Achter het scherm #4

 

Weer een nieuwe Achter het scherm! Dit keer laat ik jullie zien en vertel ik hoe het nu echt met mij gaat, en hoe dat de afgelopen week voor mij gevormd heeft. Dat klinkt best serieus, dat is het ook wel, maar was ook heel leuk!

DSC_1479

M’n huisgenootjes waren de hele week weg, en Taffie kwam weer lekker bij me knuffelen. Zo lief!

Maar even serieus, hoe gaat het nu? Zoals ik al eerder verteld heb kamp ik met angstproblemen. Met mijn behandelaar loopt het op het moment even spaak omdat zij graag wilt dat ik aan de medicatie ga. Dat vind ik eerlijk gezegd wel erg eng, en ik doe het gewoon liever niet. Daar zijn wat onenigheden over. Ondertussen ga ik dus gewoon lekker verder met het oefenen en doen van dingen die ik dus eigenlijk eng vind. Dat geeft me meer vertrouwen!

Om te beginnen ben ik in m’ n eentje met de trein naar Amsterdam gegaan. Dat is maar een klein stukje, en da’s al iets waar ik heel nerveus van kan worden. Maar wel vooruitgang! Ik heb mezelf toen uiteraard beloond door even te shoppen bij de Kiko.
DSC_1413 (2)

DSC_1433

Gewoon rondjes lopen in de stad helpt mij ook al, gewoon even uit huis zijn. Genieten van de buitenlucht. Even niet zo in m’n gedachten blijven hangen. Wat woon ik eigenlijk toch in een mooie stad! Ik kan er niet vaak genoeg bij stilstaan.

DSC_1431 (2)

Buiten de deur eten is ook echt zo’ n dingetje voor mij. Ik vertrouw het heel snel niet, en dat is niet heel realistisch, maar angstgedachten zijn ook niet realistisch. Dat maakt het juist moeilijker, eigenlijk. Om makkelijk te beginnen zijn ik en m’ n vriend een hapje gaan eten bij de Ikea. Frozen Yoghurt en gehaktballetjes! Ja, wat een combinatie. Maar dat was dus wel echt super lekker. Voor herhaling vatbaar!

DSC_1464

Taffie genoot ook van het zonnetje. Wat een schatje is het ook.

Maar toen, echt 10 minuten voordat ik dit artikel wilde gaan schrijven, ging de deurbel…

IMG-20160303-WA0009 (2)

Het was m’n bestelling van Colourpop! Jaaaaa! Je hebt echt geen idee hoe blij ik ben. Hier heb ik weken naar uit zitten kijken. Ik heb samen met Evy besteld, dus ik ga vandaag haar spulletjes nog op de post doen. Reviews komen eraan! Het is nog aardig veel, dus ik ga niet alles in 1 review laten zien. Ik ga de lipproducten in 1 artikel doen, de oogschaduws in een andere, en dan nog 1 of 2 looks met de items.

Eerder deze week was mijn swap-pakketje ook al binnen gekomen, dat artikel heb ik al gemaakt en die komt dinsdag uit. Het blijft nog even spannend, maar ik kan al wel alvast verklappen dat ik er heeeeel blij mee ben!

En nog iets; ik heb bijna 200 volgers op Bloglovin’! Er zit dus een winactie aan te komen. Jullie mogen alvast laten horen wat jullie het liefst zouden willen winnen: Een MAC lipstick (naar keuze), het nieuwe Zoeva Spectrum Palette, of een pakketje van Lush?

Hoe was jouw week?

Posts created 907

54 gedachten over “Achter het scherm #4

 1. Ik ben trots op je dat je weer wat dingetjes hebt gedaan die je eng vind! Heel knap! Als je niet aan de medicatie wil moet je het ook niet doen. Ik zou een Mac lipstick of een pakketje van Lush wel tof vinden om te winnen!

 2. Wat knap dat je alleen met de trein naar Amsterdam bent gegaan. Als is het maar een klein stukje, je hebt het toch maar even gedaan! Dan mag je jezelf zeker belonen met wat shoppen bij Kiko. Ik ben benieuwd wat je gekocht hebt. Colourpop zie ik de laatste tijd zo veel, ik kijk uit naar de reviews.

 3. Wat goed dat je toch naar buiten bent gegaan! Ik kan mij voorstellen dat dat een hele stap was. Ik hoop dat je er een goed gevoel aan hebt overgehouden! Ik doe graag mee met jouw winactie. Het palette van Zoeva klinkt in ieder geval fijn πŸ™‚

 4. Het klinkt heel normaal om eventjes naar Amsterdam te gaan met de trein, maar zoals jij al omschrijft is het een hele opgave. En daarom vind ik ook zo tof dat je het gewoon gedaan hebt! En daar mag je heel trots op zijn!

  Ik ben benieuwd naar je review!
  Liefs

 5. Ik lees je blog nog niet lang, wat heftig je last hebt van angst. Ik vind het echt heel knap hoe je toch probeert zelf dingen te doen om verder te komen. En ik vind het zo knap dat je jezelf zo bloot durft te stellen. Heel veel liefs

 6. Wat goed dat het je dan toch gelukt is om met de trein naar Amsterdam te gaan en wat te gaan eten bij Ikea.
  Die winactie die eraan zit te komen, daar kijk ik naar uit! Een pakketje van Lush lijkt me dan het allerleukste! πŸ™‚

 7. Ik vind je dapper hoor. Is toch de beste manier denk ik, iedere keer kleine stapjes nemen. En jezelf flink belonen daarvoor! Ik zou kiezen voor een Lush pakketje voor de winactie.

 8. Wat goed dat je zo aan het oefenen bent en je angsten onder ogen komt! Ik herken het probleem van niet aan de medicatie willen. In therapie zeiden ze tegen mij dat ik het zelf mocht bepalen en dat als ik er behoefte aan had ik dit moest aangeven, ik heb er geen behoefte aan en ook geen baad bij dus ik wilde het niet en dan wordt het zo gedraaid dat ik niet aan de medicijnen wil:S Ik heb zelf last van PTSS waardoor ik ook maar weinig dingen/mensen vertrouw, ik weet hoe irreΓ«el angsten kunnen zijn. Wanneer ik hoor dat iemand op tv een slak in zijn sla heeft gevonden ga ik mijn sla de volgende keer controleren.. zucht. Ik hoop dat therapie een goede uitkomst voor je bied en dat je stapje voor stapje ermee om leert gaan:)

 9. Mijn moeder heeft ook last gehad van Angst problemen en soms liggen ze nog op de loer. Zij heeft dit zonder medicijnen gedaan. Omdat ze deze niet wilde slikken. wel heeft ze ademhaling oefeningen geleerd. Ik snap dat het eng is. Miss kun je het proberen, Is het niks dan kun je dat ook aangeven. Succes! Mijn week is rommelig.. De revalidatie van mijn Chronische vermoeidheid is elke dag weer een uitdaging!

 10. Goed hoor dat je jezelf ‘traint’ om over die angst heen te komen en je doet het hartstikke goed!
  Wat lekker dat Ikea Frozen Yoghurt heeft, dat is zo lekker.
  Gefeliciteerd met het mooie aantal volgers..een winactie…ik vind een Lush pakketje heel leuk (ik koop bijna nooit iets bij Lush, best duur) maar ik denk dat je iedereen wild maakt met die MAC lipstick…ook nooit in mijn handen gehad πŸ™‚

 11. Ik vind het best wel heftig dat ze willen dat je aan de medicatie gaat! Ik weet natuurlijk niet hoe jouw angststoornis in elkaar zit maar ik hoop dat het gewoon zonder dat soort dingen kan πŸ™‚ Ik ben benieuwd naar je reviews πŸ™‚

 12. Wat super goed van je dat je hebt geoefend, daar mag je echt trots op zijn. Je moet doen wat zelf goed voelt en niet zo maar wat aannemen van een ander, je kent jezelf het beste. Ik ben benieuwd naar je swap pakketje πŸ™‚ <3

 13. Supertof dat je deze stappen zelf onderneemt! Je mag trots zijn op jezelf! En wat leuk dat je bijna 200 volgers hebt, whoeee! Een MAC lipstick of het Zoeva palette spreken me wel aan! πŸ™‚ liefs, Kim

 14. Wat goed dat je toch over je angsten heen probeert te komen! Je mag zeker trots zijn op jezelf! Mooie van bloggen, kun je wel jezelf uiten, dat zal echt schelen denk ik. Wat een heerlijk pakket heb je binnen gekregen, ik ben benieuwd! Ik zag dat ik (volgens mij) nog niet volg op bloglovin maar dat ga ik zeker nu doen!

 15. Kleine stapjes kunnen ook hele grote zijn! Wel goed van je hoor πŸ™‚ en ahhh wat een hoop producten van Colourpop ik ben zo benieuwd! En euh, winactie, 200 alweer?! nice!! Wat een leuke en originele ideeΓ«n! Ik denk toch het Zoeva palette πŸ™‚

 16. Jaaa! Ik ben zo blij met colourpop! Ik wil er zo snel mogelijk over schrijven. πŸ™‚ De swap was ook heel leuk om te doen!
  Liefs

 17. Heel knap dat je van die kleine stappen zet zoals naar Amsterdam gaan. Als je jezelf dan beloont met iets van Kiko lijkt het me toch iets minder moeilijk en dan heb je toch iets om naar uit te kijken. Good luck!

 18. Wat goed dat je probeert je angsten te overwinnen! En er is niks leuker dan je zelf daarna belonen πŸ˜‰
  Wat leuk dat je bijna 200 volgers hebt!

 19. Goed dat je toch die dingen hebt gedaan die je zo spannend vindt. Overwinning! Dan mag je jezelf best even trakteren op iets leuks πŸ™‚ 200 Bloglovin volgers, wauw wat ga je hard! Ik vind een MAC lipstick altijd leuk om te winnen.

 20. Leuk joh, een uitstapje naar Amsterdam, in je uppie πŸ™‚ Weet je dat het eigenlijk heel normaal is om dingen spannend tot extreem spannend te vinden, zeker als het dingen zijn die je niet zo vaak doet? Maar hoe vaker je nieuwe dingen onderneemt, hoe makkelijker het wordt.
  Weet je wat ook leuk is? En best spannend? Naar het EYE film instuut gaan met je vriend. NIet alleen naar Amsterdam, en de bekende straatjes; maar met de pont in 2 minuten naar de overkant en dan lekker een bijzondere film kijken πŸ™‚ Er is daar ook een lekker restaurant, met uitzicht over het water. En een klein winkeltje met film-gerelateerde spulletjes.
  Dus als je weer eens aan een nieuwe uitdaging toe bent πŸ™‚

 21. Goed van je dat je toch de deur uit bent gegaan. Wat voor angsten heb je precies eigenlijk? Ik heb zelf ook angsten dus ik herken het wel. 200 vokgers is wel echt heel fijn! Gefeliciteerd en ik doe graag mee met je win actie. Ben erg benieuwd naar het palette..

 22. Heyhey Girl!
  Allereerst Mariska I am so proud off You! Goed zo meid hoe je jezelf toch over je angsten heen zet.
  Ik ben benieuwd naar je review van ColourPop! Yay! Can’t wait!!!
  Ik had een hectische maar toch fijne week achter de rug.

  200 volgers ?! Wow Girlll, Good Job!!!
  Congratz

  Liefs, B.
  -xoxoxo-

 23. Heel veel sterkte, je bent baas over je eigen lichaam, waarom wilt ze jou medicatie verplichten, dat lijkt me wel erg makkelijk van haar! Goed dat je er openlijk over durft te praten, wie weet is het een stap in de goeie richting veel liefs Farah

 24. Ik kan me voorstellen dat je het zonder medicijnen zou willen doen!
  Hopelijk lukt het zonder, al kunnen medicijnen ook een steuntje in de rug zijn en je wat makkelijker de ‘goede’ kant op duwen.

  Doe wat goed voelt!

 25. Ik vind het heel knap van je dat je over je angstproblemen durft te vertellen. Snap dat het moeilijk is maar het enige wat je kan doen, is proberen je angstproblemen te overwinnen. Ik vind het iig heel knap van je dat je het probeert te overwinnen!

 26. Angststoornissen zijn heel erg vervelend. Ikzelf ben ontzettend bang in het donker (nog steeds) en het is zo erg dat ik er soms niet van kan slapen. Ik weet ook niet zo goed hoe ik hier vanaf kom. Dapper dat je er tegen vecht! Ik vind het Zoeva palette zelf heel erg mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven