The Blushed Nudes Palette Maybelline

The Blushed Nudes Maybelline | Review & look

The Blushed Nudes Palette Maybelline

Het is alweer een tijdje geleden dat ik The Blushed Nudes palette van Maybelline heb aangeschaft, dus hier is de review! Ik heb er ook weer een look bij gemaakt.

Je hebt naast The Blushed Nudes ook nog ‘gewoon’ Β The Nudes van Maybelline. The Nudes is -zoals de naam eigenlijk al verklapt- een palette met nude tinten. The Blushed Nudes is hier een variatie op met ook roze tinten en wat shimmer erbij.

The Blushed Nudes Palette Maybelline

Dit is het The Blushed Nudes Maybelline palette. Een mooie classy verpakking.
Het palette kost ongeveer 16/17 euro en ik heb ‘m bij Etos gekocht. Volgens mij heeft Kruidvat deze ook liggen.

Ik laat meteen de swatches zien!

The Blushed Nudes Palette Maybelline

 

Uitstekend pigment, zoals je kunt zien. Wat ik wel jammer vind aan dit palette -en ook aan het originele The Nudes palette- is dat ze nogal poederig zijn. Als je je kwast niet aftikt ga je echt last krijgen van massive fallout. Wat je misschien niet perfect ziet maar wel even gezegd moet worden: er zit maar 1 matte tint in dit palette. De andere kleuren bevatten allemaal glitter!

Maar dat maakt het niet minder leuk om met The Blushed Nudes een look te maken! Zo gezegd, zo gedaan:

The Blushed Nudes Palette Maybelline

 

The Blushed Nudes Palette Maybelline

Ondanks het poederige kan je goed werken met deze kleuren! Een look die niet al te opvallend is, maar wel een blushedΒ tintje heeft, wat mij betreft. Het rozige van de kleurtjes vind ik heel mooi! (En is volgens mij ook een beetje een lente-trend, ik zie veel nieuwe palettes met dit soort tinten.)

Mijn conclusie is dat hetΒ een mooi palette is! Het enige minpuntje is dat het redelijk poederig is, maar desondanks valt er nog heel goed mee te werken.

Heb jij The Nudes of The Blushed Nudes aangeschaft? Wat vind je van deze look?

Posts created 902

47 gedachten over “The Blushed Nudes Maybelline | Review & look

 1. Wat een mooi palette! Je hebt weer een hele mooie look gemaakt πŸ™‚ Ik denk niet dat ik dit palette ga aanschaffen want ik heb er al eentje met dit soort kleuren X

 2. Ik was in eerste instantie niet zo onder de indruk toen ik het palletje in de schappen zag liggen. Maar na het zien van je review, vooral de swatches en look ben ik om! Ik ga zo meteen even langs de kruidvat haha. Reviews lezen is zo slecht voor mijn portemonnee! X

 3. Leuk om dit palette te zien! Ik had hem destijds in New York gespot maar niet gekocht want ik heb zelf de naked 3 palette en daar lijken de kleuren best op.
  Liefs!

 4. Dit palette vind ik zo mooi! De kleuren zijn helemaal mijn ding, maar toch laat ik hem liggen, want ik heb al zoveel van die kleurtjes. Ik vind het wel leuk om te zien dat steeds meer drogisterij merken met paletten komen ipv alleen maar mono’s. Zoveel handiger!
  Mooie ooglook heb je trouwens gemaakt!

 5. Je doet je make-up echt super mooi! Ik zou echt zo graag producten kopen van Maybeline maar zij testen op dieren! Heb je misschien ook een keer een look van Kiko?! Ik vind echt dat je, je make-up super doet! xxxxxxxxxxxxxxxx suzanalberts.com

 6. Wauw wat een prachtige look heb je gemaakt! Jammer dat er maar 1 matte tint inzit maar zoals de swatches en je look er uit zien ben ik toch wel erg benieuwd hoe dit mij zal staan haha.

 7. Wat een mooi Palette. De kleuren passen helemaal bij het nieuwe mode seizoen. Prachtig. Ben benieuwd of die teinten mij ook zouden staan op mijn huid xoxo

 8. Heel mooi, ik heb the Nudes uitvoering maar ik vind deze kleuren vele malen mooier, helaas was die toen nog niet verkrijgbaar. De kleuren staan je heel goed.

 9. Dit palette heb ik gisteren gekocht en meteen foto’s gemaakt! Wat staan die kleuren je mooi zeg! Ik draag nu de wat lichtere tinten, grappig om te zien hoe anders het bij jou uitvalt! Heel mooi! X laura

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven