goedkope nep wimpers 1 euro

Nep wimpers voor 1 euro

Nep wimpers voor 1 euro

Niet iedereen is geboren met prachtige, lange, volle wimpers. Voor deze mensen -waaronder ik zelf- zijn er nep wimpers! Er zijn enorm veel verschillende soorten, maten en prijzen; dan ga je ook liever voor een koopje, toch?

Deze nep wimpers waren een echt koopje; 1 euro! (om precies te zijn; 1,25 inclusief verzendkosten.)

goedkope nep wimpers 1 euro

Dit zijn de falsies in kwestie. Nep wimpers voor 1 euro klinkt sowieso wel goed, toch? Ik heb ze hier besteld. Ze zijn van 100% mink hair, wat ik niet heel cruelty free vind klinken, maar ik heb er verder weinig over kunnen achterhalen.

Ze komen dus in de verpakking zoals je op de foto ziet, met op de achtergrond van de foto nog het (harde) plastic hoesje dat er omheen zat. Ik vond ze netjes verpakt. Er zit trouwens geen wimperlijm bij.
Voor zulke goedkope lashes vind ik ze er eigenlijk wel best goed uitzien.

goedkope nep wimpers voor 1 euro

De wimper haren zien er zo op het eerste gezicht niet zo plastic en onnatuurlijk uit. Dat vind ik wel een fijne eigenschap van deze nep wimpers. Maar je ziet pas wat het effect is wanneer je ze op hebt!

Dus toen ging ik maar aan de slag. Wat een klusje kan dat zijn zeg, nep wimpers opplakken.

goedkope nep wimpers voor 1 euro

Ik weet niet of het komt doordat ik eigenlijk zelden tot nooit nep wimpers draag, of dat deze gewoon heel heftig zijn, want ik herkende mezelf niet meer terug. Wow. Voor mijn gevoel had ik wimpers tot aan m’ n wenkbrauwen. En ja, ik trek mijn wenkbrauw op op deze foto, ik weet ook niet waarom.

IMG_5294 (2)

Echt wennen. Op foto’ s zou ik het voor een super glamour look nog wel dragen, maar voor dagelijks: neen.

Toch blijf ik het mooie nep wimpers voor 1 euro vinden! Best een prima koopje. Ik zou ze perfect hebben gevonden als de wimpers net iets korter waren geweest, maar dat ligt ook aan mijn persoonlijke smaak.

Hoe vind jij wimpers het mooist?