goedkope nep wimpers 1 euro

Nep wimpers voor 1 euro

Nep wimpers voor 1 euro

Niet iedereen is geboren met prachtige, lange, volle wimpers. Voor deze mensen -waaronder ik zelf- zijn er nep wimpers! Er zijn enorm veel verschillende soorten, maten en prijzen; dan ga je ook liever voor een koopje, toch?

Deze nep wimpers waren een echt koopje; 1 euro! (om precies te zijn; 1,25 inclusief verzendkosten.)

goedkope nep wimpers 1 euro

Dit zijn de falsies in kwestie. Nep wimpers voor 1 euro klinkt sowieso wel goed, toch? Ik heb zeย hierย besteld. Ze zijn van 100% mink hair, wat ik niet heel cruelty free vind klinken, maar ik heb er verder weinig over kunnen achterhalen.

Ze komen dus in de verpakking zoals je op de foto ziet, met op de achtergrond van de foto nog het (harde) plastic hoesje dat er omheen zat. Ik vond ze netjes verpakt. Er zit trouwens geen wimperlijm bij.
Voor zulke goedkope lashes vind ik ze er eigenlijk wel best goed uitzien.

goedkope nep wimpers voor 1 euro

De wimper haren zien er zo op het eerste gezicht niet zo plastic en onnatuurlijk uit. Dat vind ik wel een fijne eigenschap van deze nep wimpers. Maar je ziet pas wat het effect is wanneer je ze op hebt!

Dus toen ging ik maar aan de slag. Wat een klusje kan dat zijn zeg, nep wimpers opplakken.

goedkope nep wimpers voor 1 euro

Ik weet niet of het komt doordat ik eigenlijk zelden tot nooit nep wimpers draag, of dat deze gewoon heel heftig zijn, want ik herkende mezelf niet meer terug. Wow. Voor mijn gevoel had ik wimpers tot aan m’ n wenkbrauwen. En ja, ik trek mijn wenkbrauw op op deze foto, ik weet ook niet waarom.

IMG_5294 (2)

Echt wennen. Op foto’ s zou ik het voor een super glamour look nog wel dragen, maar voor dagelijks: neen.

Toch blijf ik het mooie nep wimpers voor 1 euro vinden! Best een prima koopje. Ik zou ze perfect hebben gevonden als de wimpers net iets korter waren geweest, maar dat ligt ook aan mijn persoonlijke smaak.

Hoe vind jij wimpers het mooist?

Posts created 907

55 gedachten over “Nep wimpers voor 1 euro

 1. Ze zijn echt super mooi<3 Mink wimpers worden met de uitval haren gemaakt. Er word meestal geen dier voor gemarteld. Alleen weetje van een merkloos merk niet hoe deze diertje leven en gehouden worden.

 2. Vind het best veel werk voor op normale dagen om ze elke keer op te doen en deze zijn misschien een beetje lang. Voor feestjes vind ik het wel leuk om te gebruiken.
  Ze staan je wel erg mooi trouwens!

 3. Voor 1 euro wimpers zien ze er inderdaad niet verkeerd uit! Ik heb zelf nog nooit nep wimpers gebruikt omdat ik het ontzettend eng vind, net of ik mijn oog dicht ga lijmen. Maar ze staan je prachtig!

 4. Het geeft je inderdaad een andere uitstraling. Maar het staat je wel erg goed. De valse wimpers vind ik ook goed uitzien en dan voor maar โ‚ฌ 1,- euro!

 5. Wow, 1 euro? Ik vraag me altijd af hoe zoiets kan, haha. Ze zijn inderdaad heel lang en zelf vind ik het voor dagelijksgebruik ook niet heel mooi als ze helemaal tot m’n wenkbrauwen komen -voor m’n gevoel-. Maar mooi zijn ze wel, vooral voor heftige looks op foto’s. Nepwimpers maken het dan toch een beetje af, vind ik:)

 6. Ze zien er mooi uit, vooral voor die prijs! Ik moet ook echt leren om nep wimpers op te plakken, voor als ik weer eens naar een fantasy festival of een anime conventie ga… Maar voor het dagelijks leven neem ik genoegen met mijn eigen wimpers ๐Ÿ™‚

 7. Ik draag zelf nooit nep wimpers. Ik vind het gewoon echt helemaal niet fijn. Ik moet wel toegeven dat ik het altijd ontzettend gaaf vind staan. Ook bij ooglooks die gefotografeerd worden, zijn nepwimpers eigenlijk wel een must. De wimpers staan je mooi hoor!

 8. Ze staan je super leuk! En daarnaast zijn ze ook nog eens erg mooi ๐Ÿ™‚ Ik draag zelf niet zoveel nepwimpers en als ik het doe moeten ze voor mij gewoon wat meer volume geven maar niet te opvallend zijn ๐Ÿ˜‰

  xxx

 9. Wauw wat een effect. Ziet er erg mooi uit. Zou ze zelf persoonlijk wel eerder voor een feestje als overdag dragen zoals je zelf ook aangeeft. Maar het staat je super meid. Bedankt voor de tip.

 10. Voor een foto vind ik ze absoluut wauw staan! Ik droeg nog wel eens nepwimpers voor een figuratie maar was de hele dag bang dat iedereen het zou zien (dus ik probeer altijd de minst opvallende te nemen) en bang dat ze loslieten…Het is inderdaad een gepriegel, dat er vrouwen zijn die ze iedere dag dragen is echt knap werk.
  Voor 1 euro zien ze er heel goed uit… ik weet ook niet precies hoe dat zit met mink, ze borstelen de beestjes heel zacht, zeggen ze, maar ik durf dat ook niet met zekerheid te zeggen .

 11. Die wimpers staan je wel mooi. Zelf gebruik ik nooit nepwimpers. Heb lange wimpers en moet ze al elke dag krullen of mijn bril hangt vol mascara.

 12. Die zijn echt mooi voor die prijs! En dat ze van mink haar zijn ben ik echt door verrast! Ik zou ze inderdaad ook niet overdag dragen, maar voor een feest is het zeker wel interresant;)

 13. รญk gebruik zelf nep wimpers van Ardele, niet duur & hele mooie en goede kwaliteit. Ik ben allergisch voor mascara en heb van mijzelf ook geen mooie lange wimpers dus hypo-allergeen mascara heeft ook geen nut bij mij…
  Binnekort zal ik hier ook een stukje over schrijven op mijn blog http://www.lifestylebyxanthe.wordpress.com (misschien leuk om te lezen)

  Groetjes

 14. Wat, โ‚ฌ1?! Dat had ik ze echt niet gegeven, ze zien er echt goed uit namelijk. Ik snap wel dat je ze heftig vind en dat het ineens wennen is, haha. Jammer genoeg ben ik een sucker in nepwimpers aanbrengen.

 15. Ik vind ze je heel mooi staan! Niet voor iedere dag inderdaad, maar voor foto’s of een feestje zeker leuk! Ik draag zelf nooit nepwimpers omdat ik het eigenlijk wat teveel gedoe vind en ik daarnaast best een goed resultaat behaal met mascara :).

 16. Wow het staat je supermooi! Ik heb een leuke tip! Ik vind de nepwimpers van Action van goede kwaliteit en je krijgt soortgelijke effect! Misschien kan je die proberen? Ze zijn ook heel goedkoop ๐Ÿ™‚

 17. Ik vind het eigenlijk best wel leuk staan! Ik heb weleens van die plukjes nepwinpers geprobeerd en ik vond het best wel een gedoe…. leuk voor een feestje om niet voor dagelijks gebruik. Simpelweg omdat ik er geen tijd voor heb, haha!!

 18. In de verpakking vond ik ze er niet zo mooi uitzien om eerlijk te zijn, maar ik moet zeggen dat ik ze op je ogen wel heel mooi vind. Wel heel heftig en niet voor dagelijks gebruik maar wel heel mooi voor feestjes.

 19. Ze zien er goed uit! Ik kan me wel voorstellen dat je ze in het dagelijks leven niet zo snel zou dragen. Wel erg leuk voor een feestje bijvoorbeeld!

  1. Dat kan wel even duren! Ligt eraan hoe snel de verkoper het je toestuurt. Volgens mij heb ik hier een week of 2 op gewacht, maar het kan ook wel eens langer duren.

   1. 1-2 weken is ook mijn ervaring op dit soort webshop. Maar ik heb ooit ook 6 weken moeten wachten voor een palette. Toen kwam het binnen en ik dacht eerst ‘heb ik dat besteld?’. ?

 20. Staat je zeker goed! Maar wat ik mij afvraag is, als er geen wimperlijm bij zit, hoe bevestigd je ze dan?
  Ik vind het altijd zo nep uitzien. Dat vind ik dan weer jammer. Dus dat je de wimpers liever korter had, snap ik helemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven