en Get Lucky zijn echt prachtig, oh mijn god. Nu heb ik spijt dat ik bij mijn vorige bestelling geen oogschaduw heb gekocht, haha. Dat zet ik zeker op het lijstje voor de volgende keer!

 8. Wat een pigmentatie. Mooie kleurtjes heb je besteld. Dit merk komt zeker op mijn wishlist. Ben benieuwd naar de andere producten die je besteld hebt.

 9. Ik heb ook één Colourpop oogschaduw en wat is die fijn zeg! Blijft ook goed zitten en ze zijn zo zacht, maar dat moet je gewoon zelf voelen want het is zo’n aparte formule! -x-

 10. Oehh de oogschaduws zien er ook wel heel mooi uit zeg! Ik vind het wel jammer dat Colourpop hier nog niet te koop is, het budget idee van het merk gaat er toch wel van af als je invoerkosten etc moet betalen.

 11. omg ik ben zoooo jaloers! Het is zo shiny, I’m sold. Ik ben wel gewoon hopeloos aan het wachten tot ze naar NL verzenden. Weet je of het ook zo veel kost om een vriendin uit Amerika het naar NL te laten verzenden?

  1. Als je me een mailtje stuurt kan ik je wel helpen aan een contact die het voor je door kan sturen en betrouwbaar is. De producten zijn normaal 5/6 dollar, met verzendkosten en dergelijke erbij kom je wel op de 7/8 euro per product uit ongeveer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven