Winactie: MAC lipstick vs Lush gezichtsmasker & lipscrub!

Winactie!

Ik heb alweer de 200 volgers op Bloglovin’ en 500 volgers op Instagram bereikt! En dat mag wel gevierd worden. Met een winactie! En niet zomaar eentje.

Winactie

Omdat ik rekening wilde houden met beautylovers, lipstickfanaten maar ook met mensen die meer van verzorging en dierproefvrij houden,Β  is de prijs als volgt:

De winnaar mag kiezen tussen een MAC lipstick naar keuze of een Lush gezichstmasker & lipscrub naar keuze!

P2010205

Wat moet je doen om mee te kunnen doen?
– Volg Matte & Shimmer via Bloglovin’.
– Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres.
Als je géén Bloglovin’ hebt, maar toch mee wilt doen, laat mij dan weten op welke manier je mij volgt!

Wat kun je doen om meer kans te maken? (dit is dus niet verplicht voor deelname!)
– Volgen via Instagram
– Volgen via Twitter
– Like mijn Facebook

De winnaar wordt 25 maart bekend gemaakt. Ik stuur de winnaar een e-mailtje. (dus zorg dat je e-mailadres geldig is!) Als ik niet binnen 48 uur reactie heb van de winnaar, kies ik een nieuwe winnaar uit, die dan hopelijk wel reageert.

dsc06344

Wanneer ik de winnaar gemaild heb mag die mij laten weten waar de keuze op is gevallen. De prijs stuur ik daarna op! O ja, je kan geen varianten kiezen die niet op voorraad zijn. Ik zeg het maar eventjes, maar dan kan ik dus niet de prijs voor je halen. Dus kies verstandig πŸ™‚

Wie doet er mee met deze winactie? Ga jij voor MAC of voor Lush?

*Foto’s heb ik mogen lenen van lieve Evy en Mira!

Posts created 902

113 gedachten over “Winactie: MAC lipstick vs Lush gezichtsmasker & lipscrub!

 1. Wat goed, je groeit echt snel Mariska, super leuk om te zien. Ga zo door! Ik doe graag mee aan de winactie, wat kun je uit mooie producten kiezen zeg. Ik zou voor Mac gaan! Liefs!!

 2. Wauw, wat een super winactie! Ik zit al een tijdje op een MAC lipstick te azen, dus dit is de perfecte kans.
  Ik volg je met Bloglovin’, Facebook (Cindy van Rooijen) en op Instagram (cindyvrooijen).

 3. Oh wat een lastige keuze
  Ik heb het allebei nog nooit geprobeerd maar droom al een tijdje van een Mac dus ik ga voor Mac
  Ik heb alles gedaan πŸ™‚

  FIjne dag liefs carola

 4. Ik doe natuurlijk mee! Ik volgde je blog al via Bloglovin’, maar nu volg ik jou ook als persoon (maritmaria). Op instagram volg ik je (@maritsuntjens) en op twitter volg ik je ook (@maritmaria_)!

 5. Maris, ik doe ook mee! Ik zou graag nog een MAC lipstick willen hebben. πŸ™‚ Dat lijkt me helemaal fantastisch! En gefeliciteerd, je hebt het verdiend!
  Ik volg je op bloglovin’ en instagram.
  Liefs

 6. Gefeliciteerd πŸ˜‰ Ik doe graag mee πŸ™‚ Ik zou graag dan het verse masker winnen, omdat ik er enorm nieuwsgierig naar ben. Ik volg je via Bloglovin, IG, en via twitter zometeen πŸ˜‰

 7. Gefeliciteerd met zoveel volgers! Jij gaat echt als een trein! Ik doe graag mee en ik ga voor LUSH! Ik volg je overal al, maar twitter gebruik ik niet echt meer dus die hoef je niet mee te tellen! Liefs ilona

 8. Ik doe mee! Super leuke winactie πŸ™‚ Ik volg je op bloglovin, instagram en ik heb je Facebook geliked. Twitter gebruik ik niet. Ik zou gaan voor de Mac lipstick!

 9. Super leuke winactie! Ik doe zeker mee, en ga voor het Lush gezichtsmasker, ik heb nog nooit wat van Lush geprobeerd dus ben heel benieuwd! πŸ˜€ X

 10. Als je MAC of Lush kunt winnen doe ik heel graag mee! En het was wel heel makkelijk omdat ik bijna alle stappen al had gedaan. Volgde je alleen nog niet op Twitter maar vanaf nu wel! πŸ™‚

 11. Wat tof dat je dit doet. En lief dat je met iedereen rekening houdt. πŸ™‚ Ik doe graag mee, ben dol op lipstick dus daar zou ik absoluut voor gaan haha. Ik volgde je al op Instagram, en volg je nu ook op Bloglovin en Instagram! x

 12. Allereerst gefeliciteerd met je volgers. Je hebt het dik verdiend!!!! Dat masker wil ik al heel lang eens uitproberen en oeh een mac lipstick hihi i love it! moeilijk om te kiezen zeg, ik ga denk toch voor een mac lipstick. Ik doe dus heel graag mee en volgde je al op instagram en Bloglovin. Ik volg je nu ook via Facebook en twitter <3

 13. Wauw ! Proficiat !! Ik doe graag mee, ik volg je overal, dus dat is in ieder geval gelukt πŸ™‚ Ik zou graag iets van LUSH willen, dat wil ik al zo lang uitproberen

 14. Oh wauw dit is echt een leuke winactie zeg! Ik doe super graag mee! Gefeliciteerd met het behalen van de 200 en 500 volgers. Ik volg je nu op Instagram, Twitter en Bloglovin’!

 15. Wat een super leuke actie, je hebt alle volgers ook echt verdient! β™₯ Je maakt de keuze wel moeilijk, want ik ben dol op Mac lipsticks maar ook erg benieuwd naar de producten van Lush. Lief dat je met iedereen rekening houdt. Ik volg je overal. πŸ™‚
  Liefs! β™₯

 16. Wauw, dat zijn er veel via Instagram…good job!
  Ik ga voor de MAC lipstick, ik heb nooit zo een in mijn handen gehad en ben zo benieuwd waarom iedereen er altijd zo over te spreken is!

 17. Lieverd, gefeliciteerd met je volgers! Ik vind het zo knap dat je het nu al zo ver hebt geschopt! Stiekem ben je gewoon een groot voorbeeld voor mij. Natuurlijk volg ik je overal al op! Ik denk dat ik voor de MAC lipstick zou gaan, Dat wordt dan mijn allereerste :D. Maris, blijf zo doorgaan! Liefs, Beaudine

 18. Gefeliciteerd met je volgers op bloglovin’ en Instagram! Verdien je ook echt, je blog is zo leuk. Ik doe graag mee met je winactie, ik zou voor lush kiezen! Ik volg je via bloglovin’, Facebook, Instagram en Twitter!

  Liefs x

 19. Gefeliciteerd Mariska, je verdiend dit echt! Jij bent een van de eerste die ik dagelijks begon te volgen sinds dat ik aan het bloggen ben. Ik volg je uiteraard op Bloglovin! Als ik zou winnen zou ik voor iets van Lush gaan, love it. <3

 20. Gefeliciteerd met je 500 insta volgers! Ik zag dat ik je nog niet toegevoegd had en heb dat meteen gedaan en zag dat je alweer richting de 600 gaat :)!
  Ik zou denk ik voor een MAC lipstick πŸ™‚

 21. Superleuke winactie! Gefeliciteerd met al die volgers! Ik volgde je overal al, behalve op Instagram en Facebook, dus daar volg ik je nu ook. Ik zou heeeeel graag de Lush producten willen winnen. I love Lush!

 22. O wat een leuke win actie heb je zeg, ik volg je op bloglovin, Instagram en Twitter. Als ik zou winnen zou ik voor de lipstick gaan. Want die heb ik nooit genoeg.

 23. Wat leuk dat je alweer zoveel volgers hebt! Gefeliciteerd! Ik doe graag mee met je winactie en kies dan voor het masker van Lush! Ik volg je op bloglovin en en instagram.

 24. Wauw je blog gaat echt hard zeg! Nu al 200 bloglovin volgers, gefeliciteerd!
  Ik doe heel graag mee aan je winactie (Lush verslaafde hier, ik wil al heel lang zo’n gezichtsmasker proberen). Ik volgde je al op bloglovin, en nu ook op instagram, twitter en facebook (Dinja van den Broek).

 25. Je verdient het echt, zo’n groeiend publiek! Niet alleen heb je een leuke, mooie blog, je laat ook regelmatig lieve reacties achter op mijn blog! πŸ™‚ Leuke manier om een winactie te doen. xxx

 26. Van harte gefeliciteerd met de 200 BL-volgers! Ik volg op BL, FB (Tamara Mara Großmaul), Twitter en Instagram (beide @paramara1982).

 27. Hele leuke winactie! En gefeliciteerd <3! Ik zou graag een MAC lipstick willen winnen omdat ik daar geen genoeg van kan krijgen. πŸ˜€ Ik doe dus meee!

 28. Wat een superleuke win-actie!!! Ik doe zeker mee. Heb altijd al iets van lush gewild! Ik volg je op Facebook & Instagram. Ik heb geen bloglovin en twitter! Veel succes verder met de win actie

 29. Allereerst gefeliciteerd! Echt een leuke winactie! Ik ga zeker voor lush, hoor ik zoveel goede verhalen over, maar nog nooit 1 product gehad. Ik volg je nu ook op bloglovin en ik volgde je al op twitter en instagram :-).

 30. Dit gaat heel vreemd klinken, maar ik had bij jou heel veel meer volgers op BL verwacht! Dat houd niet weg dat je ontzettend goed bezig bent, maar dat vind ik juist het gekke haha. Ik volgde je niet kom ik op deze manier net achter, maar dat heb ik nu dus wel gedaan.

  Ik heb nog geen idee waar ik voor wil gaan maar dat weet ik misschien tegen die tijd wel, of anders hoef ik de moeiljke keuze niet te maken hihi.
  Mijn email is contact@byrebeccadenise.nl

 31. Allereerst: gefeliciteerd! En ik wil even zeggen dat ik het ontzettend lief van je vind dat je zowel rekening houdt met lezers die graag dierproefvrije producten gebruiken en lipstick lovers. Dat waardeer ik! Ik doe daarom graag mee aan je winactie, en ik ga voor Lush πŸ™‚

 32. Wat een leuke winactie! Heerlijke producten, ik ben dol op Lush en ook op MAC (ondanks dat het nu wel op dieren test πŸ™ ). Ik volgde je al op Bloglovin en Instagram maar nu ook op Facebook en Twitter! Gefeliciteerd met al je volgers!! Toppie! Succes iedereen!

 33. Oh wow wat een superleuke winactie zeg ! Heel moeilijk kiezen nog wel ! Ik zou dan toch gaan voor Lush omdat ik ondertussen toch al een aantal mac-lipsticks in mijn stash heb liggen maar ik heb nog geen ervaring met Lush πŸ™‚

 34. Wauw wat ga je hard zeg, gefeliciteerd! πŸ™‚ Leuke winactie ook, ik doe graag mee! Ik volgde je al op Instagram, maar nu ook op Bloglovin’, Twitter en heb je Facebook pagina geliked.

 35. Wauw, wat een deelnemers al! Ik moest echt vet ver scrollen naar beneden! Helemaal leuk dat je zoveel volgers hebt! <3 Ofcourse volg ik je al op instagram en bloglovin! Twitter gebruik ik niet heel actief, maar ook daar ga ik je even opzoeken + volgen! Ik doe mee en je weet waarschijnlijk al voor wat… (MAC addict hier… Haha!) X

 36. Leuke winactie! Wat heb je ook al veel reacties! Ik heb je pas een paar keer voorbij zien komen, dus ik doe niet mee. Ik gun het iemand die je al wat langer volgt! Als ik mee zou doen, dan zou ik kiezen voor Lush. Succes met kiezen πŸ™‚

 37. Gefeliciteerd met je 200 volgers en wat een toffe winactie! Ik heb alle stappen gedaan en zou héél graag kans maken op een MAC lipstick <3

 38. Super leuk!! Ik doe zeker mee(volg je op bloglovin), ik kende je blog nog niet maar ik volg altijd (stiekem) de makeup slow op girlscene. Ik zou graag de mac lippenstift willen winnen. Ga nu even een verder kijkje nemen op je blog!

 39. Gefeliciteerd, wat leuk! πŸ™‚ well deserved. Ik volg je ook op insta en twitter πŸ™‚
  en ik kan natuurlijk geen nee zeggen tegen de kans op een MAC lipstick

 40. Ik ben erg geschrokken over een nieuwsbericht betreffende dierproeven met katten door M.A.C en ik ga daardoor zonder twijfel voor Lush.

 41. Proficiat met je 200 en 500 volgers op bloglovin en instagram! Super leuke winactie. Lush en Mac zijn beide favoriete merken van mij. Ik zou haast niet kunnen kiezen tussen deze 2. Liefs xx

 42. Hihi ik zie MAC! Ik doe graag mee, mijn eerste MAC lippie Mehr smaakt naar meer! Ik ben je ook snel gaan volgen op Instagram en Twitter. Super dat het zo goed gaat, ik volg je blog heel graag.

 43. Wauw wat een super leuke blog heb je en wat een GE-WEL-DIGE winactie!! Ik volg je op bloglovin, facebook, instagram en twitter! ?
  Ik zou zoo graag de lipstick willen winnen ?

  Liefss,
  Jenniferr

 44. Gefeliciteerd met je volgers! Ik doe graag mee voor de mac.
  Hiervoor heb ik ook alle extra opties gedaan.
  Liefs, Jolijn

 45. Ik dacht dat ik je al lang op bloglovin volgde maar blijkbaar niet dus haha. Ik heb je gelijk gevolgd. Op insta etc. deed ik al! Ik doe graag mee!

 46. gefeliciteerd met je volgers! Leuk om te zien dat je zo snel groeit! ik zou graag mee willen doen voor de spulletjes van lush, omdat mijn huid op dit moment wel een goed masker kan gebruiken, dus fingers crossed! Ik volg je op bloglovin’ en op instagram.
  Liefs Nadine x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven