The Blushed Nudes Palette Maybelline

The Blushed Nudes Maybelline | Review & look

The Blushed Nudes Palette Maybelline

Het is alweer een tijdje geleden dat ik The Blushed Nudes palette van Maybelline heb aangeschaft, dus hier is de review! Ik heb er ook weer een look bij gemaakt.

Je hebt naast The Blushed Nudes ook nog ‘gewoon’  The Nudes van Maybelline. The Nudes is -zoals de naam eigenlijk al verklapt- een palette met nude tinten. The Blushed Nudes is hier een variatie op met ook roze tinten en wat shimmer erbij.

The Blushed Nudes Palette Maybelline

Dit is het The Blushed Nudes Maybelline palette. Een mooie classy verpakking.
Het palette kost ongeveer 16/17 euro en ik heb ‘m bij Etos gekocht. Volgens mij heeft Kruidvat deze ook liggen.

Ik laat meteen de swatches zien!

The Blushed Nudes Palette Maybelline

 

Uitstekend pigment, zoals je kunt zien. Wat ik wel jammer vind aan dit palette -en ook aan het originele The Nudes palette- is dat ze nogal poederig zijn. Als je je kwast niet aftikt ga je echt last krijgen van massive fallout. Wat je misschien niet perfect ziet maar wel even gezegd moet worden: er zit maar 1 matte tint in dit palette. De andere kleuren bevatten allemaal glitter!

Maar dat maakt het niet minder leuk om met The Blushed Nudes een look te maken! Zo gezegd, zo gedaan:

The Blushed Nudes Palette Maybelline

 

The Blushed Nudes Palette Maybelline

Ondanks het poederige kan je goed werken met deze kleuren! Een look die niet al te opvallend is, maar wel een blushed tintje heeft, wat mij betreft. Het rozige van de kleurtjes vind ik heel mooi! (En is volgens mij ook een beetje een lente-trend, ik zie veel nieuwe palettes met dit soort tinten.)

Mijn conclusie is dat het een mooi palette is! Het enige minpuntje is dat het redelijk poederig is, maar desondanks valt er nog heel goed mee te werken.

Heb jij The Nudes of The Blushed Nudes aangeschaft? Wat vind je van deze look?