Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow

Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow | Review en look

Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow

Op zijn tijd ben ik in de Kiko te vinden, en de laatste keer dat ik daar was kwam ik wel iets heel speciaals tegen: Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow. Een hele mond vol, maar het betekent dus dat deze oogschaduw los poeder in een potje is. Ook al werkt dit wat lastiger, kon ik ‘m toch niet laten liggen!

Ik laat zien wat er zo speciaal aan deze oogschaduw is, en wat voor look ik ermee heb gemaakt.

Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow

Dit is dus het potje. Oogt niet heel speciaal, gewoon netjes. Er waren een stuk of 5 verschillende kleuren, deze leek mij het mooist. Een soort bruin/paars-achtige kleur, met glitters. Kleur 04. Geen gekke namen. Gewoon een nummertje. De glitters hierin spraken mij echt meteen aan.

Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow

Er zit een dekseltje en een laagje folie op. Handig, want dan vliegen de glitters niet in het rond wanneer je ‘m open maakt. Nu is al wat beter te zien waarom deze oogschaduw zo speciaal is: er zitten echt prachtige glitters in. De glitters hebben een speciaal kleurtje, het maakt het geheel echt heel gaaf.

IMG_6080 (2)

Dat vraagt om swatches!

Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow

Sterk pigment! Dat had ik ook wel verwacht met zo’ n poedertje, eigenlijk. Ik had natuurlijk ook al in de Kiko winkel met m’ n vingers in zo’ n tester zitten pulken. Is toch net iets meer geconcentreerd wat kleur betreft. Maar kijk nou, die glans! En de kleur! Een soort van bruin-paars effect heeft het. Op deze foto glittert het niet zo erg, het ligt er ook echt aan vanuit welke lichtinval je het bekijkt, hoe glitterig het is.

Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow

De look gemaakt met onder andere de Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow.

Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow

Hier komen de glitters alweer wat sterker terug! Gave kleur is het, of niet?
Met los poeder werken is natuurlijk wat lastiger, dan moet je echt heel erg letten op fallout. Maar dat heb ik zeker over voor het resultaat! Ik denk dat ik ook nog wel de andere kleuren uit wil proberen. Die zijn ook echt een kijkje waard, dus als je in de buurt bent ... Een erg geslaagd product van Kiko.

Wat vind je van de Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow? Koop jij vaak een product bij Kiko?

Posts created 884

33 gedachten over “Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow | Review en look

  1. Wow wat tof en wat een leuk kleurtje! Ik zie ook vaak dat MUA’s een papiertje onder hun of andermans ogen houden om fallout te voorkomen met dit soort pigments en zo 🙂

  2. Wat een mooie kleur! In Utrecht zit tegenwoordig een Kiko, dus zal weer eens een keer naar binnen glippen. Haha, en ik pulk ook altijd aan alle testers. Na een bezoekje aan make-upwinkels zit ik helemaal onder.

  3. Oh wauw wat een inspirerende post. Zelf zou ik nooit zo gauw zoiets kopen maar als ik het dan hier zie is het toch wel erg gaaf! 😀 Fijn weekend xxx

  4. Wat een mooie kleur! Ik ben ook altijd dol op dit soort tinten, omdat het erg mooi staat bij bruine ogen. Zeker een kleur die ik ook zou willen kopen!

  5. Prachtige kleur! Ik heb weleens losse oogschaduw gehad en hoewel de kleuren meestal prachtig zijn, merkte ik toch dat ik ze er nooit bij pakte. Toch iets teveel werk denk ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven