beauty blog swap

Beauty swap!

Er kwam laatst een heel leuk pakketje binnen: de beauty swap waar ik aan mee heb gedaan!
De beauty swap houdt in dat je een pakketje met cadeautjes uitwisselt met een ander(e blogster).
We zitten met een groepje bloggers in een WhatsApp groep, waar we elkaar kunnen helpen, adviseren en ook gewoon lekker kunnen kletsen. Toen hebben we besloten dat een swap een heel leuk idee zou zijn, en daar was ik het mee eens. Daarna zijn er lootjes getrokken, heb ik mijn swap samengesteld en verstuurd, en kon het wachten op mijn pakketje beginnen.
Ik was heel benieuwd naar wat ik zou krijgen, en zodra het pakketje binnen kwam heb ik deze gelijk uitgepakt!

beauty blog swap

Dit zijn alle mooie, leuke producten die ik vanΒ EvyΒ heb gekregen! Allemaal mooie producten, waar ik erg blij mee ben! Veel van Kiko, maar dat is dan ook 1 van mijn favoriete merken. Ik vind de verpakkingen al zo mooi.

 

beauty blog swap

Een hydraterend masker en matte nagellak van Kiko. Het lakje heeft dus mijn favoriete finish -matte- en favoriete kleur! Een hydraterend masker kan ik goed gebruiken; ik kan toch echt last hebben van een droog huidje. Goede keuzes!

IMG_5347 (2)

Dit zat in het kleinere groene vierkante doosje: een metallic oogschaduw van Kiko. Ik vind hem echt prachtig: het doosje, het potje, het product zelf. Deze gaat zeker gebruikt worden voor m’n looks! Wat een plaatje is het ook.

IMG_5366 (2)

Nog een losse oogschaduw van Kiko, in een hele mooie warme highlighter kleur. Met glitters erin. Ook deze gaat gebruikt worden!

IMG_5374 (2)

Eyeliner! Ik ben dol op eyeliner, zowel zwart als gekleurde. Deze is paars, en een paarse had ik juist nog niet! Weer zo goed gekozen! Ik krijg meteen weer zin om een look met gekleurde eyeliners te maken.

IMG_5356 (2)

Last but not least,Β deze lipstick van Catrice! Catrice is m’n favoriete budget merk, dus dat begint al goed. Deze kleur past goed bij m’n huidskleur, daar is ook op gelet. De kleur heet Legend’ Berry, hoe geniaal is dat? Helemaal goed weer, ik ben zo blij geworden van dit pakketje!

Dus daarom, lieve Evy, heel erg bedankt! Een prachtige swap met prachtige cadeautjes.

Natuurlijk komen er ook nog reviews/looks.
Welk product zijn jullie het meest benieuwd naar?

Posts created 891

66 gedachten over “Beauty swap!

 1. Wat een super leuk pakketje met producten heb je gekregen. Ik ben benieuwd naar de reviews Mariska, vooral van het masker en de eyeliner.

 2. Wat een super leuk idee om dat met elkaar te doen! Je hebt echt leuke dingen gekregen en ik kijk uit naar een look met deze artikelen! -x-

 3. Leuk idee zo’n swap! En een WhatsApp groepje met bloggers is leuk, ik zit ook in ééntje met bloggers en binnenkort gaan we elkaar meeten en daarvoor hadden we lootjes getrokken dus het word een beetje net als bij Sinterklaas :’)

 4. Mooie producten heb je gekregen zeg! Kiko is inderdaad erg fijn en de verpakkingen zijn meestal prachtig. Ik ben wel heel benieuwd naar de metallic oogschaduw en de losse oogschaduw. Volgens mij zijn dat hele mooie kleurtjes.

 5. Die lipstick heeft echt een prachtige kleur! Ik vond het ook heel leuk om deze swap te doen en volgens mij vond iedereen het wel een geslaagde actie! πŸ™‚

 6. Ik zei net nog tegen Beaudine dat ik hoop dat ik volgde keer ook mee kan doen. Al hoop ik niet dat ik een lipstick van Catrice krijgt. Staat mij denk ik niet zo goed. De boxen zien er echt leuk uit

 7. Wat een leuke producten heb je gekregen! Zo leuk dat jullie in een app groep zitten zodat jullie elkaar kunnen adviseren en lekker kletsen. Lijkt me ook heel leuk.

 8. Ik zweer bij de eyeliners van KIKO! Love it! Toevallig ben ik er net mee aan de slag geweest voor een review die van de week online komt. Echt, daar ga je blij mee zijn! πŸ™‚ Leuke spulletjes heb je gehad!

 9. Leuk om met zo’n swap mee te doen! En je heb inderdaad mooi producten gekregen en ook fijn dat ze mee rekening heeft gehouden met de make up kleuren die bij jou staat. x

 10. Wat een leuke dingen heb je gekregen! KIKO is echt een heel fijn merk! πŸ™‚ Ik ben benieuwd naar de lipstick van Catrice en het lakje van KIKO!
  liefs

 11. Wat leuk zo’n swap! Ik heb laatst nog aan een blogger project meegedaan, #epic. Misschien heb je het wel voorbij zien komen. Erg leuk om te doen πŸ˜‰ Ik ben wel benieuwd naar looks, vooral met de paarse eyeliner.

 12. Wat een ontzettend leuke producten. Zo’n swap is echt ontzettend leuk! Ik krijg helemaal zin om aan een swap mee te doen/te organiseren. Misschien dat ik dit maar eens ga doen. πŸ™‚ En een paarse eyeliner lijkt me echt heel gaaf. Ik ben benieuwd naar een review!

 13. Super leuk! Ik ben blij dat er toch nog wat vertrouwen is in elkaar waardoor iedereen blij is. Vaak hoor je bij zo een swaps dat het misgaat, wat zo jammer is! De highlighter is mijn favoriet!

 14. Lippenstift ziet er prachtig uit! Jammer dat het nu net weer zomer wordt(did I just say that? :p), ik draag zelf dat soort tinten het liefst in de herfst!

 15. Wat ontzettend leuk zo’n swap! En wat leuk dat je dat met een groepje bloggers doet. Hele mooie producten. Veel plezier ermee. Die oogschaduw en eyeliner vind ik erg tof.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven